Roma politikusok szerint a Lungo Drom elnöke az országgyűlési képviselőséget fogja választani helyette.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

colibri
Ki a búbánatot érdekel, hogy mit csinál ez a retkes tolvaj cigány azok után, hogy szétlopta a rábízott horribilis pénzt és orbán+balog még azok után is az alfelében tartja. A legjobb példa, hogy embert barátjáról...!
namihami
Nem vett át ezt vagy azt? Nem ez a hír. A hírnek annak kéne lenni, hogy ez a koszos tolvaj mikor veszi át végre a tyúkláb-mintás ruháját. Persze, a tezsvérénél 2 milliárd még a csengőt se nyomja meg, ezért nem is veszi észre, hogy a fajtárs ""véletlenül"" más célra költötte azt a kis pénzt.
Eladott Ország
2015 áprilisban Hadházy Ákos beszámolt az ORÖ-ban zajló korrupciós ügyekről a Kossuth téren szervezett "Nem félünk a Farkastól" tüntetésen. A nyilvánvaló bűnügyben a Polt Péter vezette ügyészség nem talált törvénytelenséget. Itt tartunk most, hogy nem tartunk sehol. youtu.be/5AcvCo__hQg

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.