Felvásárolta a Médiapiac című nyomtatott lapot és a mediapiac.com netes újságot Boros Bánk Levente kormányközeli politológus – számol tbe a Media1.

Mindenkit kirúgott a fideszes, miután megvette a Médiapiac nevű lapot
Fotó: MTVA

A lap azt is megtudta, hogy a Médiapiac.com és a Médiapiac újság új, NER-es tulajdonosának és ügyvezetőjének megérkezése egyúttal a lap eddigi teljes szerkesztőségének elbocsátását is magával hozta.

A szerkesztőség tagjait értekezletre hívták, majd ennek végére mindenkit elküldtek. Ahogy egyikőjük fogalmazott: „kisöpörték az egész szerkesztőséget.”

Az új tulajdonos a Magyar Nemzetnek azt nyilatkozta, hogy a mediapiac.com-ból úgymond „mérvadó lapot” kíván csinálni, és azt is meg akarja mutatni, hogy vannak "jó tollú újságírók" a jobboldalon, és ellensúlyt kell képeznie a médiával kapcsolatos hírek terén.

(Media1)

50 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
gina
Undoritóan értelmes pofája van, dehát egy fidesz mocsok, mit is lehet elvárni ettől a bandától,,
Lepényleső
"98-at követően a klasszikus fogalmazásában; "Orbán jött,- maneg-ment!" ...- A recept maradt,nincs új a nap alatt?
nezelodo
Nehéz idők járnak a dakota pártra, veszélyt szimatolnak! Már a Laca finom ígéretét sincs idejük betartani, hogy aszongya "egyenként levadászunk benneteket". Sietni kell, egyszerre mindet ki kell nyírni!
Egykor a kiskopasz is belehúzott, mégis meglepték az egyetemisták... Fiúk, van egy rossz hírem! Minden vezető, akit megrészegít önnön nagysága, és saját nagyságában vetett megrendíthetetlen hite, és elszigetelődik a valóságtól, a történelem sokszor villámcsapás szerűen ítélkezik felette.
RonaGyuri
@RonaGyuri: Számos kérdés merül fel az újabb rekviláció okán,

s erről tessék-lássék szó is van, de talán a lét legfontosabb valahogy elsikkad

Igen arról van szó, hogy „Felvásárolta a Médiapiac című nyomtatott lapot és a mediapiac.com netes újságot Boros Bánk Levente kormányközeli politológus” és ott tobzódásba kezdett.
Nos a kérdések és a jogos felvetések sorjáznak a kezdve a mibúllal égészen addig, hogy ezzel akarja igazolni, hogy hazugság a nem kormányzati média legyalulása.
Nos ezeket most hagyjuk, beszéljünk arról, hogy
az állítások szerint kormányközeli politológus lenne, de a „NER-stróman és -propagandista” megfogalmazás is túl finom, talán a legjellemzőbb: az m1 rendszeres szakértője a legdurvábbak közül.
A megszállás kapcsán kinyilatkozta, hogy „az az ars poeticánk, hogy független, szakmai értelmezését adjuk Magyarország és a világ médiapiaca működésének”!
Nos, előre kell bocsátanom, hogy esetében az ars poetica helyett az Arsch Politic a megfelelő kifejezés,
ami pedig függetlent illeti, esetében legfeljebb a józan-észtől és a valóságtól, a szakmai pedig ..
Erre egy klasszikus idézet: „A szakértelem, a szakmaiság olcsó/ócska, bolsevista/komcsi trükk!”!! =))
ómió
És nem efftársi garnitúrával folytatná? Aszta'!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.