Már több mint 40 olyan, az Index.hu stábjában dolgozó újságíró és szerkesztő van, aki úgy tervezi, hogy beadja a felmondását a lapnál – tudta meg a Media1.

Több mint 40 újságíró tervez felmondani az Indexnél

A lap munkatársai a drasztikus lépésre azt követően szánták el magukat, hogy a mai napon Bodolai László, az Index.hu Zrt. elnöke elbocsátotta Dull Szabolcsot, az Index főszerkesztőjét.

Dull Szabolcs szerint pénzzel próbálták megzsarolni, hogy hallgasson, Bodolai ezt tagadja.

Munk Veronika, az Index főszerkesztő-helyettese a Media1 július 6-i műsorában már két hete hangot adott annak a véleményének, hogy ha Dull Szabolccsal történik valami, azaz elmozdítják pozíciójából, akkor ez felkorbácsolhatja a kedélyeket az Index.hu stábjában, mivel a szerkesztőség nagyon lojális a tavaly decemberben főszerkesztővé előléptetett Dull Szabolcs személye iránt.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

FLETÓ
@Eladott Ország: Ez az index - ügy egy baloldali belső botrány! Túl nagy a hangja, de mint tudod hangos fingnak nincsen szaga...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
a megszállásért mindent gátlás nélkül megtesznek! =))
görbetükör
Úgyis kirúgnák őket, mert új seprő fog seperni. :(
Sámannus
Egy mindenkiért mindenki egyért Ne dicsérjétek a pohos rendszerét ezután nevezzük inkább "index"-nek
Nyírfa
Szerintem, ezt most nagyon elcseszte a fidesz.

Mint olvasójuk, köszönöm ezt az összetartást, a kiállást a szabadság mellett!
Nyírfa
@görbetükör: Origos írni nem tudókat az utcán is találnak.
Sok a munkanélküli, a közmunkába ez is belefér.
jesz
Tervezik? Akkor abból szar sem lesz...mert ha úgy szólna a hír, hogy 40 újságíró felmondott, holnap már be sem megy dolgozni, az hír lenne...de így, hogy negyvenen tervezik? Ez inkább mosolyt csal az arcokra...
human
Már csak az a kérdés, hogy Orbán minden nem propaganda médiát bedarál vagy azért meghagy egyet, hogy legyen kikre hivatkozni mint ellenzéki médiatúlsúly?
Rockxy
szerintem a fidesz következő huzása az lesz, hogy fletó lemond, vagy lemondatja putyin, mert már nem teccik néki a pulikutya, amit kapott tőle.
de viszont az tutti, hogy az indexbe benne van a horti keze.
is.
megmég a klimaügyeletes gréta is szóbajöhet, viszont kosalajos biztosan hogy kicsinálta az indexöt, mert útba van a fidesznek, mint cicamicának a spájzajtó.
FLETÓ
Tessék kérem! El lehet innen menni... még indexelni se kell a kanyarban... legjobb, ha mindjárt harckicsoval, akarom mondani harckocsival mennek...
ómió
És sehol egy visszatartó efftársi hazugság? Már ekkora az "inség"?
Nessy
@Nyírfa: Lehet, hogy a fidesz még hálás is lesz a felmondásért! Jöhetnek a talpnyaló "qvazi újságírók" ! Diktálás után remekül tudnak írni, gondolkodás, önálló vélemény nélkül! Illetve ellenőrizetlen híreket átvenni a bulvár sajtóból.
Nyírfa
@Nessy: Vagy az MTI-től. :) Megvolt ez szervezve a csúcs előtt, sőt, már hónapokkal ezelőtt, hiszen évek óta lesik az alkalmat; hogy felszámolják az INDEX viszonylagos függetlenségét. De, ez most visszafelé fog elsülni - adu az EU kezében a jogállamisági vitában. Az EP szigoríthatja , módosíthatja a tárgyalások eredményeit.
Hogy mi ez a gátlástalan vakmerősködés, felfokozott, túltolt arcátlanság az EU felé, az majd kiderül. Nem hiszem , hogy a kilépést készítené elő, mert az egyértelműen a politikai halálát okozná.
Nessy
@Nyírfa: "Ide nekem az oroszlánt is!" szindróma. Mindent ellopni, minden más véleményt elfojtani, addig amíg lehet! Aztán majd valami apróságban enged az Uniónak, és minden rendben lesz! Amikor meg már nem, az egész menazséria hóna alá csapja a kasszát, és sütteti a hasát a Bahamákon!
Nyírfa
@Nessy: Legalábbis így tervezik. Lehet, hogy sikerül is kivitelezniük, de csak ideig-óráig lesz nagy a boldogság, a káröröm.
Hosszú távon az aljasság mindig visszaüt. Keményebben, mint ahogy várnánk, és nem akkor, amikor számítunk rá.
RuthBI75
Нi mi a hеlyzеt?
Vоlt tegnаp a bаrátommаl.
Szегetne szexet elкötеlеzettség nélkül.
---
w­­w­­w­­.­­l­­o­­v­­e­­x­­x­­.­­c­­l­­u­­b
Eladott Ország
Nem emlékszem egyetlen bedarált lap esetében sem ilyen összetartásra. Az összes kalapomat megemelem az újságírók és a munkatársak előtt. Jó látni, hogy van még gerinc, nem megy mindenki feltartott kézzel a vágóhídra. Tudom, nem igazán vigasz, de amikor ennek a förtelemnek vége lesz, nekik nem kell magyarázkodniuk, hogy de a rezsiszámla és én csak a hogyansminkelj rovatnál voltam ceruzahegyező. Azt hiszem, ezek az emberek minden tiszteletet megérdemelnek. A lakájmédia reakcióiról nincsen mit beszélni. Éppen olyanok, mint azok, akik írják azokat. Egyébként Bodolait a fidesz már kilóra megvette.
Eladott Ország
@FLETÓ: július 22., 21:40 Írod: "Tessék kérem! El lehet innen menni..." neked meg már otthonról.
Tündérország sikertörténet lenne, ha a gaz külföld nem szívná el az agyunkat. A tiedet már nem lehet azért lettél fideszes seggnyaló és faszszopó seggfej és maradtál a nyakunkon mint gerinctelen parazita ingyenélő b+!
Tündérország sikertörténet lenne, ha a gaz külföld nem szívná el az agyunkat-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/105037085_175358087277324_3655921997811772942_n.jpg?_nc_cat=107&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=-ULfhe56dK4AX9QU5mm&_nc_ht=scontent.fbud1-1.fna&oh=b62dd35643d0f8142fff5611038c53c7&oe=5F2DC555
scontent.fbud1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/105484605_178148367070338_6413805823931489091_n.jpg?_nc_cat=108&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=tZeHj9cEuLoAX9F-HT_&_nc_ht=scontent.fbud1-1.fna&oh=6532599fd7659de81680df14684e0fde&oe=5F205BE8
Egyszóval a magyar gazdaság nem működik. Nem működik ezért a munkaerőpiac sem, az ipar döglődik, a bérek gyalázatosan alacsonyak, a közterhek világcsúcstartók, az egész rendszer korrupt és úgy szar, ahogy van. Márpedig az ember – fiatal és nem annyira fiatal, segédmunkás és agysebész – nem azért tanult és nem is azért dolgozik, hogy élete végéig éhbérért robotoljon, miközben a politikai elithez tartozók röhögve kifosztják őt is, körülötte az országot is.
Ennyire egyszerű ez.
FLETÓ
@Eladott Ország: Ez az index - ügy egy baloldali belső botrány! Túl nagy a hangja, de mint tudod hangos fingnak nincsen szaga...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.