Az Emmi közleménye szerint 200 ágyat kellett volna szabaddá tenni a koronavírusos betegeknek, de ez nem történt meg.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lusta
Hosszú történet, de rövidre fogom. Országos barátnőm, kiváló sportoló, többszöri agyvérzés utána fél oldala lebénult. Az igazgatónak és csapatának köszönhető, hogy jelenleg a kezelések és gyakorlatok után megtanult úgy élni azzal az egy egészséges oldallal, hogy a lebénult oldalt is nagy erőfeszítésekkel, de meg tudja mozdítani. Igaz, kit érdekel a páciens véleménye?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
CsipkeRózsa
Érzi, hogy neki is kell tennie valamit, ezt tudja.
csak úgy....
gondolom a kiszórt dokikat ,tárt karokkal fogadják nyugaton!
csak úgy....
@CsipkeRózsa: akkor kezet is moshatna, az sem nagy kunszt.
lusta
Az esetnek persze van egy m másik olvasata is.
Most derül ki, a vezetőkön verik le, teljes mértékben felkészületlenek a járványra és annak következményeire. Már réges régen egyeztetni kellett volna, mikor ki, mit, hogyan csinál. Mire kell felkészülni és ezekben az esetekben mi a teendő. Világosan látható, megy a kapkodás és ebben az országban a vezetésnek halvány lila fingja sincs, mit is kellene csinálni. A parlamenti többség egy ember kezébe tette le a teljes hatalmat. nem ezen a szerencsétlen Kásleren kell számonkérni a kapkodást, hanem a Soros-bérenc felcsúti kis pocakos zsebcézáron.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.