Ötvenhat hősei azért harcoltak, hogy a magyar nép végre maga dönthessen saját hazájáról – emelte ki a Fidesz pénteken, az 1956-os forradalom és szabadságharc 64. évfordulóján az MTI-hez eljuttatott közleményében.

Azt írták: a magyar nép egy szabad, független, demokratikus és szuverén országért harcolt.

"Egy olyan országért, amelyet nem mások irányítanak, ahol nem felülről diktálják, hogyan és kivel éljünk" – tették hozzá.

"A magyar egy szabadságszerető nép, amely küzdött az internacionalista baloldali diktatúra ellen" – szögezte le a Fidesz, hozzátéve: "most, a koronavírus-járvány időszakában is megóvjuk hazánk szuverenitását a politikai támadásokkal szemben, valamint a magyar emberek életét és anyagi biztonságát".

Forrás: MTI

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
"Fidesz: ötvenhat hősei azért harcoltak, hogy a magyar nép végre maga dönthessen saját hazájáról"

Pontosan. Es ezt a döntési jogot lopta el a fideSS a magyar emberektől.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
ómió
Az efftársak meg inkább a moszkvai döntést favorizálták! Ahogy ma meg a brüsszelit!
SystemError
@ómió: Mi történt, hogy a nagy harcolós párt becsicskulva menekül Budapestről egy szó nélkül. Ha dolgozni is kell, akkor az már túl sok az efftársfajtársaknak?
Yoda69
"Fidesz: ötvenhat hősei azért harcoltak, hogy a magyar nép végre maga dönthessen saját hazájáról"

Pontosan. Es ezt a döntési jogot lopta el a fideSS a magyar emberektől.
Nessy
Ma nem a Szovjet vezetőnek hízeleg a kormány, hanem az Orosznak! Nem katonák állomásoznak, hanem bank, hivatalok, melyeknek a működése nem éppen világos. Gazdaságilag, évtizedekre szóló eladósodással kerültünk ismét függő helyzetbe.
" Éljen az örök és megbonthatatlan Putyin - Orbán barátság, és hitel törlesztés!"
ómió
@SystemError: Ki menekül, honnét? Vagy csak elcsapta a hasadat a Lenin összes? Ha dolgozni kell? Talán megint kommunista műszakot szervezel? És ezúttal hazudozásban a saját efftársaidnak?
SystemError
@ómió: Most jön, hogy tulajdonképpen erőt sugároz, hogy Hollik, Varga, Gulyás, Kocsis nem indul...:) Tudod ezt a sok nyomoroc bértrollt, mint te is érinteni fogja, ha feladják Budapestet Viktorék. Mit gondoltál kis naiv..:) Vagyis megtarthatod a melódat, ha pár száz km-el odébb a sertéstartásra adott EU-s támogatások eltűnését kell majd hazudoznod. Szóval 22-től se 2/3(ez szinte biztos..:), se EU-s lopás, de Budapest sincs. A vidéki dolgos paraszt zsebéből akarjátok majd 100%-ban kilopni az évi 5-10e milliárdos maffia rezsit úgy, hogy hülyének nézitek és majd ilyen szerencsétlenek, mint te fogják neki megmagyarázni, hogy ő a hülye..?:) Sok szerencsét a villás parasztokhoz és a hűtlen menekülő patkányaitokhoz, akik össze-vissza fognak borogatni a pánikban, mert a gyengülő Orbántól már nem fognak tartani..:) Plusz hűséget megkívánni olyantól, aki az egzisztenciáját félti vagy csak attól fél, hogy jön a böri...szerintem naivitás olt Orbántól, hiába találta úgy ki az egész rendszer, hogy a bűnrészesség összekössön titeket.. Ha para van, akkor a patkány egymást is átrágják tudhatnád már...
Sámannus
@Nessy: Intézményesített orosz befolyás az orosz oligarchák csizmájához dörgölőznek. ezeket neveik ők magyar népnek. Sokuknak fingjuk sincs mit hazudoznak itt össze
tudode
Azért ne bízzák el magukat azok akiknek hazsnált az O1G vakcina!
-
Leegyszerűsítve '56 onnan indult, hogy a műszakisak nem voltak megelégedve a menzájukkal, aztán útra kerekedtek, nem számítva arra, hogy a társadalomban felgyülemlett gáz kiszabadul, és ellen, vagy milyen forradalom kerekedik belőle!.
.
Hosszabban:
.
"""Az 1956-os forradalom budapesti bölcsője a Műegyetemen volt. Az események egyik kiinduló pontja az október 19-én este, a Hess András téri Központi Diákszállóban rendezett diákgyűlés volt. A műegyetem diákjai először ekkor foglalták pontokba az akkor még döntően a szociális elégedetlenségből fakadó diákjóléti követeléseiket.""
.
Ma már a szociális háló nem csak az egyetemisták, az egész ország számára kuka!
Nessy
@tudode: A gyújtó láng a Rádió előtt eldördült lövés volt. oda már nem mentem a Bem térről, de 25.-én a Kossuth téren ott voltam. Azóta is "érzem" a térdemen. A Petőfi kör 12 pontja már napokkal előbb megszületett, és ahogy ősszejöttek a műegyetemisták, a többi egyetem is csatlakozott, majd útközben egyre több "civil" fiatal.
Eladott Ország
Bármennyi közpénzmilliárdot és energiát is feccölt bele a NER koronázatlan történelemhamisítója és az ideológiai puskaporgyártásra szakosodott udvartartás – még mindig nem sikerült annyira bemocskolni, összedózsalászlózni, át- és újraírva, erőszakosan hozzáfércelni az orbánizmus nevű politikai irányzathoz, azaz kisajátítani, hogy jelentőségét veszítse azok számára, akik 2020 Magyarországán arra ítéltettek, hogy a szabadságukért kell megküzdeniük. Nem fegyverekkel, nem is erőszakkal, hanem a szellem és az intellektus erejével. Azért, mert 2020 Magyarországán ez baromira nem magától értetődő.
kissé felnőttem
Az egy dolog, 89-ben mást regéltetek, ma meg egészen eltorzult az ígéret. Már amit kérdeznek sem igaz.
Nekik 500 ezer / havi a nyugdíjasoknak 1, 2- 1,7 % emelésre torz egy szemlélet.
Ja felkészítik magukat a nyugdíjas évekre. Közpénzből. 500-1000-ig egy kiló alma viktor !!!
ómió
@SystemError: "Sokoldalú" vagy! A bolsevik álmodozást és - mi lényegetek - a szarfröcskölést tömény hazudozással "vegyítve", egyszerre tudod "produkálni"! "Majd 22-ben", mi?! Akárcsak a borsodi "forduló" előtt az efftársaidat hallottam volna! Utána meg nem győztek "terelni", sunnyogni meg mellémakogni! Ez vár rátok 22-ben is! Az "EU-s támogatások" eltünését is "ki akarjátok vívni"? Biztosan "nemes, efftársi szándékkal"! Donáth, Dobrev, Újhelyi meg a többi efftársaitok "haláltmegvetve küzdenek" érte? "Efftársi" a javából! Hát, miért szavazzon rátok a magyar, ha nem ezért? Ugye? Tetübanda vagytok, ahogy Kun Béla óta mindig! Amikor meg a lopásról mekegsz, talán írd össze a még a 90-es években általatok szétlopott (bocsi, "szétprivatizált") több, mint 10000 milliárdnyi "társadalmi tulajdon" történetét, ami "eltűnt", meg kövesd azt a 14000 milliárdnyi államadósságnövekményt, ami 2002-2010. között "keletkezett", tudod: amin nem vettetek, nem építettetek, nem támogattatok senkit/semmit, "csak eltűntettétek", miközben még a népzsebelést is ezerrel "dübörögtettétek"! Hátha közelebb jutsz a lopás megismeréséhez és tán a hazudozási ingeranciád is csitul!
Jozefina
Hát ez az ami szerintem nem jön be:
"most, a koronavírus-járvány időszakában is megóvjuk hazánk szuverenitását a politikai támadásokkal szemben, valamint a magyar emberek életét és anyagi biztonságát".
Nessy
@Jozefina: Ezt elfelejtették hozzátenni: De mi mondjuk meg ki magyar, ki ellenség, aki ellen harcolni kell. Mi döntjük el kinek védjük az életét, anyagi biztonságát, ki meg csak fizeti a cehhet! Igaz, minden kormány a saját politikája szerint magyarázta 1848-t, mostanság 1956-t, de jelenleg ez egy általuk elképzelt 1956 októbere volt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.