Bayer Zsolt a Magyar Nemzet hasábjain taglalta a koronavírusra adott kormányzati és ellenzéki reakciókat. Bayer szerint tízmillió virológus országává kezdünk válni, ahol a legújabb szakértők a „politika világából jönnek és ártanak.” A kormánypárti publicista szerint a tények magukért beszélnek: „Tény, hogy a térségben nálunk jelent meg utoljára a vírus. Tény az is, hogy Magyarországon létrehozták az operatív törzset, amelyben folyamatosan elemzik a friss információkat. Ez a törzs napi két sajtótájékoztatót tart.” Bayer úgy látja, hogy e tényekkel szemben állnak azok, akik a koronavírusból is megpróbálnak politikai tőkét kovácsolni. Ezt követően Cseh Katalint és Vadai Ágnest nevezi meg név szerint, mint ártó politikai aktorok. Bayer szerint ennek orvoslása a következő: „a felkészülés első lépéseként tiltsuk meg, hogy mindenki szabadon makoghasson a vírusokról. Mindjárt beljebb leszünk egy lépéssel.”

Forrás: atv.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Sámannus
No baszkikám a pofádat enni használd utána befogod. Mióta lehet megmondó ilyen seggnyaló ártány egy orvossal szemben.
Azért mert neked tetszik a színdarab amit a törzs eljátszik inkább a szép város Kolozsvárt énekeld hátha az jobban megy neked, és tán hasznosabb is mint amit itt pofázol
Nessy
Tessék mondani Bayer elvtárs, Orbán és Pintér virulógusok, vagy politikusok? Mert Orbán mondja a magáét, Kásler, meg Pintér támogatásukról biztosítják mögötte állva! Először nézze meg az MTI felvételét, aztán lehet mesélni! Melyik szócséplő is kapcsolta össze a menekült kérdést a korona vírussal?
Na most lehet "makogni"!
kulabombaafityiszre
@Shikari: ma, 11:34
Tudod csikar birka,ha mindig más után mész,egész életedben csak birka seggeket fogsz látni

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.