Kálmán László nyelvész a Facebook-oldalán reagált arra, hogy Orbán Viktor az EU-csúcs után pár nappal a Kossuth Rádióban azt mondta„Magyarországnak, nekem személyesen szerencsém van, mert én voltam katona, a fél életemet edzőtáborokban és öltözőkben töltöttem el. És nem vagyok a régi, de néhány ilyen libernyákot, akikkel vitatkoznom kellett, azokat azért még elviszem a hátamon. Tehát a fizikai megterhelését a tárgyalásoknak azt én az átlagosnál jobban bírom is meg bírtam is.”Kálmán László ezután rátért arra a szóra, amit Orbán használt.:„Talán már kevesen emlékeznek, hogy a »libernyák« szó első közismertté vált előfordulása abból a listából származik, amit HÖK-ösök állítottak össze, talán egy gólyatáboron résztvevő diákok kategorizálására. Azóta a nyilvánosság előtt kifejezetten náci hajlamú megszólalók használták, a legnagyobb megvetés kifejezésére, a liberálisok elleni nagyon durva uszításra.”„Ha egy miniszterelnök ezt a szót használja, akár tudatosan, akár csak kicsúszik a...

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ágimami
Nagyon szomorú, hogy egy miniszterelnök így beszél!! Ekkora egóju embert már rég hordott a hátán a föld!!!
Azért gondolkodhatna, mielőtt ilyen szavak elhagyják a száját!! Mindent megenged magának, ami már NAGYON SOK!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
ágimami
Nagyon szomorú, hogy egy miniszterelnök így beszél!! Ekkora egóju embert már rég hordott a hátán a föld!!!
Azért gondolkodhatna, mielőtt ilyen szavak elhagyják a száját!! Mindent megenged magának, ami már NAGYON SOK!!!
RonaGyuri
ugyan, csak újabb tanúságát adta!!! =))
Nessy
@ágimami: Jelzi, hogy az "övéihez" szólt! Nem ok nélkül vagy a hívei körében, vagy a zárt stúdióban szónokol, mert ott nincsenek kérdések! Ott bármit lehet mondani!
legott
Embert barátjáról.
Köszönjük, te széthízott zsírdisznó, velődig romlott utolsó ganyé geci, hogy miattad a legrosszabbak közé sorolják Magyarországot.
Szemétté tetted ezt az országot a világ szemében !!!

Nem bánt az a gondlat, hogy ágyban párnák közt fogsz.
MERT NEM !!!
tudode
Mi várható el attól, aki brahiból karakbuzeráns volt, amikor a Kossuth teret 2006-ban rekultiválni kellett utána, amíg 18 napig, aztán két év múlva nyihogott a baráti körével
.
index.hu/video/2008/03/30/orban_nevetve_nincs_is_kormany/

.---------------------------------------------------
Mielőtt a Liberális Internacioálé alelnökeként is előadta azt, született sumák
.
------ A Liberális Internacionálé egykori alelnöke belerúgott még egyet a liberalizmusba
.
vastagbor.atlatszo.hu/2014/07/27/liberalis-internacianale/
-----------------------------------------
.
Megmérettetett, pille könnyűnek találtatott, és még mindig vannak olyan állampolgárok, akik beveszik a duMÁJÁT!
Borsodi
Nem kellett besorolni magát ,onnan jött,és már világ urának hiszi magát,persze mi asszisztálunk hozzá.
www.youtube.com/watch?v=p0MW9k-0aXU
Clavigo
Ettől a Putristól mindenki undorodik..,aki nincs vele függőségi viszonyban..Ennek nincs hova lesüllyedni..
legott
@ágimami: Az a baj, hogy gondolkodik. Hogy így gondolkodik. Tudatosan építette fel ezt az aljas feudalista rendszert egy egész ország romlására, csak, hogy ő királynak érezhesse magát. Orbán uralkodni akar. És ehhez jogot alkotott törvénytelenül visszaélve a hatalmával.
Orbánnál undorítóbb gazembert ritkán hordott a föld a hátán az EGÉSZ világtörténelemben.
Az első ötvenben benne van - hatezer év óta.
F_Viktor
@Horizont: Írod:
"Hiába tudom, hogy milyen mégis ledöbbentem amikor meghallottam, hogy a miniszterelnök ilyen szót használ a közpénzen (ki)tartott közrádióban."

Nem döbbentem le, mert én nem tartom miniszterelnöknek, s neki minden nap etetnie kell épelmével nem rendelkező trolljait.
csipetke
Hát ja.Hiába kapaszkodott föl az uborkafán,maradt az a vidéki szotyiköpködő vidéki suttyó,aki se öltözni,se viselkedni nem tud azóta se.De legalább 15 évvel öregebbnek néz ki,láthatóan meg van rogyva,és rohadtul be van lassulva.Bár ez utóbbi lehet azért,mert esetleg emeltek a xanax-adagján.Hiába mondja,hogy ő milyen fickós,és macsó,ha ránéznek,csak egy dagadt öregembert látnak,akit ha körbe akar repülni a légy,kétszer megáll pihenni
F_Viktor
@csipetke: Írod:
"De legalább 15 évvel öregebbnek néz ki,láthatóan meg van rogyva,és rohadtul be van lassulva."

Akkor O1V(én)G!
Nessy
@csipetke: A szentjános bogárnak is elemet kell cserélni a körberepülése esetén! Tényleg már gyorsabb átugrani, mint megkerülni! Lehet, hogy nem tehet róla, de lehet, hogy többet kellene mozognia, és kevesebb kalóriát bevinni! Ahhoz képest, hogy nem szerette a pocakos tábornokokat még pár éve!
Justitia
Orbán Mélyről jött, int cigány, ott is maradt.
Clavigo
@Shikari: Jártál már Brüsszelben,,te agyalágyult ?Vagy legalább Ausztriában... ? Bár ,,mit is keresnél te Nyugaton..A mosogatáshoz is hülye lennél,,bozgor.
haereticus.hu
kálmán lászló egy mocskos libernyák és förtelmes képződmény, aki magyar és kereszténygyűlölő. Mi más is lenne egy libernyák, de emellett egy dilettáns barom, aki ha a nyelvészkedni próbál a politika területén, eldob minden szakmai tartást és tudást és idiótát csinál magából, mint tette azt már korábban is: haereticus.blogstar.hu/2019/08/11/kalman-laszlo-nyelvesz-a-liberalizmusban-elhulyultek-allatorvosi-lova/82330/
Ő böfög itt csőcselékről és mindennek a legaljáról? Az aki ugyancsak dilettáns módon akarta kimosdatni a mocskos pofájú trágárkát, nagy blankát? Az a mocsok, ami annak a förtelmes képződmény pofáján kiömlött, az szerinte akkor nagyszerű forradalmi tett volt. Na ennyit ezekről a libernyák sz@rkupacokról, mint amilyen ez a kálmán lászló.
haereticus.hu
@ágimami: Nagyon szomorú? Az nem volt szomorú, ami kiömlött trágárka, azaz nagy blanka mocskos száján? Azt a förtelmes képződményt kálmán lászló libernyák a maga dilettáns módján próbálta kimosdatni, mert az szerinte és szerinted is rendben volt. Ahogy ezek szerint az a mocsok is rendben van, ami ömlik a Miniszterelnökre nap mint nap az európai és hazai libernyákoktól.
kálmán lacikáról meg elég annyi, amit már a múltkor leírtam. Ez az alak tényleg a legalja: haereticus.blogstar.hu/2019/08/11/kalman-laszlo-nyelvesz-a-liberalizmusban-elhulyultek-allatorvosi-lova/82330/
Nyírfa
Csőcselék - ez nagyon kifejező. Tökéletesen egybevág az összevizelt, - trágyázott Kossuth tér képével. Igen, ez Orbán Viktor önmeghatározása.
Macskaszem
@Nyírfa: Egyetértek, csak oda sorolta magát, ahova való. a csőcselék legaljába.
Nyírfa
@csipetke: Köszönöm a vidám pillanatokat! :)))
Tegnap a házunk egyik emeletének a fordulója tele volt szórva szotyolahéjjal. Na, akárcsak Orbán, gondoltam.
Ha valaha is eszembe jut majd jobb korokban, amikor már csak történelem lesz, így fog beugrani a képe: széle-hossza egy emberke, körötte szétköpködött szotyola. A házi festője meg is örökítheti.
Nyírfa
@Macskaszem: Orbán Viktor országimázs.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.