Ismét felhúzták a XI. kerületi önkormányzat épületénél a szivárványos zászlót – tudta meg a 24.hu.

Mint ismert, kedden Novák Előd, a Mi Hazánk politikusa távolította el a lobogót.

Novák kerületi önkormányzati képviselő és álláspontja szerint azzal, hogy az önkormányzati művelődési házban egész hónapban az LMBTQI jegyében tartanak rendezvényeket, őt „világnézeti okok miatt” kirekesztik, mert a „rendezvénysorozat házirendje szerint a más véleményt képviselők nem vehetnek részt az eseményeken”. Emiatt panaszt tett a jegyzőnél. A DK-s vezetésű önkormányzat jelezte:

feljelentik Novák Elődöt.

A Mi Hazánk politikusa közben szerdán Facebook-oldalán arról írt: a rendőrök éjszaka házkutatást tartottak nála. Rabosították, DNS-mintát és ujjlenyomatot vettek tőle. Lefényképezték,

mindezt pusztán az újbudai zászló bevonása miatt, így próbálja a kormányzat megfélemlíteni a devianciák propagálásával szemben felsorakozott, normalitáspárti erőket.

Hozzátette:

A Mi Hazánk Mozgalom helyi önkormányzati képviselőjeként egyedüliként tettem szóvá, hogy a kerületi rendőrség nyomozáseredményességi mutatója 55%-ról 35%-ra csökkent tavaly, a lakásbetöréseknél pedig már csak 9%. Ennek ellenére a bűnözők helyett politikai megfélemlítésre használja a rendőrséget a kormányzat, mely letérdelt a homoszexuális lobbi előtt: garázda felvonulásuk helyett a Mi Hazánk ellentüntetését tiltották be, és elutasították a Szent Korona szivárványos meggyalázása, nemzeti jelkép megsértése miatt tett feljelentésünket is.

"De továbbra is elvárom, hogy a szivárványos zászlót kitűző tettesek ellen indítsanak eljárást garázdaság miatt. A dr. Gaudi-Nagy Tamás vezette Nemzeti Jogvédő Szolgálat állásfoglalása is rögzíti: "A balliberális városvezetés e kártékony és kihívóan közösségellenes mozgalom szimbólumát a patinás önkormányzati középületünkre a fővárosi polgárok normalitáspárti többségének meggyőződését, érzületét súlyosan sértő módon, megbotránkozást kiváltva és a helyi közakarat ellenében helyeztette ki. Ezzel minimum a garázdaság szabálysértését követték el."- írta közösségi oldalán Novák Előd.

Forrás: 24.hu

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
Mindkét oldalról megvan a véleményem...tényleg annyira fontos hogy ott lobogjon az a tarka rongy??? semmin nem változtat..aki utálta a buzikat,az ezután is fogja...bár valami azért változni fog...az aki az ellenzékre szavazott ,de utálja a homárokat,az többé nem fog rájuk voksolni!!!
Csizmás Kond
Beteg eltorzult agyú embereket nem megérteni kell hanem kezelni. Aki az ilyen beteges felfogást pártolja az is beteg, mert normális ember nem kényszerít mást arra hogy az ő aberrációit kötelezően díjazni kéne.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.