A Színház- és Filmművészeti Egyetem (SZFE) gazdálkodását mintegy 10 éve sorozatos és visszatérő szabálytalanságok jellemzik – olvasható az Állami Számvevőszék kedden kiadott közleményében, amelyben egyben felhívták a figyelmet az SZFE modellváltásával kapcsolatos a törvényi előírások érvényesítését biztosító átadás-átvétel előkészítésére és megvalósítására, a közpénzekkel és közvagyonnal való átlátható elszámolás megteremtése érdekében. Mint írták, Magyarország Alaptörvénye előírja, hogy „a […]

Forrás: olkt.net
Feltöltő: toma33
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
a pofám leszakad: "közpénzekkel és közvagyonnal való átlátható elszámolás megteremtése" ??? Hol élnek ezek??? =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
namihami
@Csizmás Kond: 15.59: Ha ezt a 09.43:-as hozzászólásomnak szól, akkor csak annyit tennék hozzá, hogy a szemléletváltás nem erkölcsi megváltozás akkor, ha az újonnan ""szemléletváltók"", akik népnemzeti maszlaggal ugyan leöntik, de nagyobb rablókat nevelnek maguk között, mint a megváltoztatottak. És mindezt csak a családi-baráti kör tagjaiból válogatják össze.
Az ""új elit"" az orbáni és egyéb/baráti családok tagjait jelenti. Vagy vőnek, barátnak, gyereknek kell lenni a bejutáshoz. És ez az előző, megtisztítandó rétegre messze nem volt jellemző. Ahogy a MÉRTÉK se.
És senki ne magyarázza ezt a gazdaság ""szárnyalásával"". Ezt a szárnyalást szinte kizárólag az EU által utalt összegek biztosítják. Ami az előző rendszernek egy világválsággal ""segített""be. Ha ezt levonnánk, akkor nullás, talán mínuszos növekedés jönne ki. És az ellopható is nagyságrenddel csökkenne.
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller
Csizmás Kond
@namihami: Az egyetem esetében is mindenki akarta az autonómiát...viszont amikor megalakult akkor kezdték észrevenni, hogy az nem csak duma hanem valóság és azt nem tudták azok elfogadni akik csak úgy képzelték el, hogy lesz autonómi a de akkor is mi leszünk a polcon.
...persze ezt is mindenki úgy érti, magyarázza és éli át ahogy megengedheti magának...
Rockxy
miér volna pofátlanság?
van hozzá pofájuk!
ha nem volna, az lenne a pofátlanság.
de így?
Csizmás Kond
@namihami: ..kifelejtettem az erkölcsi izét...szerinted egy nemzeti színházban az volt erkölcsös amit az Alföldi művelt ?...vagy az egész színművészet a buzetációtól erkölcsösebb volt amit ma annyira sajnálnak sokan ?
nezelodo
Tetszik a polémia, főleg a macskabőrbe bújt színház és erkölcs szakértő, Lőrincze Lajos által megszentelt nyelvezete! Hiába az libernyákok erkölcse nem ér fel a szakértőnk "erkölcsi izéjéhez"

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.