Bíróság elé áll a hirtelen haragú Audis.

Arcpirító módon vegzálta a luxusverdás aggresszív sofőr a szabályosan közlekedő autót – VIDEÓ

Bíróság elé áll az a férfi, aki az M0-M3 csomópontban büntetőfékezéssel és leszorítással próbált elégtételt venni egy autóson, aki szerinte lassan haladt – olvasható a Pest Megyei Főügyészség közleményében.

A vád szerint a férfi nagy teljesítményű, prémium márkás gépjárműjével utolérte a sértettet, aki szabályosan közlekedett. Mögé érve villogni kezdetta reflektorával, hogy ezzel gyorsabb haladásra vagy lehúzódásra kényszerítse a másikat.

Miután a sértett nem gyorsított, illetve nem húzódott le, az elkövető megelőzte őt a kanyarodó sávon, majd indokolatlanul befékezett előtte, így a sértett is erős fékezésre kényszerült. Ezután az elkövető a külső forgalmi sávba sorolt, ahol megvárta amíg a sértett mellé ér, aztán balra kormányozta a járművét, hogy a sértettet az út bal oldalán futó szalagkorlát felé szorítsa, közben a vezetőoldali ablakán kinyúlva jelzett a sértettnek.

Ezt követően megpróbálta elérni, hogy egy, a forgalomtól lezárt területre hajtson utána a sértett, hogy ott mindketten megálljanak. A sértett azonban ennek nem tett eleget, inkább – kihasználva, hogy az elkövető megállt – továbbhajtott.

Az elkövető azzal, hogy indokolatlanul intenzív fékezésre kényszerítette a sértettet, valamint azzal, hogy nem az általa használt forgalmi sávban, jobbra tartva közlekedett, közvetlen veszélynek tette ki a sértett életét és testi épségét.

A Budakörnyéki Járási Ügyészség veszélyeztetés bűntette miatt a mai napon gyorsított eljárásban állítja bíróság elé a férfit.

Forrás: Blikk

Kép: Police

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Az ilyeneket örökre el kellene tiltani a vezetéstől.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
görbetükör
Ugyan, a bíróság majd megítél neki két ejnyét, aztán annyi.
1magyar
Ez az amikor jó autója van de esze semmi. Nem tudta megelőzni? Hiába a gyors autó?
Ilyen esetben autó tulajdonjogot kellene cseréltetni velük, megnézni, hogy a gyors autó nélkül mennyire tud haladni.
namihami
@1magyar: Azzal is ilyen lenne. Csak az autó fék- és egyéb paraméterei miatt talán még veszélyesebb.
500.000 és nincs többé jogsi. Ha utas, akkor legalább ezt nem teheti, Jogsi nélkül pedig nem tombolhat --- legalább is hivatalosan
SystemError
Meg kell előzni majd megállni előtte keresztbe az úton. Ki kell szállni az autóból és közeledni felé..:)
vacsi
@Szeparepa2: Butaság, majd még téged zárnak dutyiba! Mert az ilyeneknek pénze, jókapcsolatai vannak ám!
vacsi
@Szeparepa2: Mondjuk, én nem ítélném el az ilyen tettet, bár eredendően a törvények betartásának híve vagyok. De sajnos, mostanában egyre több olyan ítélet születik, melyre azt szokás mondani, hogy "bicskanyitogató" - már, ha lenne bicskánk. De akiknek van, azokat nagyon védik...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.