Lemondásra szólította fel Věra Jourovát, az Európai Bizottság elnökét Varga Judit igazságügyi miniszter egy interjúban elhangzott, Orbán Viktort kritizáló mondatért. Nyilatkozata szembe megy az európai értékekkel és a lojális együttműködés követelményeivel. Jourová alelnök asszonynak azonnali hatállyal le kell mondania! - reagált Varga Judit közösségi oldalán az az Európai Bizottság alelnökének a Spiegel német hetilapban megjelent szeptember 25-ei interjújában mondottakra. Varga szerint Jourová megsértette Magyarországot, megsértett minden magyar ember, amikor úgy nyilatkozott, hogy Szerinte Orbán Viktor beteg demokráciát épít Magyarországon.

Forrás: 168ora.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
"...megsértett minden magyar ember, amikor úgy nyilatkozott, hogy Szerinte Orbán Viktor beteg demokráciát épít Magyarországon."

Így is van! Semmilyen demokrácia nincs itt! Sem beteg, pláne nem egészséges.
Itt immár 10 éve maffia állam épül...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Jozefina
Nektek kéne lemondani és békésen eltávozni, de nagyon messzire!!! Veled együtt építi orbán a "beteg demokráciát", ami már annyira beteg, hogy diktatúra lett!!!?
RonaGyuri
újabb fejlemény:
MTI jelenti: Budapest, 2020. szeptember 29., kedd (MTI) - Orbán Viktor miniszterelnök levélben fordult Ursula von der Leyenhez, az Európai Bizottság elnökéhez, melyben tájékoztatta, hogy Magyarországot és a magyar embereket sértő kijelentései miatt felfüggeszti a kétoldalú politikai kapcsolatokat a testület alelnökével, Vera Jourovával - közölte az MTI-vel Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke kedd reggel. Hozzátette: Orbán Viktor álláspontja szerint az EU-biztosnak a tisztségéből való távozása elengedhetetlenül szükséges.
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.