Két év alatt elillant a kereskedelmi többlet, az exportrekordok után újra külföldi pénzre szorul az ország. Az MNB szerint ez nem baj, pozitív folyamatok állnak mögötte, mások figyelmeztető jeleket látnak.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Néhány szóban is elmondható a lényeg, a kurva nagy ,,hozzáértésük,, nyomán egyre szarabb helyzetbe kerül az ország, ha ehhez még egy gazdasági világválság is társul akkor nekünk BUKFENC, és mivel a bankárok megint ,,fűtik,, a pénzpiacot ez elő is fog állni, és most nem lesz IMF. védőháló az ország felett mint legutóbb volt !!!
kereső
@papa.49: mindenki elfelejti, hogy 2008-ban a forint védelmében!! kellett az IMF védőháló. Most nincs aki /ami védje a magyar fizetőezközt. A 2008-ban IMF hitelből, a forint mögé rakott deviza tartalék (MNB), mára elszivárgott az aranytartalékkal együtt- matolcsy eltőzsdézte. A forint védtelen- és nem is fogják védeni ( a jegybanknak ez lenne! az elsődleges feladata), hiszen csak és kizárólag az inflációra figyelnek. Ami meg hamisitott hazugság adat. Valami nagyon nem kerek történet mutatkozik itten. Azt még értem, hogy jelenleg a költségvetésnek -és orbánnak érdeke a nagyon gyenge forint, hiszen jönnek az eur milliárdok- és az alultervezett árfolyam miatt ez szép kis többletet okoz. Na de ettől még az egész ország ebbe belerokkan- mert a hazudott 3,+ infláció elértékteleniti a megtakaritásokat, és mindeközben az emberek ismét elkezdték a nyakló nélküli hitelfelvételt, oligarcháink nem az eddig megszerzett jövedelmet forgatják vissza újabb beszerzéseikhez, hanem jelzálog hitelek tömkelegét veszik fel- főleg a Bb.-és mkb-tól.
papa.49
@kereső: Jól látod, pont ezért írtam a bankárok megint ,,túlfűtik,, a pénz piacot !!!
nevemnick
Ez a csoda az a csoda, amin csodálkozni kellene?
Azon csodálkozom, hogy egyáltalán valakik bekajálták másfél évvel ezelőtt azt a hazugságot, hogy hasít a gazdaság...

.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.