Régóta nem lehetett hallani Simicska Lajosról, aki 2018-ban végleg feladta káromkodásokba fulladó harcát Orbán Viktorral szemben, és megvált teljes cégbirodalmától.

Egyetlen céget tartott csak meg Simicska Lajos 2019-re az egykori cégbirodalmából, a juh- és kecsketenyésztéssel foglalkozó Hárskúti Mezőgazdasági Zrt.-t. A 24.hu vette észre, hogy a cég főtevékenységét megváltoztatták a hivatalos dokumentumokban, a kecsketenyésztésről átálltak a lótenyésztésre.

A vállalat – amelynek 49,6 százalékos tulajdonosa Simicska, 50,3 százalék pedig a feleségéé – a legutóbbi beszámolója szerint csak vitte a pénzt: 2014 és 2018 között évről évre 51-77 milliós veszteséget termelt.

Címlapkép: Facebook/Klubrádió

(24.hu)

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Lepényleső
...aztán ha ismét kidugja fejét,lehet hogy elveszti pejét,s marad amivel fedeztette új ménesét?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nesreigrem
MooXi.net - nagyszerű projekt felnőttek számára, akik szexpartnert szeretnének találni
Lepényleső
...aztán ha ismét kidugja fejét,lehet hogy elveszti pejét,s marad amivel fedeztette új ménesét?
teuton
@Pegero: Aztan tovabbadja a lofaszt a cimzetteknek, Köver, Orban, Ader...
teuton
@ómió: Ha olvasni tudnal, tudhatnad, hogy aö a msik oldalon kormanyos, a jobbik balrafordulasat intezi a hatterböl es igy szepen hattbatamadja Orbant. A ballal összefogva ez pedig a veg kezdete lesz O1G. Esetleg tanulmanyozd a diktaturak megszünesenek törtenelmet, de csak ha megtanultal olvasni. Igy volt ez Sztalinnal, Ceausescunal es Janukovicsnal. Csak az utobbi uszta meg elve...
fahrenheit451
Simicska egy geci.
A hülye fia is egy geci.
A gecik mind el lesznek pusztítva, Jézus által.

(Tudom, hogy várod a magyarázatot, hogy lehetséges, hogy Jézus ennyire gonosz, Sátán, meg mindenkit meggyógyít. Hát ez nem egyszerű, de értető.
Bizony, még várnod kell. Hozzá kell szoknod, hogy várnod kell. Nincs minden egyből. Nincs minden ingyért. Várnod kell.)
terlasz
"A gecik mind el lesznek pusztítva, Jézus által."
Igazad van, Simicska is ilyen, de miért hagytad ki a főgecit, Orbánt?
teuton
@Pegero: Majd ha ertelmesen tudsz irni, akkor targyalhatunk, ovodas szintre kepeket küldözgetve nem ereszkedem le. Persze ha az IQd többre nem futja... A te öseid valszeg a kepeden lathato parazitak voltak.
Yoda69
Most sajnalnunk kellene?
Remelem minden NER lovag elobb utobb megbukik, es a bortonben vegzi. simicska meg igy is jol jart.
ómió
@Horizont: Akiket favorizált! A "szövetségesetekre", Jobbikékra! Ilyen lassú a bolsi agykerék? Netán olyan, mint a migráncs: "nincs is"?
Aki Én
@ómió a buta bolsi: Ő fideszes volt, az APEH elnöke, a fidesz pénztárosa, esze, üzletembere, strómanja... Vagyis a te bolsi társad :)
Ja, és zsidó.
ómió
@Aki Én:Te viszont idióta voltál és az is maradtál! Ja, meg tetves bolsi!
Aki Én
@ómió a buta bolsi: mindig így kikészít, mikor egy vitában alulmaradsz? Vagy olyan új információkat tudtál meg, ami kikészít? Mi a baj, akarsz róla beszélni? Totál ki fogsz ebben készülni. jaaaj, mit beszélek. hova ez a jövőidő?
Lehet, hogy én idióta vagyok, de az nem változtatja meg a történelmet.
ómió
@teuton: Hogy mit "intéz", az tiszta! Ezért kérdeztem: nem lépett-e be éppen "balra forduló" kisnyilasékhoz!? Vagy onnét most inkább éppen a bolsibűz miatt menekülnek? A bolsevista-nyilas "ideológia" lenne a "vég kezdete"? Ehhez azért jobbulást kell kívánjak! A diktatúra megszűnését meg 89-90-ben "élőben" láttam! Se a tanulmányozása nem szükséges, se az, hogy a mára hazudd!
teuton
@ómió: Kezeltetsd magad, a köz es a csaladod erdekeben, mert rajtad gyogyszer meg jegesfürdö mar nem segit... Ja, es ha megtanulksz majd olvasni, nezz utana mi törtent Janukovoccsal, meg kik O1G uj keleti haverjai! Egytöl-egyig volt kommunista diktatorok, Kazahsztantol Azerbajdzsanig! Erdogan meg muszlim soviniszta naci, de valahogy ö is haver...
teuton
@Pegero: Igy ban, vegre belattad, alacsony az IQ, de ezt mar többen mondtak neked, csak az alacsony IQju birkaknak sokszor kell elmondani valamit, mire tudatositjak, ezet megy mar 5 eve a migrancsozas... Ja, a kepeket meg nezegessed tovabb egyedül, az olyan 3 eveseknek valo, akik meg nem tudnak olvasni... Csak pedofil kepeket ne nezegessel, mert nem vagy fideszes nagykövet es tihanyi csuhas sem, hogy büntetlenül megusszad!
Sámannus
Hozzá foghatna a szamár tartáshoz is. A fütyiszben elég sok van ebből az állatfajtából, és igen gondozatlan benyomást keltenek. Különösen a szellemi tevékenységük mértéken aluli. Talán a kordély vontatásra még jók lennének. Csak a gyeplőt kéne kézbe venni, mert igencsak közéjük van dobva.
teuton
@Pegero: Igy van, a keves IQdal gügyögjel a vadbarmok vagy a pestiprostik oldalan! Esetleg tanulj meg magyarul...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.