Vasárnap délelőtt Szalai Kriszta színésznő és Őrsi Gergely II. kerületi polgármester felolvasást tartott volna a Dúró Dóra által ledarált Meseország Mindenkié! című kötetből az Átriumban.

Budaházyék fenyegetőzése miatt nem mernek élő meseolvasást tartani a gyerekeknek Budapesten
Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

A rendezvény végül elmarad – szúrta ki a Telex, mivel Budaházy György és testvére, Edda demonstrációt jelentett be a helyszínre, és ezt a rendőrség azzal a feltétellel el is fogadta, hogy egy kapualjjal odébb óbégathatnak.

Természetesen fel sem merül, hogy kisgyerekeket ordas eszméket kántáló, kirekesztő szövegeket skandáló szélsőségesek felhergelt csoportjával állítsunk szembe, bízva a – jogi főosztályvezető által megígért – hatékony rendőri intézkedésben, ami majd visszamenőleg kitörli a gyerekeket ért traumát. Az eseményt megtartjuk, de gyerekek nélkül, az üres Átriumban, aki szeretné, online követheti. Nem a mi szégyenünk, hogy így alakult

- üzenték a szervezők.

Őrsi Gergely sem vesz részt az eseményen, mert a Citizengo által felheccelt emberek tiltakozó üzenetekkel kezdték bombázni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Duci Dórit senki nem kötelezi, hogy megvegye azt a könyvet. Ilyen alapon annyi könyvet lehetne bedarálni, hogy a szakácskönyveken kívül semmi nem maradna. Ez az egész semmi másra nem volt jó, mint hogy jelezzék a táboruknak, hogy működik a párt.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
legott
Budaházy egy geci, de én gecibb vagyok.
Ennyi!
human
Duci Dórit senki nem kötelezi, hogy megvegye azt a könyvet. Ilyen alapon annyi könyvet lehetne bedarálni, hogy a szakácskönyveken kívül semmi nem maradna. Ez az egész semmi másra nem volt jó, mint hogy jelezzék a táboruknak, hogy működik a párt.
ómió
Szóval, nem az aberráció "tolmácsolásától" tartanak, hanem a "cúnya Budaházytól"! Pedig még sortűz se várná őket!
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller
advocat
XVI. Benedek és Ferenc pápa között számos különbség van, de közös bennük, hogy mindketten beszéltek a Vatikán felső köreiben lévő „meleg lobbi” elleni harcukról, miközben - elődjeikhez hasonlóan - mindketten tudtak több hozzájuk közel álló egyházi vezető homoszexuális kapcsolatairól, mégsem tettek semmit ellene. Az egyszerű lelkű olvasó nem nagyon tud mit kezdeni ezekkel a tényekkel: hogyan lehetséges, hogy a homoszexualitás elleni világszintű küzdelem élharcosai, a mindenféle szexuális aktustól eltiltott főpapok között nem csak ismertek aktív homoszexuálisok, hanem külön csoportot alkotnak a Vatikánban, és erről a pápák nyíltan beszélnek?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.