Szarka Gábor, a Színház- és Filmművészeti Egyetem új kancellárja péntek este 18 óráig adott haladékot a diákoknak, hogy elhagyják az SZFE épületét, a hallgatók azonban úgy döntöttek, nem adják fel a blokádot. Videóriport. 

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sgl
@Nessy: azért az a szar-ka el is repűlhet!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
SystemError
Ez egy szükséges harc, mert minden mozzanata rámutat arra, hogy Orbán milyen beteg értékrenddel rendelkezik. Rámutat arra is, hogy hiába a nagy Audi és menő kormányzati öltöny. Ezek odatett kőparasztok mind és egy diákban több humán érték van, mint az egész lakótelepi BMW-s paraszt csürhéből, akikből a gerinctelenség miatt lekötelezett újgazdag NER csicskákat csinált Orbán.

Csinálja csak a varangykirály, kell ez a "kép" még róla a világnak, hogy milyen, ha bunkók hatalomhoz jutnak! :)
Nessy
@Nyírfa: Azt szokták mondani, ha szinpadon az első felvonásban puska van a falon, az később el is sül. Itt a "puska" a szomorú Szarka. Miután lövész, lesz még folytatás fidesz módra!
sgl
@Nessy: azért az a szar-ka el is repűlhet!
Nyírfa
@Nessy: Hülye helyzetbe navigálta magát Orbán. A gazdaság áll, a szegénység mélyül, az egészségügy és az oktatás totális káoszban az összeomlás határán. Járványkezelésből, kormányzati alkalmasságból sorozatosan buknak, hazudnak mint a vízfolyás, és még most is csak azon jár az eszük, honnan tudnak lopni. És akkor megtámadják az egyetemistákat, akkor, amikor közeleg okt. 23.
Európa gyakorlatilag kiközösítette, a Néppárt hülyét csinált belőle. Így áll a helyzet.

Van egy jó hírem, most olvastam, hogy Hadházy módosította a tv-székház előtti megmozdulás koreográfiáját és idejét, autósfelvonulás lesz a kora délutáni órákban, hogy mindenki át tudjon menni az egyetemisták tüntetésére. Nagyon-nagyon jó döntés!
Orbán a tüntetést már azzal sem tudja megakadályozni, hogy hirtelenében kijárási- és gyülekezési tilalmat rendel el. Egyrészt kilógna a lóláb, másrészt ő élesztette a tüzet, amely egyre hevesebben lobog.
Maria24s
Szeretne egy lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller
Maria24s
Szeretne egy lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.