Egy különösen kegyetlen és aljas embertípusról van szó. Megnyílt egy áldozat a 888-nak. Pár napja került napvilágra az egyébként évtizedek óta pusmogott hír, hogy Donáth László volt MSZP-s képviselő, evangélikus lelkész, a momentumos Donáth Anna édesapja szexuálisan zaklatta kollégáit egy budapesti szeretetotthonban, ahol lelkészként jelenleg is dolgozik. A rendőrség megerősítette a hírt, mely szerint nyomozás folyik Donáth ellen szexuális visszaélés ügyében. Megkeresett minket egy olyan áldozat, aki több évig dolgozott Donáth intézményében, segítségével kirajzolódni látszik Donáth profilja: Egy különösen kegyetlen és aljas, de korántsem ritka embertípusról van szó. „Sokan és sokáig szenvedtünk tőle. Az idősek és a kövérek megúszták. Ahogy meghallottuk a hangját, amikor bejött az épületbe, már rohantunk. Volt, hogy a wc-be befutottunk elbújni, mert ha szembetalálkozott vele az ember, akkor mi volt? »Jöjjön a tornaszobába, kedves!« És akkor bevitt mindenkit, elkezdett beszélgetni...

Forrás: 888.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

eretlen
Megnéztem mit jelent a vadhajtás. Olyan rügy , hajtás ami a fa tuskójából ered. Így most már érthető miért ez a portál neve. Tuskókból eredő !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
menekült
@bencemacska: Köszi, nem vagyok nagyon jártas a különféle egyházakban.
bencemacska
@menekült: ma, 06:18
Én viszont egyházi iskolába jártam az államosításig. Az őseim meg református papok voltak, nagyapám lépett ki. A református meg protestáns egyház, még az evangélikusnál is távolabb van a katolikustól, ami persze szintén keresztény egyház. Ezért illik tudnom.
Legkevesebbet a metodistákról tudok, mivel ők a legfiatalabbak közül valók. Nemcsak OV tiltotta be őket, hanem a szocializmusban is betiltottak voltak.
surdilloFUJT
@eretlen: olyanok,mint a rothadó tuskóból növő korcs!!!
surdilloFUJT
@man at work: Azért csak keresd meg azt az elgurult dilibogyót,kicsit zagyván tálaltál!!!
kulabombaafityiszre
@durbincs: tegnap, 17:24
Nem a csatorna,hanem te vagy borzasztóan büdös kecskeszar szagu.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.