A koronavírusban elhunytak számának növekedéséről beszélt az ATV Híradónak Pusztai Erzsébet infektológus.

Infektológus: durván megugorhat a halálozások száma Magyarországon
Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

A szakember szerint heteken belül nem csak a fertőzöttek, de a halottak száma is megugorhat.

Pusztai Erzsébet infektológus szerint szigorításokra lenne szükség – egyébként épp kijött egy friss kormányrendelet a szabadtéri maszkviselés bevezetéséről – mert heteken belül felmehet 100-150-re is a halottak száma. Az eddigi rekord 48.

"Látjuk a világban máshol is ezeket a számokat. Ezért nagyon fontos lenne, hogy a kormány közölje, hogyha nem a fertőzöttek számát nézik, hanem a halálozást, akkor szerintük hol van az a határ, amikor változtatni fognak az eddigi intézkedéseken"

- mondta az infektológus.

(ATV)

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Amerikai intézet január elejére 10 ezer halottal számol Magyarországon, ha valami radikális intézkedés történik, ha nem akkor akár 20 ezer is lehet!!! Szép kilátás!!!??
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
simmering73
@Jozefina: Látva kurmányunk áldásos semmittevését, borítékolható, hogy meg lesz.
division
@Pálinkás Pál: Nekem nincs főnököm, utoljára a cucializmusban volt egy párttitkár elvtárs.
division
@Jozefina: Ezért is kellene meglépni amiket írtam, de most Orbán valamiért más mezsgyén indult el, amit nem értek. Az biztos, hogy ha durvul a helyzet, én megint leállok a céggel, és megy mindenki szabira.
Nessy
Hol lesz a halottaknál a határ? Amikor vége a foci szezonnak.
Pálinkás Pál
Látom az itt kommentelek alkalmi vakok,süketek...ugyanis... a "tisztifőorvos asszony" elismerte hogy 3,3 százalékkal kevesebb a halálozás ,mint tavaly...azt is elismerte ,ha valaki egyszer covidos volt, mindegy miben hal meg, covidos halottnak könyvelik el...és sajna a világ nagyobb felén így számolnak...akkor áruljátok már el nekem, tavaly...amikor több volt a halott...miért nem aggódtatok??? megmondom én...azért mert fingotok sem volt róla, és most sem lenne, ha nem töltenék naponta az agyatokba...most gondoljatok bele, ha az influenzánál is így számolnák a halálozást...a világon az összes ember abban halna meg, mert nagy eséllyel egyszer mindenki átesett rajta!!! nekem ebből az egészből az jön le..hogy sajna a lakosság nagyobb része szarik a tényekre...simán átmossák az agyát a napi mantrázással...mondjuk ezen nem csodálkozom, már Goebbels megmondta, hazudj folyamatosan...előbb -utóbb igaznak hiszik!!!
nos...valaki itt árulja el nekem...mi a rettegés oka ha:
1...kevesebb ember hal meg mint tavaly...
2...és bármibe hal meg a páciens, ha hónapokkal ezelőtt covidos volt ,azt írják be halál oknak...
/gyengébbek kedvéért...mondjuk júniusban átesett a covidon, most meg perforált a vakbele és belehalt ..és máris eggyel nőtt a covid áldozatok száma a gyakorlat szerint, bár a halálának semmi köze a vírushoz/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.