A parlamentben kedden szavaztak „a ritka betegségben szenvedők támogatásának elősegítéséről.” A Fidesz leszavazta a Jobbik kezdeményezését.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Aki Én
A celebek most a beteg gyerekekért is kiállnak ismertségükkel, vagy őket csak a közpénztemető stadionépítés hozza lázba?
tudode
Persze, hogy leszavazták őfélesége bírkái, mivel a törvényjavaslat benyújtása az ellenzék kezdeményezése, azok között, amelyek a tagország hatáskörébe tartoznak!!!
.
www.youtube.com/watch?v=bFJYKilZmgo
.
!!!
Nessy
Szakadjon rájuk az ég! Igaz, jelenlegi "tiszteletre méltó," kormánypárti képviselőink csak és kizárólag O.V. agymacskáit szavazzák meg, bármekkora ostobaság és felesleges pénzszórás legyen is az!
kereső
Az elmúlt hét évben 33 stadion épült,ill. lett felújitva- ez eddig 400 milliárd forintba került a magyar adó-és járulék fizetőknek.Ebben az összegben nincsenek benne a külföldön épült, felújitott stadionok, a sport egyesületeknek adott milliárdok. Az sma-s gyermekeknek meg majd gyüjtenek a civilek, és adakoznak a magyarországi magyar állampolgárok.
Nyírfa
@Nessy: Igen, már én is ott tartok, hogy szakadjon.
görbetükör
@Shikari: - ezt mondd annak, aki lélegeztetőgép és SMA-s gyerekek gyógykezelése helyett stadionokra szórja a milliárdokat!
Ne pedig annak, aki a gyerekéért vergdik! Mert nem az az önző!
silber13
@Shikari: Megint hazudsz!Acsúti dagadék ennek a pénznek is a seggére ver! Kell ám a pént atlétikai stadionra, motorverseny pályára és még ami abban a hibbant agyában rejtőzik!
görbetükör
@Shikari: Hiszem, ha látom!
Egyébként az egyik rászorulttól elvenni és a másiknak adni - gyalázatos szemétség!
Miközben két kézzel szórják a milliárdokat saját célra!
Nessy
@görbetükör: Ki nem mondott kormányzati cél: Hadd hulljon a férgese!
advocat
Végül is 200 gyerek betegségéből fel lehet építeni egy másik Nép/Puskás stadiont. És az a fontosabb! Igaz rohadékok? Ezért szavaztunk rájuk! Lehet gondolkodni!!! Előbb-utóbb itt lesz 2022!
görbetükör
@Shikari: Sajnos minden az, aminek nem lenne szabad!
Mert emberéletekről van szó és mégis a hatalom erősítése folyik minden területen. Ez az illibsi politika.
görbetükör
@Shikari: Igen, jól látod. Az iskoláztatástól a temetésig - a kormány feladata lenne ezt dotálni, ha már gazdájának tekinti magát. Erre lett ugyanis kitalálva a kormány, élén a miniszterelnökkel!
Ez a konkrétum!
És nem csak minden pénzt, befolyást, szövetséget a hatalmára fordítani, meg a saját hobbijára!
Ez meg sajnos a valóság.
görbetükör
@Shikari: A nép pénzén a népet kell(ene) szolgálnia!
görbetükör
@Shikari: Nem a teljes költségről beszélek, ne terelj!
De az adókat arra fizetjük, hogy aki rászorult, legyen valódi segítség, (táppénz, segély, rokkant járadék, stb.) és ne kegyelemkenyér, vagy éppenséggel ne tagadják meg és a közbiztonság,az oktatás, az egészségügy és a tömegközlekedés rendben legyen.
Ha az emberek tisztességes munkával tisztességesen keresnek, nem kell őket eltartani!
Hazug, tolvaj hatalom hazug védője vagy, de lelked rajta!
görbetükör
@Shikari: Ja, és az adó arra legyen csak fordítva, amire beszedik! A nyugdíj járulék tisztességes nyugdíjra, az útadó útépítésre, stb.
Ne külföldi és belföldi diktátorok zsebe dagadjon!
Nessy
@görbetükör: Ezt a problémát pártunk és kormányunk egy törvénnyel megoldotta! A "szocho" egy összegben, adó formájába kerül befizetésre az állam kasszába, és ebből a kormány annyit fordít az adott területre, amennyit úri kedve diktál! Kassza meg a pénztáros!
silber13
@Shikari: Már ne i haradgudj, de az állam működtetéséhez nm szükslges annyi felesleges dolog, mint példul a kisvasút, az atlétikai stadion, a focipályák sokasága. helyett- te írtad - lehetne CT-t venni, vagy a még jobb MRI-t. Bár ez sem klappol, mert valaki azt írta már minden kórhárvban van CT
görbetükör
@Shikari: nem! Az adót azért fizetjük az államnak, hogy működtesse az országot!
Mivel másra költi, mivel a hatalom emberei gazdagodnak belőle ezért tolvaj. Több szót a témában nem érdemelsz.
silber13
@Shikari: bizonyára így lenne helyes! De én a javak be - és elosztásánál egészen " egyedi" szempontokat látok megvalósulni. Jó, kellett egy stadion, ami viszont a focin kívül semmi másra nem jó!Akkor miért is kelllett építeni?
silber13
@Shikari: Csakhogy amire egy szavazázra kerülne a sor, a kormányzó párt régen megvalósította a saját elképzelését, akaratát.
csak úgy....
@Shikari: csak nem a lörinc bácsi seggibe igyekeztél a horthy ánuszból?
a fidesz,már kitalálhatott vóna nektek,valami nyalóka érdemrendet a hülyeségetekér és nem a tetteitekböl kifolyólag.
silber13
@Shikari: Egyre inkább azt látom, hogy a parlamentben üldöglő Képviseleti demokrácia ottani jeles képviselői a sajét érdeküket nézik, mert egy ember miatt fortéklyos félelem vezeti a gombnyomogató ujjukat!
Málna
Kissé álságos ez az egész, hiszen az SMA-ban szenvedő gyerekeknek eddig is támogatta az állam a gyógykezelését.
Nessy
@Málna: Tévedni emberi dolog! A modern, és hatásos gyógyszereket sajnos, nem csak a gyerekeknél, de a felnőtteknél sem igazán támogatják.
Van lehetőség egyedi támogatás kérésére,amit a kezelő orvos kezdeményezhet a leletek és az eddigi terápia és annak eredményeinek leírásával, de ott is van keret. Kéretik megvárni, míg meghalnak, vagy meggyógyulnak páran, és akkor tessen megbetegedni.
görbetükör
@Shikari: A Parlament azt szavaz meg, amit a kedves vezér akar, mert többségben vannak. Nincs elszámoltatás, nincs ellenkezés. A törvények is személyre szabottak.
A korrupciót meg tagadni- nagy butaság, de te tudod, mit képviselsz, lelked rajta.
Málna
@Nessy: Ahogy olvasom, az SMA-nál inkább az életkor szab határt. Csak akkor érhető el jelentős javulás, ha egészen pici gyerekkorban kezdik a kezelést. Ezért nem finanszíroznak több százmilliós kezeléseket olyan betegeknél, akiknél nem várható jelentős változás.
Nessy
@Málna: Ezért kellene, hogy akkor kapják meg a gyógyszert, amíg van értelme. De ha elfogy a keret, és kicsi kifut az időből, akkor így járt.
Mint ahogy a felnőtt tumoros betegeknél is. Mire sikerül mindent elintézni van engedély. késő. Nem a levegőbe beszélek. Most nézem végig, hogy valaki, aki több mint 40 éven át betegeket ápolt, kifutott az időből, és ...
görbetükör
@Shikari: - :D
"Lassan kihull a memóriákból az egyéni tapasztalat
És átírja a központból kiküldött új adat
S jönnek a minden rendszerhez alkalmazkodók
Édesapám, csak azt ne mondd, hogy ezek ugyanazok

Ahogy mindig újra kezdődik a bálvány körül a tánc
Megint befonja életünk egy láthatatlan lánc
És jönnek a lelkes ostobák s a gyáván megalkuvók
Édesapám, csak azt ne mondd, hogy ezek ugyanazok
S ha végül rájuk dől a ház és nincs már több hitel
Majd mást vádolnak azzal, amit ők követtek el
És engedelmes szolgáló a törvény és a jog
Édesapám, csak azt ne mondd, hogy ezek ugyanazok"
csipetke
Kíváncsi lennék, hogyha valamelyik fideszes gyereke lenne érintett, akkor vajon hogy szavaztak volna? Bár igaz, azt lőrinc kicsengetné egyedül. 700 milla orbán pénztárosának aprópénz
csipetke
Kíváncsi lennék, hogyha valamelyik fideszes gyereke lenne érintett, akkor vajon hogy szavaztak volna? Bár igaz, azt lőrinc kicsengetné egyedül. 700 milla orbán pénztárosának aprópénz
fahrenheit451
"Ti az ördög atyától valók vagytok, és a ti atyátok kívánságait akarjátok teljesíteni.
Az emberölõ volt kezdettõl fogva, és nem állott meg az igazságban, mert nincsen õ benne igazság.
Mikor hazugságot szól, a sajátjából szól; mert hazug és hazugság atyja."

Itt Sátátnról, a hazugság atyjáról, és a követőiől van szó - lásd, Orbánt.
görbetükör
@Shikari: De nem ám! Úgyhogy jól gondold meg, hogyan érvelsz!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.