A devizákat sem kíméli a hétfő reggeli piaci pánik, a forint is fél százalékkal gyengült az euróval szemben, így 337 felett kezdjük a napot. Persze ez semmi ahhoz képest, hogy a dollár egy százalékos zuhanással kezdi a napot, vagyis tényleg vérengzést lehet látni a piacokon.

Piaci pánik: a forint is kapott egy nagy pofont

Hétfő reggel 337,5 körül járt a forint az euróval szemben, ez fél százalékkal volt magasabb a péntek esti szintnél. A múlt hét végén a magyar deviza 335 alatt is járt, onnan már péntek este gyengülésnek indult a forint, majd ma reggel a teljes piaci összeomlásból a magyar deviza is kiveszi a részét. A biztos eszközök felé menekülés rossz hír a feltörekvő devizáknak, így a forintnak is, így most csak annak örülhetünk, hogy átmenetileg sikerült eltávolodni a 340-es korábbi mélyponttól, így most biztos távolságból kezdjük a nehéz piaci időszakot. A dollárral szemben most 295,9-nél járunk, míg az angol font 388 forintba kerül.

(portfolio.hu)

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Egyszer csak lehúzzák a bankok a redőnyt és a pénznek annyi!!??
Clavigo
Nincs árfolyam cél...Tehát gond egy szál se...Oszt jó napot.
Jozefina
Egyszer csak lehúzzák a bankok a redőnyt és a pénznek annyi!!??
simmering73
Akárhogy bűvészkedtek a számokkal, ez a forint szart se ér.
SystemError
Kipcsákiában nagy lehet a pánik most. A migránsoktól nem rettegtek úgy az emberek, mint egy egészségügyi krízistől. Kicsit ez a sors fintora is..bár nem vicces:( A pénz meg a másik. Ugye tudjuk, ha nem jut majd lé a gerinctelenekre, azok másnap lelépnek.

NO Money = NER kampec!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.