A nettó pedig 250 ezer forint.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
@Shikari: Eurostat: egyre baljósabbá válik a helyzet a relatív jövedelmi szegénységet tekintve: a 2010 és 2018 közti időszakban több mint megduplázódott az érintettek aránya, vagyis 4,1 százalékról majdnem 10 százalékra nőtt. Ide tartoznak azon idősek, akik havi bevétele nem éri el a mediánjövedelem 60 százalékát, ami például 2017-ben éves szinten 1 006 249 forint, míg havi szinten 83 855 forint volt. Az Audik, a milliárdokkal megkínált haverok, rokonok hálája; a Francia Riviéra, az óceáni kényeztető utazás; a saját-zsebre-játszunk szintje alatti léttől iszonyodik ez a hatalom. Számukra, aki szegény, az lusta tróger, és előbb-utóbb eljuttatják a bűnös-bűnöző megbélyegzésig. Ők a legnagyobb bűnösök. Megbocsáthatatlanul. Kormányzásuk nyolc éve sem volt elég arra, hogy európai esélyegyenlőségi programot tegyenek Magyarország asztalára. Azokéra is, akikén a kenyér ritka falat. Utálom a plakátokat, de szívesen kicserélném Orbánék gyűlölködő, hazug plakátjait erre: Önnek is joga van tudni, hogy Magyarországon hány gyermeknek veszi el a jövőjét az Orbán-kormány. Majd rá lehet ezt is fogni Brüsszelre meg a Sorosra, nő is legyen a buliban, a Sargentinre. Amíg megszámolt kenyér katonákkal kell bravúroskodnia az édesanyáknak, édesapáknak, menjetek a jó büdös francba a hazug családpolitikátokkal.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kissé felnőttem
ennek kéne lenni mindenk nyugdijának nem fillérek meg 2-3 milliók Ennyi. ez 11 stadion árából lazán meglehetett volna
kokopelli
@Eladott Ország: "...hajrá Magyarország,hajrá magyarok!? O.V.-ral előre" (;-)))))))))
kokopelli
@Sziszifusz: tulajdonképpen az "illiberálfasizmus" az igazi fogalom,mert az már több helyen okozott
világégést,de még az Adolf sem használta azt az oximoron-t! (;-))
Eladott Ország
@Shikari: ma, 12:10; Húzzál a kipcsakos kurva anyádba, te fideszes faszszopó geci! Lógni fogtok! Lásd a román Târgoviște.
hirklikk.hu/images/docorig/364312.jpg
A ti utatok is a pokolba vezet, te szarházi!
uploads.disquscdn.com/images/2c83a9cdd99bcd3ce2f4c8083fba899e864c8563a09c1ea1684c178c23f189c8.jpg?w=600&h=395
kereső
Az "aranylábúak",és kiszolgálóik több tizmilliós fizetéseivel együtt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.