A Magyarországi Krisna-tudatú Hívők Közössége élelmiszercsomag- és ebédosztást szervezett december 25-én Budapesten, a Népligetben.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
Legalább ez a cucc nem került ki a határon túli románokhoz.
Bagaméri Jácint
@Clavigo: Na, azért legalább karácsonykor legyél igazságos, ha már máskor nehezedre esik is. A határon túli magyarokhoz kerülne, de lehet, Krisnások ott is vannak és mégis kapnak tőlük. Viszont cserébe az anyaországban lakó magyarok adakozásából összegyűltet, viszont kiküldi a kormány, hogy a Fidesz adta. Nem a kis szerény fizetésű anyaországi magyarok hanem ők. Ezért is szavaz a határon túli magyar rájuk. Plusz még amit az anyaországiaktól rendesen beszedett adókból kapnak. Tehát magyarok, csak nem az anyaországba fizetnek adót.
Clavigo
@Bagaméri Jácint: Magyarul ( is ) beszélő románok,,akik itt is szavaznak minden felelősség nélkül,,, juttatásokért. Plusz, nem ide adóznak. Ha járna valami kötelezettség a megadott állampolgársággal együtt,,kíváncsi lennék,,mennyien tülekednének érte...?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.