Szóhoz sem jutott, csak sírt a telefon túlsó végén az a 77 éves, tüdőrákos férfi, aki feleségével próbálta közölni a rossz hírt: hazaküldik a kórházból – derül ki az RTL Klub Híradó riportjából.

A héten döntött a kormány arról, hogy a várható tömeges megbetegedések miatt a kórházi ágyak 60 százalékát felszabadítják a koronavírusos betegek részére. Ennek issza most a levét számos sorstársával együtt a riportban említett férfi, akinek kálváriáját csak súlyosbítja, hogy

combnyaktörése miatt járni sem tud.

A felesége elmondta, nem tudja,

hogyan fogja járásra képtelen, egyébként tüdőrákos férjét egyedül ellátni kis panellakásukban.

A daganatos betegségére kapott gyógyszerek miatt a férfi gyakran rosszul szokott lenni.

(RTL Klub)

55 hozzászólásarrow_drop_down_circle

graycivil1
Gyilkosok!...Nem a kórház, hanem akik erre kötelezték őket.

Most már vér is fog tapadni a kezükhöz. Mert nem választani kellett, hogy kit mentenek meg, hanem teljesen nyilvánvalóan ez ellopható pénz "átcsoportosítására" áldoznak fel emberéleteket!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
graycivil1
Gyilkosok!...Nem a kórház, hanem akik erre kötelezték őket.

Most már vér is fog tapadni a kezükhöz. Mert nem választani kellett, hogy kit mentenek meg, hanem teljesen nyilvánvalóan ez ellopható pénz "átcsoportosítására" áldoznak fel emberéleteket!
Eriksson
Mindenki saját magát síratja. Aki öreg azért, aki beteg azért, akinek gondja lehet velük, azért.
Arra senki nem gondol, hogy vannak jobb sorsa érdemes megbetegedett fiatalok, gyerekeink, unokáink?
peterkelemen
NÉPIRTÁS fideSS módra. Mire vártok magyarok? Mindenkir sorra kerül...aki most kussol é néma az BŰNÖS!
csak úgy....
@Eriksson: ezt pont te mondod,aki naponta köp a gyerekei ,unokái sorsára csak,hogy állhassanak azok a kurva stadionok és pöföghessen a felcsuti semmibe vezetö gözös?
Rockxy
a zorbán a soros felelős!
megemelte a lecsökkentést, bezáratta a kinyitottat meg a satöbbitis, és mindezt fideszmódra alattomos sunyi irredenta homofób diktafób liberafób népnemzeti ajjassággal körítve, pfoj!
1magyar
Túlzás ez a 60 % elég lenne csak 30 is. Nem nagyon értem mi az a nagy különbség egy fertőzött beteg és egy tüdőrákos, combnyaktöréses beteg között. A beteg elszigeteltségére nem kell ekkorra előkészület, adott esetben berakják a lélegeztetőgépet és lezárják.
A fiatalok nagy része úgysem kerül kórházba ha elkapja is.
csipetke
Azt nyilatkozta a fideszből valamelyik nagyokos,hogy olyan beteget nem tesznek ki a kórházakból,aki folyamatos orvosi ellátásra szorul.Merugye eddig azért voltak kórházban,mert rohadtul unatkoztak otthon. Az én ismeretségi körömben is van olyan család,akiknek muszáj a félhalott állandó ellátásra szoruló hozzátartozójukat hazavinni.Az ellenzék pedig azt mondja,hogy az alaptörvényben az áll,hogy mindenkinek megvan az egészséghez,az orvosi ellátáshoz való joga,és ott vannak a lölő-,és tiborc-féle szállodák,vagy az üresen kongó stadionok,ahol mobilkórházat lehet felhúzni,használják ezt a lehetőséget. De ugye orbán rátalált a Mengele2 változatra kásler személyében,és most szervezetten népirtanak.
1magyar
@csipetke: Igazad van, adott esetben ott vannak a luxusstadionok és a gazdagok szállodái, amiket eltörvénykeztek a dolgozó emberektől.
jesz
@Eriksson: 23.23 jobb sorsra érdemes? Én igencsak erre gondolok 73 évesen, mert én egy qurva szót nem szólhatok, hiszen járóképes vagyok, de(mint már említettem) az egyik nagy unokám izomsorvadásos, a majdnem legkisebb unokám pedig süketnéma, vak, és deréktól lefelé béna...nekik szeretnék jobb sorsot, de az orvostudomány még nem tart ott..

Szóval gondolunk a gyerekekre, unokákra is, nemcsak magunkra.
jesz
káslert megtalálni már-már művészet...a tévé megmondója szerint ő egy orvosbáró, akitől saját jó ötlet kizárt.
..szerencsére ott van az ellenzék..amikor valamelyik ellenzéki harcosan megszólal, akkor azt hallom, hogy: benyújtottuk, fel fogjuk jelenteni, követeljük, mi ezt csinálnánk, stb...stb...bla..bla..bla..
...azt is hozzáteszik, hogy 2022-ben majd mi jövünk, és akkor megmutatjuk...
Ez pont olyan, mint a 13.-havi nyugdíj, csak a kormány szájából.
Béla333
Amit most a Fidesz csinál ezzel a kórház kiürítéssel az szívtelen, erkölcstelen, etikátlan népírtás!
Aztán majd jönnek az "utasításra tettem", meg "azért maradtam Fideszes, hogy belülről bomlasszam a rendszert" szintű hazug szólamok, amikor szembesítik majd őket a tettükkel!
Remélem következménye is lesz a dolognak és nemcsak kártérítésre perelik be a hozzátartozók a döntéshozókat, hanem büntetőjogi következménye is lesz!
ómió
Pedig tuti, már csak egy koronavírus-fertőzés "hiányozna" neki.
Béla333
@ómió: 09.18
Hol van nagyobb esélye egy beteg öreg embernek egy vírusfertőzést elkapni?
A kórházban, vagy kint az emberek között?
A kórházi dolgozók fertőzöttségi arányát 20 %-ra teszi a fényestekintetű, tehát a 80% a többiek közül kerül ki!
Akkor melyik a több? A 20% vagy a 80%?
Hol nagyobb az esélye szakszerű kezelést kapni? Otthon a hozzátartozójától vagy a kórházban az ápolóktól és az orvosoktól?
ómió
@Béla333: Hol van nagyobb esélye, bárkinek, bármilyen fertőzést elkapni: kórházban vagy otthon? Hármat találhatsz, akár százalékokkal is! Ha meg "mindössze" gyógyszert szed, azt otthon ugyanúgy szedheti, mint kórházban!
Béla333
@ómió: 10.08
Ne tettesd magad hülyének!
Nem gyógyszer szedő betegeket küldtek haza, hanem pl ilyet:
"Egy combnyaktöréssel kórházba került 77 éves tüdőrákos férfit is hazaküldenek."
propeller.hu/itthon/3525595-sirva-hivta-csaladjat-idos-ferfi-hogy-hazakuldik-korhazbol

Ennél nagyobb aljasságot nem lehet elképzelni!
Nessy
@Béla333: vaknak a szivárványt! Akinek nincs ilyen problémája, vagy még nem került olyan helyzetbe, hogy súlyos beteget ápoljon szakértelem, és segítség nélkül, az ezt a problémát soha nem fogja megérteni, átérezni!
Felesleges minden szó!
Béla333
@Nessy: 11.01
Nem felesleges!
Soha nem szabad elfelejteni, hogy képesek voltak ilyen döntést meghozni!!!
Aljadék mocsok szemét banda!
Nessy
@Béla333: Ne reménykedj! Lesz az az ajándék utalvány, csomag, amiért elfelejtik. A levelezőtagozatosok meg virágkosárból nézik az itteni ámokfutást!
ómió
@Béla333: Ha elolvastad volna a cikket, tudnád: gyógyszereket szed (nyilván chemót) a betegségére. Azt otthon is megteheti. A combnyaktörésével meg otthon is ugyanúgy feküdnie kell, mint a kórházban kellett! Igen ütős értelmezésgátlót szedhetsz!
Ronin2
No,Hajóskám itt a lehetőség befogadnod ezt a kisemmizett beteg embert.
Ne a pofád járjon,...MOST cselekedj.
Ui.- ezt a 60%-ot sehogyan sem értem.
A kórházakban az első emeleten lesz a belgyógyászat,a másodikon a fertőző?
Vagyhogy.
Ez a járványügyi sz@rakodás kezd egy fordított korhatáros filmhez hasonlítani.
Életben maradni,csak 60 éven alul!!?
Béla333
@ómió: 09.00
Flegma hozzáállásod miatt azt kívánom neked, hogy bíbelődj te egy olyan közeli hozzátartozóddal egy 48 nm-es lakótelepi lakásban, akinek combnyaktörése van és tüdőrákkal küzd.
Hátha akkor kicsit lejjebb szállnál a magas lóról!
ómió
@Béla333: Bolsevik "jókívánságaidat" a "magas lóról" köszönöm. Hozzátok illő! Te viszont véletlenül se "bíbelődj" megérteni a helyzetet, amiben vagyunk! Láthatóan reménytelen lenne!
SystemError
@ómió: Hazugság gyáras, patkány. Kiszívtad már Habony faszából az utolsó ezrest is. ?:)
1magyar
@ómió: Nincs igazad, azok az ágyak üresen állnak (szerencsére) hosszú ideig az ilyen betegek is fizettek tb-t ugyanúgy.
Egyébként meg népirtás fogalmát kimeríti ha egy kórházba fektetik a vírusos fertőzőket az egyéb betegekkel.
ómió
@SystemError: Bolsevik latrina személyiséged megint fortyant egyet? Tuti a plecsnid az efftársaidtól!
SystemError
@ómió: A Bolsizás helyett próbáld igazolni az állításaid, mint egy felnőtt ember. Így egy szar vagy, ahogy a többi nickeden is..:)
ómió
@1magyar: Újabb önjelölt "virológus? Üres ágyak? Nosza: fektessünk beléjük koronavírusost, hadd beszélgessen el a mellette fekvő "hosszú ideig" tb-t fizetővel! A de facto virológusok meg "őszintén köszönik épületes szavaidat" a népirtás fogalma "bolsevik megvilágítása" tekintetében! Apropó! Böszme vezérednek esetleg nem tettél szemrehányást? Ha nem zár be anno egy tucat kórházat, ma lenne helyük a vírusosaknak! Vagy a múltat már te is "végképp eltörölted"?
ómió
@SystemError: Ha majd találkozol a valósággal, pöcefi, az igazolja neked!
SystemError
@ómió: Na szar szövegek meg hazudozás helyett próbálj hiteles lenni mert le fog vadászni titeket a valóság...:)
teuton
@ómió: Primitivkem! Szamolni tudsz? Gyurcsany 4 evig volt, Orban 10 eve van. Ezidö alatt mennyi korhazat epitettek es mennyi stadiont meg kisvasutat??? Te meg mindig 10 evre mutogatsz vissza? Az utobbi 10 evben mi lett teve az egeszsegügyert? Hany 1000 orvos es apolo ment el es miert??? Miert nem kell egyetlen masik orszagban sem korhazakat kiüriteni, a betegek 60%-at hazaküldeni? Miert hal meg minden 10. magyar fertözött, mig Nemetorszagban csak minden 21., holott sem kijarasi tilalom sincs, meg az üzletek-iskolak is müködnek? Te csak kunbelazni tudsz, tenyekkel-szamokkal ervelni, összehasonlitani nem??? Primitiv nyalonc!
ómió
@SystemError: "Szép szöveg" egy bolsi tetüfi "tollából", aki, ha kérdez is hazudik!
ómió
@teuton: A Böszme 5 évig volt, "számtantudós" bolsi fajkretén! Ezalatt tönkretett, lezüllesztett mindent. (Azóta is "csodálkozol", hány orvos meg ápoló ment el?) Orbánnak az első 5 év arra kellett, hogy ezt helyre rakja, hogy utána a normál fejlődés beindulhasson! Tavaly már Európa 2. helyezett voltunk GDP növekedésben. Az eü. visszakapta a Böszme által onnét kivont 600 milliárdot, országos kórházfelújítások történtek (bezárások helyett), fizuemelések (lenyulások helyett) voltak, amelyek még mindig tartanak.. Kb. ez. Azért kell a szabad kórházi ágy, bolsi "nyalonc", hogy nálunk ne a folyosókon meg a klotyó előtt kelljen elhelyezni a betegeket, ahogy az olaszoknál volt, ha bedurvulna a járvány! A WHO egyik "főfunkcija" meg teljesen más képet festett a magyar eü-ről a minap (ATV, közTV), mint, amit itt terjeszteni próbálsz. Talán konzultáljál vele, "jobbantudó"! Vagy a sok hazudozás mellé már nem fér be?
SystemError
@ómió: Neked gondolataid is vannak vagy csak ez a retardált bolsizás megy miközben amúgy fogalmad nincs, hogy valójában kivel mi van? Jó van Pegero vagy Shikari vagy tököm tudja már melyik retardált vagy, de jó munkát vagyis amiben ez kimerül bolsizást!
SystemError
@ómió: És mit gondolsz kis náci retek tetszik, hogy szenvednek a népek. Ettől áll nektek nem?
ómió
@SystemError: Az olyasmi nektek, bolsi retkeknek szokott tetszeni! Már ezt is másra hazudnád?
ómió
@SystemError:Te "efftársiasan" senkit nem a nevén aposztrofálsz? Már a megszólításban is hazudsz? Nyilván ettől vagy "jó efftárs"! A nick-váltogatósditokat is rám ruháznád? Nem fárasztó ennyi szemétkedés?
SystemError
@ómió: Most nincs kedvem a semmiről beszélni. Szia Ondó!
ómió
@SystemError: Találóan írtad alá az "elköszönésedet"! Tényleg az vagy, nem vitatom!
Qqberci
Eddig azt hittem, nem vagyok egy bosszúálló, gyűlölködő tipus, de ez most meg változott; Azt kívánom, hogy Orbán Viktor élje át azt, milyen is, amikor betegen, magatehetetlenül kilökik at utcára!...
csak úgy....
@Shikari: fogadok,hogy az ondó miatt csaptál le féltékenységedben..
fo..ol ,hogy @ómió: elszereti elöled @SystemError: -t...
Borsodi
@graycivil1: Talán le kéne mondania.egy ilyen orvosnak aki nem gyógyulásban hisz.,és szerinte az emberi gondolkodás nem fejlődik egy fikarcnyit sem.
www.youtube.com/watch?v=ahVfYDxsqmo
ómió
@SystemError: Ne linkelj nekem még a bolsi hazudósdiből is, bolsiék fajkreténje! Mind hazugságban, mind linkségben te magad is több vagy a soknál!
ómió
@Shikari: Ebből? A full-kreténség! Annak is a tetübolsi alfaja!
ómió
@Shikari: Persze itt most ez a "csak úgy" nevű bolsi díszbarom próbál konkurrálni vele. Persze náluk lehet, ugyanaz a kettő!
Cicamama55
@jesz: Őszintén sajnállak.. Sok erőt és kitartást kívánok Neked és a Családodnak...
ómió
@Shikari: Már csak éppen nem szűköl a 10 éve nincs gázáremelés miatt!
SystemError
@Shikari: Férfiatlan kis faszú csicska vagy. Mikor lesz az a motoháztetőn dildóval vonaglós meleg pornótok release date-je?@Durbincs:már nagyon várja @ómió:-val a szájában!
ómió
@Shikari: Csak Horthy volt képes a tetübandát "körön kívül" tartani. A "junijót" meg már szinte totál elfoglalták. Következmény? Bár lenne!
ómió
@Shikari:Mondasz valamit, de mig ez a "junijó" fújja a passzátot, a "jogállamiságot" meg játsza Moszkva 2 szerepét, addig esélytelen.
ómió
@Shikari: Megkötött kezekkel nem lesz egyszerű!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.