Áder János szerint 30 éve azért kellett megküzdenünk, hogy Magyarország ismét magyar ország lehessen. Elfogadta a Fidesz-KDNP a politikai nyilatkozatot, amely posztkommunizmusnak nevezi a NER előtti 20 évet.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Nem történt egyéb, mint a rendszerváltás selejtjei megünnepeltették saját magukat, csoportképpel örökítve meg magukat!
Béla333
Milyen kényes az ellenzék egyes szereplőinek az ízlése! Nem mentek el, bár őket is ünnepelték!
Nem rendszerváltás volt ugyanis 30 éve, hanem gengszterváltás.
A Fidesz tele van volt MSZMP-sekkel, KISZ titkárokkal.
Az MSZP és a DK ugyancsak.
Ezek váltogatták egymást kormányon az elmúlt 30 évben, úgy, hogy közösen lopták szárazra az országot. Egymás bűncselekményeit fedezve, elsikálva.
Akkora az egyetértés közöttük, hogy közösen vetik magukat és verik szét azokat a pártokat, akik a brancsukon kívülről jöttek, jönnek. Akik a közpénzek ellopása ellen vannak, azt kicsinálják. Közösen!
Nyírfa
A fidesznél rosszindulatúbb, tudatosan hülyébb szervezet nincs Magyarországon. Gratulálok a sikeres fasizálódáshoz. Itt akár meg is lehet állni, mert csak egy lépés a náci hitvallás. Úgyhogy , menjetek ti a fenébe!
Rockxy
Ócska szöveg.
Magyarország nem a magyaroké.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.