Nem tartja meglepőnek Járóka Lívia, hogy cigány származású, jobboldali konzervatív politikusként nem hívták meg az uniós romaügyi konferenciára. Az egész DK egy vicc, Gyurcsányostul, meg a többi csökkent képességű bolsival együtt. És ők az ellenzék vezető ereje. A liberális szavazók nagyon el lehetnek keseredve, ha erre a patkányhordára is hajlandóak szavazni.

Forrás: hirtv.hu
Feltöltő: Csizmás Kond
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CsipkeRózsa
Járóka Lívia mióta "roma politikusok", nem csak egyetlen személy? Nem a cigánysága miatt nem vehetett részt, hanem mert túlságosan fidesz-hű, és még egyetlen egyszer sem szólt egy szót sem a cigányok érdekében. Mi keresni valója volt ott?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Sámannus
Járóka ellőtte az összes puskaporát azzal, hogy konzervatívnak titulálta magát. Kéhem szépen a fidesz nem konzervatív párt , hanem demagóg populista, és legfőképpen nem keresztény, hanem csak álkeresztyény.
csak úgy....
@Csizmás Kond: kutyagumin rágódj siccem, az jót tesz az idegeidnek..
csak úgy....
beszarás,hogy a nem arra járókát nem hívták meg,mert cigány,-ha hívták vóna akkor meg nem ment vóna,mert nem vót eléggé cirádás az a meghívó!
Csizmás Kond
@Horizont: Nem is azért raktam ide a cikket...és ami az igazság elég furán éreztem volna magam, ha ilyen ( tisztelet a kivételnek ) egylet állna mögöttem..
Clavigo
@Shikari: Rosszul aludtál Bumburnyák ? Mintha nyűgös lennél,,oláh.. ,,így kora reggel.
dr. prédikátor
@Shikari: nyikari cerkóf a klozetlajó!!! kibujtál a szar4ból??? mennyit fizetnek hogy itt mocskolódj te bélféreg??? napidíjat kapsz vagy beírások után fizetnek??? mocskos román köpőcsésze!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.