Jövő októbertől kifizettetik a kezeléseket azokkal a páciensekkel, akik már három hónapja tartoznak az egészségügyi járulékkal. Egyes becslések alapján akár 700 ezer embert is érinthet az intézkedés, az Orvosi Kamara szerint pedig szélsőséges helyzeteket idéz majd elő az új szabály.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

59 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Az Uniótól kevesebb pénz fog jönni, Orbánnak meg kel a pénz a csicskahadának fenntartására. Pontosan tudja, ha elfogy a pénz, elfogynak a csicskák.l
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szegfue
@Shikari: 10:56 A jó ég áldjon már meg!!! Dec. 14-én 7:50-kor kipattant a fejedből, hogy "Teljesen jogos! Nem fizetsz, nem kezelnek ingyen!" Azóta mindenfélébe belekapaszkodsz, csak éppen egyenes választ nem kapok Tőled!! Még mindig nem arról beszélek, hogy aki kettős állampolgársága révén innen kap nyugdijat, mert az valóban egy biztositási jogviszony! Azokról beszélek, akik csak ugy átjönnek orvosi ellátásra! De mindegy is... ezzel az erővel belekiabálhatnám a kutamba is:))))
szegfue
@Shikari: Képzeld, ilyen "tehetős" vagyok!:))
szegfue
@Shikari: Haha!! Ráadásul ez "talajvizzel" van tele, de ez is M.o. vizkészletéhez tartozik, tehát nem kerülhet bele csapadékviz és ezzel együtt elhullott pici bogarak teteme, sőt lehulló falevél sem!! Amikor ezt a "tervező mérnöktől megtudtam", bizony először kértem a repülősót, utána meg csak vigyázzban álltam! Ennyi képet még az unokáimról sem készitettem, mint amennyit a kutamról csinált a tervező, utána meg az önkormányzat!:) Még a széltől is óvom a nyomorult kis kutamat (ami már több, mint 50 éves!), nehogy az elégtelen "gondozás" miatt még megbüntessen a hatóság!:) Hát ez is hozzátartozik egy "mágnás" életéhez...
szegfue
@Shikari: Nálunk van egy "mindenes" az önkorinál... ő járja az utcákat és nézelődik... persze engem mindig "megtalál" valami hülyeséggel:)
szegfue
@Shikari: Te még viccelni is tudsz, főleg a Fidesszel?! Ez ráadásul "ült" is!
Igen, kis csendes település. Bizony, hogy "fontos" ember, pontosan olyan, mint egy portás!:))
Legközelebb folytatjuk... ha a csillagok állása is lehetővé teszi:)
1magyar
Ezért nem szabad soha többé kétharmadot megszavazni egyetlen pártnak sem. Az alaptörvényt úgy változtatják meg ahogy az uralkodó elit akarja. A kivívott jogokat elveszik nem törődve a következményekkel csak a pillanatnyi haszonnal.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.