A miniszterelnök veje március elején vett meg Felsőörsön két egymás melletti területet, melyeknek együttes nagysága 9500 négyzetméter.

Hatalmas, úszemedencés birtokot vett Orbán veje, Tiborcz István a Balatonnál

A földhivatali nyilvántartás szerint mindkettő zártkert gazdasági épületekkel, házszámuk nincs, csak helyrajzi számuk, és a közútról nem észrevehetőek. A levegőből azonban jól látszik, hogy egy hatalmas úszómedencés villa rejtőzik a sűrű növényzet és a magas kerítés mögött.

Tiborcz István 2019 március elején vett Felsőörsön egy 1 hektáros nyaralókomplexumot. Két egymás melletti területről van szó, egy 8000 és egy 1500 négyzetméter nagyságú telekről.

Az ingatlanok a Felsőörsöt Balatonalmádival összekötő nagyforgalmú úthoz közel találhatók, az abból leágazó egyik kis zsákutcából közelíthetők meg. De nem akárki számára: a Tiborcz-telkekhez vezető zsákutca ugyan hivatalosan közterület, mégis rögtön az elején egy hatalmas kapu zárja le.

A telkek lejtős elhelyezkedésüknek köszönhetően az alattuk és felettük fekvő utcákból egyszerűen nem látszanak, hátulról és oldalról pedig sűrű növényzet és magas kerítés védi őket a kíváncsi tekintetek elől.

A tulajdoni lapok szerint gazdasági épületek vannak rajtuk, a levegőből azonban jól látható, hogy a területen egy kisebb nyaraló és egy hatalmas villa áll úszómedencével, borospincével és napelem-rendszerrel.

Az 1 hektáros nyaralókomplexum ára a terület nagysága és elhelyezkedése miatt a környékbeli ingatlanárak alapján több százmillió forintra becsülhető.

Forrás: atlatszo.hu

44 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Macskaszem
A Geci család lassan felvásárolja az egész országot a magyar emberektől lopott pénzből.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
kell a hely az összelopott vagyonnak! =))
tudode
'Ezek" úgy vásárolnak hotelt, fotelt, villát, --- na nem evőt ---, mint a porrá zúzott nép egy kg rétes lisztet!
.
Meg van az ára, mivel ugri, bugri, kusti az van, menekülnek a sajtótól, mintha nem férne bele a buSÁS loójukba!
.
A paPUSKA:
.
----- Negyedszerre sem válaszolt nekünk Orbán Viktor a kaotikus templomavatón
.
www.youtube.com/watch?v=hZtACrDkoiw&t=8s
.
És az "úr" nem válaszol, megjátssza, okkal a kuKÁCSKÁT!
.
És a "nemzet vője":
.
----- A frászt hoztuk Tiborcz Istvánra
.
www.youtube.com/watch?v=CEDxgwib-L4
.
Ez a szokás ENYVES TAPOGATÓÉKNÁL a világháló megörökítésében!
.
(Na így dolgoznak a sajtósok, udvarolnak, mint a fürdősöknek.)
Macskaszem
A Geci család lassan felvásárolja az egész országot a magyar emberektől lopott pénzből.
namihami
A villanyszerelés strapás munka. Az a sok vésés, csövezés, behúzás, szerelvényezés kiszedi az emberből a pejslit.
Időnként el kell vonulni és kipihenni a testi fáradtságot. Ha arra csak ez a kis faházikó alkalmas, akkor ide. Ha pecázik, akkor a kaja egyrésze is megoldott. Egy ilyen csórónak minden forintot meg kell fogni.
kokopelli
@Macskaszem: ..volt egyszer két magyar (a görök ellopták) Ikarosz és Diadalosz...(;-)) !
namihami
@kokopelli: Akkor ezek szerint a demizson és a tartalma az apóspajtásé volt?
ila51
na , akkor van már hova elbújjanak ? senki ne menjen el nekik cselédnek , vakarják le maguk után a koszt !
nezelodo
Nézzük a jó oldalát, örülhet a környék, mert ott nem csípnek a szúnyogok. Ha nem jön a nemzethy vejkó, és szúnyogmentes helyen akarnak élni, mehetnek Felcsutka környékére, vagy Csornára.
vacsi
@ila51: Azt hiszem, Te találtad el a megoldást: mindenki, aki az ilyeneknek dolgozik, maga is segíti őket! Ennyi!
Eriksson
@Macskaszem: Ha Tiborcz meg tudta venni lopott pénzből, valaki már előtte megépítette valszeg lopott pénzből. Ennek se ártana utánanéznie az Átlátszó oknyomozóinak.
Azért senki se feledje, hogy a Tiborcz család kifejezetten gazdag család, hozzájuk képest O. Ráchel ágrólszakadt kis purgyé volt, amikor beházasodott közéjük.
kereső
De jó! Úgy örülök, hogy az 50 millás terepjáró után ezzel a szép nyaralóval is meg tudtuk ajándékozni a "családot". Igazi, felhőtlen-és páratlan öröm.Még a szemem is könnybe lábadt a megahtottságtól. Tudja valaki, megköszönték már nekünk?Legalább az após.
advocat
Ez nem igaz! Egy drón is tévedhet. Ez egy mezőgazdasági terület! A többi fotoshop!
human
@Eriksson: Jajj ez a duma. Dehát gazdagok voltak előtte is. Igen. Előtte volt 500 milliójuk, most megy 50 milliárdjuk. Bagatel.
Eriksson
@human: Mindig van aktuális téma, de az előzményekről csitt.
Ez esetben arról van szó, hogy a Tiborcz család nem Orbán jóvoltából gazdagodott, hanem már jóval előbb. Talán éppen a rendszerváltozáskor. Netalán előbb. Vagy bármikor.
görbetükör
- Tegnap vettem egy Tiborc-féle mobilt.
- ???
- Valami hülyevej, vagy mi...
1magyar
Mennyit "dolgozhatott" már ez a Tiborcz család ekkora vagyonért!:)
kereső
@Eriksson: Ez egy 2013-ban iródott cikk részlete. A különbség a cikkhez képes 30+ milliárd,meg hat év + egy miniszterelnök lánya:
Tiborczék apai ágról Szombathelyről származnak: Vas megye központjában táblába vésve örökítették meg a néhai dr. Tiborcz Sándor sebészi érdemeit. Egy alapítvány is őrzi emlékét itt az 1987-ben elhunyt főorvosnak, akinek fia szintén Sándor, és szintén orvos, ám nővérével ellentétben ő - Orbán Viktor leendő nászura - elhagyta szülővárosát. Tiborcz Sándorról (aki a rendszerváltásig a szakmájában dolgozott, és fővárosi lakcímmel rendelkezett) a csabdiak úgy tartják, "kívül-belül kemény, de teljesen normálisan viselkedő ember". Még a 90-es évek elején alapította temetkezési vállalkozását, amely később nevet váltott, és bővítette tevékenységi köreit is: jelenleg a három gyerek, a legidősebb Péter, Eszter és a legfiatalabb István is tag az édesapa mellett a tavaly 25 millió forint nettó árbevételt elkönyvelő, ma már főleg mezőgazdasággal foglalkozó ES Hungary Kft.-ben.

Az emlegetett porta egyébként a Fejér megye északi részén található Csabditól néhány kilométerre, a Gerecse-hegység lábánál fekvő Tükröspusztán van. A család 1997-ben szerezte meg az akkor már lerobbant állapotban lévő, virágkorát még a 30-as években élő egykori grófi birtokot (mely később a helyi termelőszövetkezet része lett), ahol ma már - épp az Új Széchenyi Terv keretében - felújított épületekben lovarda és panzió is működik. "A Tiborcz Szabadidőpark egy több lábon álló, új alapítású családi vállalkozás, amelynek fő profilja a hazai és a külföldi lovas turizmus kiszolgálása" - olvasható a helyszínt bemutató honlapon. Ugyanakkor nemrég az Index.hu írta meg, hogy a tanyát két részletben, összesen 420 millió forintért próbálták meg értékesíteni. A ház mellett eladásra kínálták a lovastanyát is, "amely egy 100 ezer négyzetméteres terület közepén áll. A 300 millióra taksált birtok két lóistállót, egy 900 négyzetméteres fedett lovardát és egy kétszer akkora lovaspályát foglal magába,...
Eriksson
@kereső: Hát igen... Lehet, hogy a jó befektetés, a sok munka áll a háttérben? Lehet, hogy örököltek is a sebészorvosok, vagy jól házasodtak? Vagy összelopkodták volna?
Nem hiszem, hogy egy ilyen családfakutatással ma már el lehetne dönteni.
kereső
@Eriksson: na ja, jól házasodott. Épp a "család" fejének a lányát sikerült elvennie.És ez nem "családfa" kutatás. Ez kérlek szépen "átlátszó"!!!- érted a dolgokat bagatelizálni, ha a családról van szó.
Eriksson
@kereső: Ha már vetted a fáradtságot, hogy kutakodj az előzmények után, akkor keresd meg a választ is, mielőtt kötözködni kezdenél velem.
Eriksson
@Eladott Ország: Természetesen. Szorosan az elődök által kitaposott úton. Azok meg az ő elődeik nyomán. Ésígytovább, ésígytovább... A történelem kezdetéig.
csak úgy....
Láttam én már csödbe ment milliomost ,míg az após ül a "trónon" ,addig szárnyalni fog a dolog,aztán majd kapják a szociális ellátást... :)
kereső
@Eriksson: milyen választ, és mire? A tényközlés nem kötözködés. Veled nem is lehet, mert szelektiven látsz,hallasz,emlékezel és itélsz.
Eladott Ország
Azt írták, hogy zártkerti ingatlan, jogszerűen luxusvillára nem is adható építési engedély, ez esetben csak gazdasági épületre. Akitől vette az is megizélte már a jogszabályokat. A tulajdoni lapok szerint gazdasági épületek állnak rajta.
MIBŐL?
Hol az adó hatóság?
Hol az ügyészség?
Hol a rendőrség?
Jaj de hülye vagyok ezeket mind APUKA IRÁNYÍTJA!
A drónfelvételen látszik, hogy egy csomó napelem is van a telken. Remélem azokat gyorsan elbontják, mert elég nemzetietlen dolog az áramot magunknak megtermelni, amikor van nekünk egy jó Paksunk meg hát ott van Lőrinc visontai hőerőműve is, sőt már megrendeltük a cáratyuskától a másik Paksot is, szóval nem kellenek azok a rohadt liberális nyugati napelemek oda. Miért tennék? Ez jelképezi Tiborz igazi személyiségét: Naplopó.
Eriksson
@kereső: Gyorsan nézd át még egyszer a hsz-aim, aztán döntsd el, hol siklott félre a logikád.
kokopelli
@human: a haveromék Kenesén örökölt egy telket házzal gyümölcsfákkal stb.-vel,amit az apósa
1950-ben azért vett meg,mert Fűzfőn dolgozott! ...ergo nem mindenki mint újgazdagként jutott a
tulajdonához!Az árakról ne is beszéljünk! Ezek az újgazdagok már pirulni sem tudnak! Sérthetetlen-
nek érzik magukat!..neki az jár!!
csak úgy....
@kokopelli: Az "újgazdagok" a leg útálatosabb és a leg kártékonyabb banda a világon!
csak úgy....
@Eriksson: a logika és értelem vadász :)
kereső
@Eriksson: mit keresel mond? A logikát, amikor tényekről van szó? Te tetted fel a nagy kérdést az "előzményekről"- hogy mibű, és meg is válaszoltad, hogy már előtte is gazdagok voltak. Ezt cáfoltam azzal a kis cikkel.Aztán keresd a választ,illetve kerestetnéd velem a választ- irtam, hogy nem tudom mire keressek, erre jössz,hogy kötözködök veled- ollan vagy ,mint az angolna, kicsit sikamlósabbá válik a pálya, már csusszans is ki a polémiából, és keresed a másik logikáját. Talán először a sajátodét- és ha majd válaszolsz: a milyen választ,és mire kérdésemre, akkor megmutatom az én "logikámat". Jó lesz igy?
percsi
@Eladott Ország: Majd őt is fizetheti a Tiborcz-adót! Közpénzből, ha nem lépünk minél előbb.
percsi
@namihami: igen, Tokajból való, ami már több mint 20 éve az apóspajtásé.
csak úgy....
@Shikari: lenne! :) mikor csavarodtál be teljesen ? :)
kokopelli
@csak úgy...: ne sajnáld tőle!Én csak azt kívánom,hogy a görcs rángassa (10 000m-en) egyik
faltól a másikig,akár víz nélkül is! (olympiai tréning?)
Eriksson
@Eladott Ország: scontent.fbud1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/49371765_1143410975821424_4714980042025730048_n.jpg?_nc_cat=103&_nc_ht=scontent.fbud1-1.fna&oh=2d1dd99165d7909aa5bb46219f55fc59&oe=5D9EA270
Vajon miért nem kerültek rács mögé? Talán mert "Egy vérből valók vagyunk"?
Nokiás doboz? Viccelsz? Az ország kirablása államszinten ment abban az időben is.
kokopelli
@namihami: megvenni nem nagy kunszt,de mások pénzéből az már valami! (;-))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.