Drámai hangvételű beszámolóban ecsetelte szerdán Karácsony Gergely az “életéért küzdő”, természetesen anyagilag ellehetetlenült, csóró főváros költségvetési nehézségeit a Fővárosi Érdekegyeztető Tanács ülésén. A főpolgármester beszámolójában többször is azt sugallta, hogy a koronavírus-járvány miatt bevezetett szolidaritási hozzájárulás csak Budapestet érinti, és ennek is köszönhető a közel 70 milliárdos költségvetési hiátus, ugyanakkor bejelentette, hogy fontolgatják egyes szektorokban az adóemelést. A főváros egy fél százalékos, úgynevezett újraindítási adó bevezetésén gondolkozik, amelyet az ötmilliárd forintnál nagyobb iparűzési adóalappal rendelkező vállalkozásoknak kellene fizetniük, amíg Budapest ki nem jut a koronavírus-járvány okozta gazdasági válságból – jelentette be a főpolgármester szerdán, a Fővárosi Érdekegyeztető Tanács ülésén. A háromoldalú érdekegyeztető fórumban öt szakszervezeti és öt munkáltatói szövetség, valamint a fővárosi önkormányzat képviselői foglalnak...

Forrás: pestisracok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nezelodo
@durbincs: Hát barátom sehogy sem sikerül utolérnem a te mélyenszántó politikai, társadalmi és etikai elemzéseid szintjét. (Igaz nem is kerestem a társaságod a tehénlepény alatt). Szemmel láthatólag nem nagyon hatott rád György Péter által képviselt újságírói irányvonal. Persze hogy nem tanultál tőle, hiszen csak az épület mellett mentél el egyszer, és azóta azt hiszed, ott végeztél?!
karma1
@durbincs: Amikor kiengednek a dilihazbol , mindig igy begyorsulsz, hulyegyerek?
ómió
@durbincs: Ezek örökös adóemelési allűrjeit? Azt még a vírus se képes elvinni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.