Az MNV Zrt. eladja a több mint 240 éves múltra visszatekintő hollóházi porcelángyárat, az erről szóló hirdetmény karácsony előtt jelent meg a vagyonkezelő e-árverési felületén. Az elmúlt csaknem tíz évben több száz millió forintot költöttek a gyártó cég talpraállítására, de nem sikerült tartós növekedési pályára állítani. A befektetőnek fenn kell tartania a háztartási kerámia gyártását.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lusta
Nem értem. A lengyeleknél magasabb a munkabér. Kézzel festenek, készítik a terméket és például az egyik járáásban van vagy 10 kerámia üzem is és a zemberek irigylik az ott dolgozókat. Igaz nem NER-társak.
RonaGyuri
@lusta: nem érted:
ha orbán-kasznár venni akar lerohasztani és olcsón megveheti, ha eladni akkor kirabolja. majd az állam megveszi! =))
lusta
@RonaGyuri: Gondolom valamelyik NER-lovag fogja megvenni. Utána hirtelenjében megjelenik a közlönyben, hogy az állam kiemeletn kezel valamit, amihez ad egy rahedli pénzt és mindez pont a hollóházi cégre jó, vagy a hollóházi termékekre, vagy valamilyen hasonlóra. A milliárdok pedig az éppen arra lovagló NER-lovag oldaltáskájában fog landolni.
solidedge
Pár éve voltam látogatáson a gyárban, éppen az osztrákoknak matricáztak tányérokat. A tányérokat osztrák kaolinból állították elő. A nagy múlt elmúlt.
human
Volt már ilyen gyára a Mészárosnak?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.