Még nem találták ki, hogy milyen -vagy csak nem publikus- következményekre gondol az, aki a valódi főnök, a zsarolás tényét azért "miheztartás végett" kinyilvánította. „A Színház- és Filmművészeti Egyetemen a korábban kiadott rektorhelyettesi és kancellári rendelkezések továbbra is érvényben vannak...

(Forrás: varosikurir.hu, Városi Kurír által)

Itthon - 2020. October 30., 18:55
Magyarország vörös besorolást kapott Ukrajnától
Itthon - 2020. October 30., 23:51
Szakadt az ellenzéki összefogás Egerben
Itthon - 2020. October 30., 22:58
Legyőzte a koronavírust a fideszes polgármester

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
Bla-bla-bla ... Ne fenyegetőzzetek, agyatlan barmok, mert úgy jártok, mit 1968-ban Prágában a
veletek hasonlóan gondolkodó " elvtársak "...A diákok nagyon erős ellenfelek !!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
Az álhírekben és hazugságokban utazó propaganda apparátus Horváth Józsefet, az Alapjogokért Központ biztonságpolitikai szakértőjét, a katonai titkosszolgálatok korábbi főigazgató-helyettesét, egyben tábornokot rántotta elő, hogy megszakértse a harci helyzetet a Színház- és Filmművészeti Egyetem ügyében. Remélhetőleg a következő szakértő-versenyző már a Nógrádi-Spöttle-Földi-Bakondi alufóliasisakkal kikövezett tengelyről érkezik, hiszen egy patinás felsőoktatási intézmény karhatalmi megszállásához modellváltásához ki másnak kellene érdemben hozzászólnia, mint ezeknek az Orbán migránsozó univerzumát a vállaikon hordozó figuráknak. Az, hogy már egy egyenruhás tábornok szakértelmével alátámasztva riogatnak a hibrid polgárháborúval és a baromira demokratikus kormány megdöntési kísérletével, kétségtelenül új szint a színművészeti eltaposásának folyamatában.
cdn.shortpixel.ai/client/to_webp,q_lossy,ret_img,w_977,h_550/https://kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2020/09/horvath.jpg
A sugárzó értelem: Horváth József, az Alapjogokért Központ biztonságpolitikai szakértője, a katonai titkosszolgálatok korábbi főigazgató-helyettese, tábornok
RonaGyuri
@Nessy: felhasználva a segítségedet köszönettel ezt írtam:
Věra Jourová nem volt elég pontos

A megsértett matyar-„demokraták” meghosszabbították Bicskéig

A közelmúltban ártunk és qurmányunk potentátjai csúcsra járatták pofátlan arroganciájukat, s hozták a büdös műveletlen parasz-suttyó voltukat. Még tőlük is elképesztően ordenáré stílusban mocskolódtak.
Az ok az EB alelnökasszonya szóvicce: az illiberális demokrácia helyett beteg demokrácia!
Az ádáz mocskolódás mellett még rá is tettek egy lapáttal - ahogy írtam meghosszabbították Bicskéig – újabb és újabb akciókkal okadatolták az alelnökasszony véleményének helyességét.
Sőt azt kell mondjam, hogy ez már félholt, már az utolsókat rúgja! A számos példa közül a derék Szarka-ezredes tobzódását kell említsem.
S a helyzet már annyira rossz, hogy a minap Veres András, a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia újraválasztott elnöke a Magyar Hírlapnak adott interjújában fel is adta az utolsó kenetet! =))
Szeparepa2
Haha... szórakoztató ahogy a cseléd senkiházi seggnyaló pribék vergődik...
legott
Éppen saját magát köpi szemen Orbán Viktor, és nem szégyelli magát ezért.
Ez szégyen és gyalázat !!!
Maria24s
Szeretne egy lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.