Lázár János benyújtott egy törvényjavaslatot, hogy Magyarország füstmentes legyen. A kormány támogatja az egykori miniszter előterjesztését. Lázár az e-ciginek is nekiment. Lázár János fideszes képviselő a fiatalkorúak dohányzásának visszaszorításával és a nemdohányzók védelmével összefüggő egyes törvények módosítására tett javaslatot. (A javaslat ITT érhető el.) Mint mondta, az előterjesztés az általános...

(Forrás: olkt.hu, toma33 által)

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
DEbből se lesz semmi, mert az adóbevétel nem hiányozhat a költségvetésből !!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
papa.49
DEbből se lesz semmi, mert az adóbevétel nem hiányozhat a költségvetésből !!!
Aki Én
Bárcsak valóban ez lenne a legdurvább törvényjavaslat...
Commenter
Durva,és nem csak azért, mert a trafikok miatt Lázár maga is érdekelt a dohánybizniszben. Milliárdokat keresett már azon amitől most megvédeni akar.Csak a szokásos kettős mérce.
Jozefina
Talán nagyobb üzletet lát az ukrán csempész cigarettában??!!! Ott kellene szigorítani és örökre elvenn a jogosítványát mindenkinek, aki akár egy szál cigarettát is próbál becsempészni az országba!!!
Nessy
Ez kényelmesebb, és az áremelés hoz is valamit a konyhára, mint a szálló por koncentráció és az öreg, füst okádó buszok, teherautók, kamionok forgalmának csökkentése, a buszok lecserélése.
A 2/3 meg mindent megszavaz, amit elé tesznek. Érdekes lenne megkérdezni a képviselőket, hogy tudják e egyáltalán miről döntöttek? Talán a címet megjegyezték. Az egyéni képviselői javaslatokat még az is csak felolvasni tudja, aki "benyújtja"!
Klubtag
Lázár meg az egész szavazó-utomata fidesz-kdnp parlamenti frakció akkor lett volna e tárgyban hiteles, ha ezt a javaslatot még a dohánybizbisz lenyúlása előtt feldobta volna...

Legközelebb meg majd az autózók és a nem autózók egészsége védelmében be kell tiltani a gépjárműveket - különösen a traffipaxot blokkolóval felszerelt A8-asokat úgy-e Janó! Köztudott, hogy az összes közlekedési eszköz közül a gépjármű forgalomban leli halálát a legtöbb ember!!!
menekült
Hehe, várom, mikor tiltják be a pálinkafőzést és pálinkaivást a lakosság egészségének megőrzése érdekében. :)
solidedge
Az e-cigi tiltása egyértelműen a dohánylobbi nyomására történik. Biztos hogy az sem egészséges, de csak néhány káros összetevője van, míg a dohányban eszméletlen sok. Aki az e-cigit tiltja az arra ösztönzi az embereket hogy a sokkal egészségkárosítóbb dohányt szívja.Ez viszont zene a gyógyszerlobbi füleinek is.
Eriksson
Betiltani nem lehet egy elterjedt szokást, ez egyértelmű. Nem is erről van szó, mert trafikok továbbra is lesznek. A cél szerintem az, hogy a fiatalok ne szokjanak rá a dohányzásra.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok