Dániel Benjámint terhes felesége társaságában Budapesten támadták meg, mert arabnak hitték.

Mindennapi rasszizmus: megtámadták a terhes feleségével, mert arabnak hitték

Az áldozat a közösségi oldalon osztotta meg történetét:

"Tegnap késő délután a budapesti Árkád előtt két kopasz férfi megtámadott engem, és a terhes feleségemet. Heves és agresszív hanggal kiabáltak ránk: "Mocskos arab bevándorlók vagytok, húzzál el a terhes asszonyoddal, mert csak szaporodni tudtok!!!"

Én kezemmel próbáltam védeni a mellettem remegő, síró terhes feleségemet, majd a pillanat törtrésze alatt belefejelt a szemem fölé.

Ahogy a szememhez kaptam, meghőköltem a vérnek látványától. Abszurdnak tűnt minden...

Budapesten, késő délután azért vernek meg, mert feltehetőleg arabnak nézel ki, vagy barnább a bőröd? ...

A valódi tettestársakat; a gyűlöletet és félelmet sajnos nem lehet a joggal visszatartani. Az évi több száz milliárd forintból működő folytonos kormányzati gyűlölet-propaganda kinyitott egy olyan szelencét, ami a valóságra betegesen nemet mondó, önmaga szerencsétlen sorsáért folyton másokat okoló tömegnek hívunk.

Magyarország nagyon rossz útra tévedt.

A félelmekben nincs szabadság."

Forrás: Facebook

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

görbetükör
Én úgy vélem, a tisztességes, becsületes magyar ember kisebbségben van ebben az országban.
És hogy ebben az országban milyen sorsra jut bármely kisebbség, az nyilvánvaló.
Gratula, kétharmad! Sokáig csalásnak hittem ezt a statisztikát, de már egyre jobban kiderül, hogy nem az. Az ország kétharmada ilyen. :(
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
tudode
Ezek az ALÁVALÓK kiengedték a palackból a szellemet, miközben ŐKET kellene mindegy szálig elzavarni, hogy a lábuk se érje a földet, mert úgy elszemtelenedek, hogy VISZNEK MINDENT, még a világörökség részeit is:
.
24.hu/belfold/2018/09/13/andrassy-ut-tiborcz-meszaros-csanyi-garancsi/
.
Rosszabbak, mint az olasz Costa Nostra, mert ÁLLAMI SZINTRE EMELTÉK a csibészséget!
görbetükör
Én úgy vélem, a tisztességes, becsületes magyar ember kisebbségben van ebben az országban.
És hogy ebben az országban milyen sorsra jut bármely kisebbség, az nyilvánvaló.
Gratula, kétharmad! Sokáig csalásnak hittem ezt a statisztikát, de már egyre jobban kiderül, hogy nem az. Az ország kétharmada ilyen. :(
Yoda69
Ezm orbanviktor bune! Generációk kellenekajd ezen lelki trauma kiheveresere.
O1G a magyar népet Európa legbukobb nemzeteve zulleszzette.
maci0427
@görbetükör: --- Ez így van !!! -- A tisztességes, becsületes /Magyar/ magyar ember kisebbségben van ebben az országban !!! -- Te gondolom, hogy érted , hogy mire kikre gondolok ! Amúgy hülye a magyar meg az , akiknek a kínaikkal - arabokkal - vietnámiakkal - négerekkel és más külföldi nemzetiségüekkel van a baja ! -- Ezek tiszteletben tartják a magyart , nem támadnak csordában késsel , nem kötözködnek és betartják a többségi társadalom követelményeit, amit sok évszázadok óta itt élő más emberek nem képesek ...! A kivételek létszáma meg nevetséges a létszámhoz képest , de más sajnos nem nevetséges hanem elkeserítő !!!
Nessy
Bűnösök közt cinkos aki néma! Nem igaz, hogy fényes nappal ne lettek volna életerős férfiak a közelben, hogy közbelépjenek, és valaki le csapja ezt a két emberszabásút. Tényleg már egyik oldalon a gyűlölet és erőszak, a másik oldalon a félelem! A jó csak a mesében szokott győzni! Lesz ez még rosszabb is!
lac008
A rézművesék a kolompárék meg a sztojkáék is csak szaporodni tudnak jó belterjesen az az igazi,több lesz a segély a sok agresszív fogyatékos gyerek után! Sok képmutató ,álszent hozzászóló de,ha meglát egy cigányt összeszarja magát és sunnyogva megy át a túloldalra!!! Tehát a beszólás jogos volt,arab,cigány ugyanaz a mentalitás!
dr. prédikátor
Az O1G és csürhéjének retorikájának gyümölcse beérett!!!Mindenkit gyülölni kell akinek egy kicsit sötétebb a bőre vagy szines táskával sétál!!!Hová lett a magyarok büszkesége hogy ezt a rajtunk élősködő patkány hordát némán , megalázkodva eltürjük???ÉBRESZTŐ BECSÜLETES ,NEM MEGALKUVÓ MAGYAROK!!!
Nessy
@lac008: Ne általánosíts! Ahogy az echte magyarok között is akadnak gyilkosok, erőszaktevők, úgy a romák között is vannak tisztességes, tanult emberek. Miután ők is magyarok, annyi a difi, hogy az egyik csoport államköltségen szül, a másik csoport nem kap még rendes családi pótlékot sem.
kolnidre
KÍváncsi lennék a cigány igazsáügyi miniszternő véleményére
havi négy millióért
papa.49
@kolnidre: Még nem tudott beszélni a SEGGEL amelyik az infókat adja !!!
cikicakk55
@dr. prédikátor: Igazad van,de sajnos orbánnak köszönhetően már nem csak az etnikumot gyűlöljük,hanem Magyar a Magyart is gyűlöli.Hiába fehért mindegyik,ha másik pártot képvisel. Főleg a Fidesz-Ellenzék összecsapások borzalmasak,pedig minden Magyar ember azt szeretné,ha az élete,családjának élete nyugalmas és biztosított lenne úgy anyagilag,mint mentálisan.Mostanra valamelyest csitultak az indulatok,mióta a Jobbik kissé eltűnt.Régen pártokra szakadt az ország( 2010 után Úgy érzem most már csak 2 részre oszlik Fideszre és ellenzékre,de kegyetlen ahogy egymás anyját szídják,ahogy pocskondiázzák egymást úgy,hogy soha nem találkoztak.Ez nem a migránsok bűne,ez a Fidesz bűne,hogy Magyart a Magyar ellen uszít.Ezt a felvett mentális gyűlölködést tényleg nagyon nehéz lesz kiirtani Vissza emlékszem a gyermek és fiatal koromra,akkor is voltak irígy emberek,de jóval kevesebben mint most.Igaz,hogy akkor az úgy mond munkásosztály volt a legnagyobb létszámú. Az értelmiségi réteg sem különült el annyira,hisz nem sokkal voltak gazdagabbak. Akoriban nem érdekelt a politika,mert miért is érdekelt volna? Szépen megéltünk a keresetünkből,mindent meg tudtunk venni amire szükségünk volt.Most is sokkal jobb lenne,ha nem azon kéne agyalnom,hogy mi fog történni a gyerekeimmel és az unokáimmal.Jobb lenne úgy élnem,mint ahogy az én szüleim éltek nyugdíjas korukban.Engem biztonságban tudtak,Ők meg szépen megéltek a nyugdíjukból.
namihami
@lac008: Húú, mekkora büdös par..., nem fideszállat vagy!
Ennyi, több reakcióm nincs az irányodban. Szerencsémre.
lac008
@namihami: Ahogy mondod ...szerencsédre!!!
kereső
Mit szól mindehhez járóka livia?-jogvédő,ep alelnök? Felszólal a gyűlöletkeltés, az uszitás ellen, amelyet a fidess és kormány követ el? Követeli-e már hangosan ennek befejezését? Szóljatok, ha halljátok.
Jozefina
Elsősorban a szarnak kéne előbújnia a bajusz mögül, aztán az egyházaknak, civil szervezeteknek, stb. Mit szól pl a hitgyüli pénzeszsákja??? A coca-cola-ra van véleménye, erre nincs??? Hát ilyenek. Tetük, mocskok, lázítók, uszítók!!!
Nessy
@kereső: Néma képviselőnek anyja se hallja szavát!
Nessy
@Jozefina: Az egyházak, tisztelet a kivételnek ,csak mesélnek a kereszténységről, a hitről, Istenről, de egyébként azt mondják amit a pénzadó gazdájuk elvár tőlük! A papok már rég nem Isten, hanem Orbán gyarló szolgái!
evacica
Ilyen Magyarországon az Orbáni politika eredménye!Csak a gyűlöletet szítják és megosztják az országot! Mocskos társaság és birka buta nép!!!
maci0427
@lac008: Egy db. cigány nem támad általában mert fosik ! Ezért járnak többen ! Lassan oda jutunk, hogy ha egy cigányra ránézel bárhol, akkor már az nem tettszik nekik és már támadnak ! Csak azt nem értem ennél az esetnél, hogyan keverhették össze őket más ország nemzetiségeivel ! Miből gondolták, hogy arabok , ámbár vannak országok ahol nagy a hasonlóság , de normális magyar - magyar ember akkor sem támad senkire általában , főleg nem külföldire ha nem kell neki megvédenie magát .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.