A Színház- és Filmművészeti Egyetem (SZFE) gazdálkodását mintegy 10 éve sorozatos és visszatérő szabálytalanságok jellemzik – olvasható az Állami Számvevőszék kedden kiadott közleményében, amelyben egyben felhívták a figyelmet az SZFE modellváltásával kapcsolatos a törvényi előírások érvényesítését biztosító átadás-átvétel előkészítésére és megvalósítására, a közpénzekkel és közvagyonnal való átlátható elszámolás megteremtése érdekében. Mint írták, Magyarország Alaptörvénye előírja, hogy „a […]

Forrás: olkt.net
Feltöltő: toma33
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
a pofám leszakad: "közpénzekkel és közvagyonnal való átlátható elszámolás megteremtése" ??? Hol élnek ezek??? =))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
a pofám leszakad: "közpénzekkel és közvagyonnal való átlátható elszámolás megteremtése" ??? Hol élnek ezek??? =))
justhpeter
Domokos egy igazi fideSS-jellem. Vagyis egy igazi hulladék.
csipetke
Nem röhögték el magukat,mikor korrupciót sejtettek az SZFE működése kapcsán?Bár,ahogy a közmondás szól,"Ki mint él,úgy ítél". A fidesz így épült fel,korrupció korrupció hátán.Most orbánnak nem volt más ötlete, így ráuszította a csahos ebeket az SZFE-re?Az lesz a vége,hogy ezeket a tehetséges gyerekeket is el fogják innen üldözni,és a helyüket majd feltöltik tehetségtelen,ámde fidesz-csicska fiatalokkal. A pozsonyi,az újvidéki,és még néhány külföldi hely,ahol képzés folyik, szeretettel várják a magyarnyelvű színészpalántákat.
Jozefina
Domokos és az általa vezetett Ász egy gennyláda, amit ki kell nyomni az ország szívéből!!?? Politikai megrendeléseket hajtanak végre, orbán jóváhaagyásával!!?? Szükség van nagyon az összefogásra, hogy ezek mind elszámoltatásra kerüljenek!!!
namihami
Legalább néha találnánakk ki valami mást, újat.
De addig, amíg a fanok gondolkodás nélkül (ami egyébként se erősségük) zabálják ezeket, addig úgyse fognak. Ez már bevált, nem kockáztatnak.
tudode
Naná!
.
A birodalom visszavág:
.
--- MEGTÖRT A JÉG: AZ SZFE DIÁKJAI ILLEGITIMNEK NYILVÁNÍTOTTÁK AZ ORBÁN-RENDSZERT
.
Az SZFE diákjai talán tudtukon kívül az Orbán-rendszer egészének a legitimitását kérdőjelezték meg
.
nepszava.us/megtort-a-jeg-az-szfe-dakjai-illegitimnek-nyilvanitottak-az-orban-rendszert/
---------------------------------------
.
Azaz közjogilag érvénytelen az egész bazár!
Csizmás Kond
..pofátlanság mert rárontott a számvevőszék...
Most akkor az volna az igazságos és demokratikus ha senkit nem vonnának felelősségre ???
Ha hibát találnak az azt jelenti nem jól kezelték a pénzeket és ha az nekik bocsánatos bűn akkor mindenkinek az kéne legyen...még alkaponénak is.
...és szégyen hogy azok akik igazságosnak tartják itt magukat mindig azon botránkoznak meg ha kiderül hogy csaltak...ennyit az ellenzékigazságosságról.
kereső
Az ÁSZ az állampárt/pártállam ökle.
namihami
@Csizmás Kond: 08.44: Nem, a kontrollra szükség van. A dolgot az teszi ""érdekessé"", hogy egy szervezet, párt vagy hasonló ellenőrzése mindig akkor következik be, amikor valamiben szembe kerül a fideszvonallal. És, persze, ki is derül, hogy szabálytalanságok sorát követte el.
A másik oldalon viszont, amikor a Fideszt vagy valamelyik vazallust mégis le kell ellenőrizni, akkor mindig az a vége, hogy semmit nem találnak. Érdekes helyzet, hogy az egyik oldalon csupa terézanya ül, a másikon tombol a gonosz.
Ez teszi avizslatókat hiteltelenné, ezért hívják őket kiszolgálónak.
Málna
@namihami: 10 éve kezdődött a vizsgálat az egyetemeken - nem csak ezen! - és két és fél éve már az ellenőrző vizsgálat is befejeződött.
Aki Én
@Csizmás Kond: Az a rész megvan, hogy évek óta csak és kizárólag olyanokat vegzálnak, akik a fidesznek útban vannak?
Nessy
Önmagát minősíti az ÁSZ , amikor 10 évig vizsgál egy intézményt,két és félév alatt készít el egy vizsgálati jegyzőkönyvet, majd amikor az a kormány tyúkszemére lép, megtalálják,és hibásnak minősítik benne az eddigi működést! És nem az első ilyen "független" ÁSZ vizsgálat, rendelésre házhoz szállítva!
Málna
@Nessy: Nem egy intézményt, vizsgált, hanem sokat. Az első vizsgálat után feltárta a hiányosságokat, és időt adott - gondolom pár évet - azok javítására. Azután jött az újabb, ellenőrző vizsgálat, hogy mit hogyan sikerült korrigálni.
Nessy
@Málna: csak eddig nem volt probléma a probléma.
Málna
@Nessy: Dehogynem. Csak nem verték nagydobra. Ezt az átalakítást évek óta tervezik, csak az egyetem vezetői tesznek úgy, mintha hirtelen csaptak volna le rájuk.
csak úgy....
a tök ász a hamiskártyás orbán kezében!
csak úgy....
@Málna: tervezik-tervezik..,rákosi is csak a maga embereit bírta elviselni a polcon...
csak úgy....
@Shikari: az egyre gazdagodó fidesz falkában köne körülnézni,simonka már rács mögött? lölö,vö is köszöni szépen jól van és azt csinál amit akar,mert nekik orbán az ász.
namihami
@Málna: 09.46: Akkor a Domokos mijét vakarta két és fél évig? Eddig nem volt sűrgős? Csak az tette azzá, hogy a Gazdi talpnyalóját nem akarják elfogadni? A sokadik felszólítás se teszi alkalmassá az emberekkel való kommunikációra és együttműködésre. Ezért elővette a Fidesz az egyik bunkósbotját és elkezdett csapkodni vele.
Ha ez az SzFE esetén ez az első lenne, akkor talán még hiteles is volna. De, és ez teszi viccessé, mindig az a szabálytalanul gazdálkodó, aki a Füstösnek ellent mer mondani. Milyen furcsa, hogy fideszes érdekeltség a legritkább esetben (ha elfelejt a Főnöknek tejelni) kerül a szigorba.
Csizmás Kond
@namihami: ...ki hogy akarja úgy érti...sőt van aki nem is érti csak úgy véli...na mindegy..
Tudod amikor Hitler lerohanta Lengyelországot egy reggel hét órakor,kor aki akarta az a reggelt is és a reggeli hét órát is ugyanolyan bűnösnek titulálta mint Hitlert...
A lényeg hogy szemléletváltozás szemlélet változás nélkül nem jöhet létre...sokan szeretnék úgy a változást hogy semmi se változzon, de az marhaság...
Csizmás Kond
@Aki Én: ...szerintem meg olyan vagy mint Berki kivasalt töke...minden lesiklik rólad...és csak az azelőtti beivódott akármik párolognak ki belőled...
namihami
@Csizmás Kond: 15.59: Ha ezt a 09.43:-as hozzászólásomnak szól, akkor csak annyit tennék hozzá, hogy a szemléletváltás nem erkölcsi megváltozás akkor, ha az újonnan ""szemléletváltók"", akik népnemzeti maszlaggal ugyan leöntik, de nagyobb rablókat nevelnek maguk között, mint a megváltoztatottak. És mindezt csak a családi-baráti kör tagjaiból válogatják össze.
Az ""új elit"" az orbáni és egyéb/baráti családok tagjait jelenti. Vagy vőnek, barátnak, gyereknek kell lenni a bejutáshoz. És ez az előző, megtisztítandó rétegre messze nem volt jellemző. Ahogy a MÉRTÉK se.
És senki ne magyarázza ezt a gazdaság ""szárnyalásával"". Ezt a szárnyalást szinte kizárólag az EU által utalt összegek biztosítják. Ami az előző rendszernek egy világválsággal ""segített""be. Ha ezt levonnánk, akkor nullás, talán mínuszos növekedés jönne ki. És az ellopható is nagyságrenddel csökkenne.
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller
Csizmás Kond
@namihami: Az egyetem esetében is mindenki akarta az autonómiát...viszont amikor megalakult akkor kezdték észrevenni, hogy az nem csak duma hanem valóság és azt nem tudták azok elfogadni akik csak úgy képzelték el, hogy lesz autonómi a de akkor is mi leszünk a polcon.
...persze ezt is mindenki úgy érti, magyarázza és éli át ahogy megengedheti magának...
Rockxy
miér volna pofátlanság?
van hozzá pofájuk!
ha nem volna, az lenne a pofátlanság.
de így?
Csizmás Kond
@namihami: ..kifelejtettem az erkölcsi izét...szerinted egy nemzeti színházban az volt erkölcsös amit az Alföldi művelt ?...vagy az egész színművészet a buzetációtól erkölcsösebb volt amit ma annyira sajnálnak sokan ?
nezelodo
Tetszik a polémia, főleg a macskabőrbe bújt színház és erkölcs szakértő, Lőrincze Lajos által megszentelt nyelvezete! Hiába az libernyákok erkölcse nem ér fel a szakértőnk "erkölcsi izéjéhez"

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.