Szarka Gábor, a Színház- és Filmművészeti Egyetem új kancellárja péntek este 18 óráig adott haladékot a diákoknak, hogy elhagyják az SZFE épületét, a hallgatók azonban úgy döntöttek, nem adják fel a blokádot. Videóriport. 

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Lepényleső
...ami nem azt jelenti hogy esélyük lenne a háború nyerésére,hiszen ez csak a vadállat bajuszának piszkálása?
Nyírfa
Maradjunk stílusosak: ez még csak az első felvonás volt.
SystemError
Ez egy szükséges harc, mert minden mozzanata rámutat arra, hogy Orbán milyen beteg értékrenddel rendelkezik. Rámutat arra is, hogy hiába a nagy Audi és menő kormányzati öltöny. Ezek odatett kőparasztok mind és egy diákban több humán érték van, mint az egész lakótelepi BMW-s paraszt csürhéből, akikből a gerinctelenség miatt lekötelezett újgazdag NER csicskákat csinált Orbán.

Csinálja csak a varangykirály, kell ez a "kép" még róla a világnak, hogy milyen, ha bunkók hatalomhoz jutnak! :)
Nessy
@Nyírfa: Azt szokták mondani, ha szinpadon az első felvonásban puska van a falon, az később el is sül. Itt a "puska" a szomorú Szarka. Miután lövész, lesz még folytatás fidesz módra!
Nyírfa
@Nessy: Hülye helyzetbe navigálta magát Orbán. A gazdaság áll, a szegénység mélyül, az egészségügy és az oktatás totális káoszban az összeomlás határán. Járványkezelésből, kormányzati alkalmasságból sorozatosan buknak, hazudnak mint a vízfolyás, és még most is csak azon jár az eszük, honnan tudnak lopni. És akkor megtámadják az egyetemistákat, akkor, amikor közeleg okt. 23.
Európa gyakorlatilag kiközösítette, a Néppárt hülyét csinált belőle. Így áll a helyzet.

Van egy jó hírem, most olvastam, hogy Hadházy módosította a tv-székház előtti megmozdulás koreográfiáját és idejét, autósfelvonulás lesz a kora délutáni órákban, hogy mindenki át tudjon menni az egyetemisták tüntetésére. Nagyon-nagyon jó döntés!
Orbán a tüntetést már azzal sem tudja megakadályozni, hogy hirtelenében kijárási- és gyülekezési tilalmat rendel el. Egyrészt kilógna a lóláb, másrészt ő élesztette a tüzet, amely egyre hevesebben lobog.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.