Higgadt fej és erős kéz. Mivel Finnország a féléves EU-elnöksége idején a jogállamiság és a közös értékek tiszteletben tartását igyekszik erősíteni, természetes, hogy megpróbálnak hitelteleníteni minket. Ez nem töri meg az elhivatottságunkat, ami pedig minket illet: a múltban rendre bizonyítottunk. " Az utolsó mondat arra utal, hogy Finnország mind a jogállamiság, mind a sajtószabadság terén a világ leginkább elismert államai közé tartozik. Szemben Magyarországgal.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: Commenter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
A szokásos fidesz reakció! Aki nem a glóriájukat szidolozza, hanem kritikát fogalmaz meg velük szemben, az ostoba, hazudik, bevándorláspárti, Soros embere stb.! Az, hogy a finnek hol állnak hozzánk képest jogállamiságban, média szabadságban, oktatásban az nem lényeges Kovács szerint!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nezelodo
Mi sem minősíti jobban a tisztelt kormányunkat, és az igazmondását, hogy egykor Orbán és sajtója telepofával ordítva megvádolta a Sanoma magyarországi vezetőit, hogy "egy budai étteremben összeült menedzserek meg akarják buktatni Orbánt", pedig csak a hirdetési piac azóta hitehagyott Simicskának való átjátszásáról volt szó. A finn cég nem állt le a kisstílű Orbánnal vitázni, hanem tokkal vonóval eladta a céget, a női magazinokkal házipatikával startlappal citroméllel stb együtt. Kíváncsi lennék, hogy a kormányközeli vásárló adója megközelíti-e a korábban üzleti alapon működő cégekét? Biztosan megérne egy tanulmányt az összevetés! Az a gyanúm, valami hasonló dolog zajlik a szoftverterjesztés lehengerlése terén is, hiába na, a Lölö nem csak a Fb-os fazonnál okosabb, hanem Bill Gates sincs fasorban sem hozzá képest!
Commenter
@nezelodo: A Sanoma ki is vonult a magyar piacról. Ma már kormánykézben vannak ezek a lapok, weboldalak (Centrál Média, stb).
tulipan
@durbincs: Te kretén, te román Ploestibeli 18. emelet mélységű bányakecólakó, narancsos seggnyaló, Félfaroknyi, ahol te Bezzeg-Tahó a maradék picinyke, repedt 30IQ-s eszedet vagy kénytelen folyamatosan kényszervizelni, máskülönben tök összeaszna? Kedves neked a narancsos haverod hátsója???Száradtál volna a lepedőre romángeci.? Elvégre jól látszik, hogy olyan ronda langyi vagy, hogy senki nem fogdosott még és nem is fog soha,vagy csak 1 rúzsos ,szakadt harisnyás férfi ?
nezelodo
@Commenter: Igen a Centrálmédia... Ismerem, Volt kapcsolat a Sanomás cégekkel is, érintőlegesen az utóbbival is.
Commenter
@nezelodo: Ma már a CM újságjai tele vannak kormánypárti hirdetésekkel.Micsoda véletlen, egész oldalas rekláminterjút szenteltek Noval Yuam Harari könyvének is.
A Mediaworks-öt , az Est Médiát, és a Kesmá-t már ne is említsük. Túlsúlyban vannak a baloldali sajtóorgánumok de tényleg,ez is ezt mutatja.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.