3D-s zebrát festett fel a Momentum képviselőjelöltje, Szemző Áron egy budakeszi iskola mellett. Szemző Áron azonban a városvezetéssel nem egyeztetett az akcióról. A helyszínen megjelentek a rendőrök. A rendőrök szerint a felfestés bűncselekmény volt. Kondory Tamás, a Budakeszi Városfejlesztési és Városüzemeltetési Kft. ügyvezető igazgatója szerint „ez nem így működik”. Az ügyvezető szerint az akció rongálás, mert a felfestett zebra nem szabvány-átkelőhely. Azzal indokolta, hogy mert a forgalmas intézmény mellett az úton eddig egyetlen gyalogátkelő sem volt.

Feltöltő: Macskaszem
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lampa laz
Pedig nagyon szuper. Még akkor is megáll az autó, ha nincs gyalogos, mert betonoszlopnak látja a csíkokat.
Az iskolák környékén nem árt, sőt kellenének ilyen erős figyelmeztetések, mert a gyerek nem biztos, h eléggé éber, vagy elszámítja magát.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Macskaszem
Engedélyezzék utólag. Már csak azért is, mert egyébként Qrva jól néz ki, és mert szükség van rá.
lampa laz
Pedig nagyon szuper. Még akkor is megáll az autó, ha nincs gyalogos, mert betonoszlopnak látja a csíkokat.
Az iskolák környékén nem árt, sőt kellenének ilyen erős figyelmeztetések, mert a gyerek nem biztos, h eléggé éber, vagy elszámítja magát.
Nessy
Árulja már el bölcs hatalom, hogy mikor szándékozik ő felfesteni egy zebrát az iskolánál! Vagy ilyenkor már "nem első a gyermek", hanem a szent bürokrácia, és hatalom fitogtatás?
Egyébként nagyon hatásos! Jobban felhívja a figyelmet, mint egyik másik festéket csak nyomokban őrző csíkok.
Clavigo
:) :) :)))) Ez qrva jól néz ki...:) :))
Csizmás Kond
@Nessy: ...a zebrákat nem a hatalom szokta felfesteni...de ma egyre inkább arra alakul, hogy zebrafestők kerülnek hatalomra.
Nessy
@Csizmás Kond: Azt én is tudom, hogy a "hatalom" még véletlenül sem végezne értelmes fizikai munkát! Neki elég, ha engedélyez, nem engedélyez, betilt, letilt, törvényt hoz, mely rá nem vonatkozik. A józan gondolkodás és értelmes döntés nincs a "munkaköri leírásában"! Lényeg, hogy mindezért jól meg legyen fizetve!
nevemnick
@Csizmás Kond: ( 13:53) azok most tanulmányúton vannak Afrikában. Ott festegetnek zebrákat... :D
Csizmás Kond
@Nessy: ...és politikamentesen el tudod képzelni hogy kinek a dolga az ?
reagens
Megkockáztatnám a közlekedés rendje elleni kisebb kihágást is.
Az ilyen partizánokat példásan meg kell büntetni. Nem oda festünk, firkálunk, ahová kedvünk tartja!
Tanuljanak már rendet végre, ha otthon az édesanyjuk nem tanította meg nekik mit szabad és mit nem!!!
Nessy
@Csizmás Kond: ha az illetékes elvtársak felmérnék, hogy hol vannak az iskolák, a többsávos árkelő helyek, akkor politika mentesen megoldást kellene találni a gyerekek biztonsága érdekében! Érdemes lenne valóban megnézni kérték e, és hányszor a biztonságos átkelés megoldását az arra közlekedők.Ebben igazad vagyon.
emerencia
kb. 45 évig remegve mentem át ezen a kereszteződésen mert rengeteg baleset volt már itt és engem is majdnem elütöttek gimis koromban. Tavaly télen este igencsak meglepődtünk az autóban ülve, mikor felgyulladtak a fények a sötétben. Nagyon jó ötlet, stadionok helyett ilyennel kellene teleszórni az országot! (Azért a 3D zebra sem lehet rossz.) www.youtube.com/watch?time_continue=98&v=1NDNDlhRc0E
reagens
@Clavigo: csak úgy- tulipán-F_Viktor- silbert13- Clavigo- dr prédikátor- Aki Én jelenleg az a hét, akivel a tahó, mocskos paraszt, személyeskedő stílusuk miatt nem állok szóba!
Már elmondtam! Ilyen degenerált acsarkodókkal nem beszélgetek!
reagens
Sajnos rendre kell tanítanom az őrjöngő, liberális csürhét, mert nagyon elszaladt a ló ezekkel a degeneráltakkal!
1magyar
Jó dolgot tettek de valóban egyeztetni és engedélyeztetni kellene egy zebrát.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.