A párt szolnoki szervezete tett feljelentést.

Feljelentést tesz a Fidesz, mert szerintük lopják a nemzeti konzultációkat

Feljelentést tesz a Fidesz szolnoki szervezete, miután az interneten a napokban nyilvánosságra került egy videó, amely a nemzeti konzultációs kérdőívek eltulajdonítását mutatja be – közölte a párt szolnoki közgyűlési frakciójának vezetője hétfőn sajtótájékoztatón.

Tasnádi Zoltán felhívta a figyelmet: a nemzeti konzultációt az eddigiekhez képest hevesebben támadja az ellenzék, illetve a balliberális oldal, ez már Szolnokon is tapasztalható.

A napokban nyilvánosságra került videón az látszik, hogy a Szolnoki Többség nevű ellenzéki csoportosulás egyik ismert aktivistája kérdőívet visz el egy ház postaládájából – mondta. Megjegyezte: baloldali ellenzéki pártok a konzultációs kérdőívek begyűjtésére vagy éppen megsemmisítésére biztatják szimpatizánsaikat.

Közlése szerint az elmúlt egy-másfél hétben több bejelentést kaptak szolnokiaktól meg nem érkezett vagy eltűnt konzultációs kérdőívekről. Hozzátette: egyes bejelentések – amelyeket még ellenőrizniük kell – a Szolnoki Többség egyik önkormányzati képviselőjét jelölik meg az ívek begyűjtőjének, illetve a begyűjtés, megsemmisítés irányítójának.

Rusvai Károly, a KDNP közgyűlési frakciójának vezetője arról beszélt: sokakban joggal merülhet fel a kérdés, hogy miért kell ellehetetleníteni az emberek szabad véleménynyilvánítását.

A baloldali pártok szimpatizánsai is kinyilváníthatják véleményüket a kérdőíveken, viszont – mint fogalmazott – ők pontosan tudják azt, hogy a magyar emberek döntő többsége nem velük ért egyet sem a járvány kezelésének, sem pedig a gazdaság talpra állításának kérdésében.

"Egyszerűen el akarják megint hallgattatni a magyar embereket" – vélekedett Rusvai Károly.

A kormánypárti politikus hangsúlyozta: a nemzeti konzultáció lehetőség arra, hogy a Magyarországot és minden magyart érintő kiemelten fontos kérdésben elmondhassák a véleményüket az emberek. Arra kért mindenkit, hogy éljen a lehetőséggel.

Forrás: MTI

Kép: MTI/Ujvári Sándor 

92 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nevemnick
Szegénységi bizonyítvány az, amikor egy narancsos szervezet rohadt fontosnak tartja, hogy a válaszokat előre megírt, másnak sz@rt sem érő inzultácíós leveleket ,,báncsák".
Röhej.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ómió
@Eladott Ország: Sok "szép" linked van még a bolsi hazugságlexikonból? Nem fér már a trezorodba?
Nessy
@Eladott Ország: Ne fáradj! ómiónak még az időjárás jelentés is efftársi, bolsi hazugság, ha nem a Hír tv-ben látja!
kokopelli
@Nessy: és ezeket az egy-bites szajkókat még fizetik is!?Néha nem hittem el,hogy felnőtt emberek pénzért olyan
primitív hazugságokat védhetnek,ami még a net-re is felkerül?Egy kicsit segít ,hogy utólag megértsem hogy a törté-
nelemben tanult töbször is "szétszakadt Magyarország" az tényleg igaz volt! Valahogy rosszul jött nekik a Kárpát me-
dence? Az Ural környéke elég lett volna?! Hál' istennek az én korosztályom már röhögött az ("n-1) különböző történel-
mi igazságokon!..T.k. annál csak az volt a hülyébb,hogy "mi lett volna,ha...?" (;-))
ómió
@Eladott Ország: Ezeket "sikerült" legjobban kizsebelnie Böszme vezírednek? De, ugye, "csak", hogy most a "Zorbánra" hazudhasd?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.