Nettó hazugságnak nevezte Deutsch Tamás a HírTV Magyarország élőben című műsorának pénteki adásában Jávor Benedek azon kijelentését, miszerint az uniós átlagnál nagyobb mértékben érintette a koronavírus-járvány a magyar gazdaságot, vagyis az Orbán-kormánynak jobban szüksége van az EU-s forrásokra. A politikus arra is reagált, hogy Daniel Freund zöldpárti EP-képviselő mindenfajta felhatalmazás nélkül egyszemélyes vizsgálatot folytatott Magyarországon, majd hazánkat élesen kritizálta. "Nekünk jóérzésű magyaroknak elegünk van abból, ha a barnainges németek, vagy zöldinges németek bevonulnak Magyarországra, hiszen Freund mindenfajta európai parlamenti döntés nélkül eljött Budapestre és egyszemélyes vizsgálatot folytatott, tehát nem szeretjük, ha a németek bevonulnak és a saját hazánkban fenyegetnek minket, magyarokat. "– emelte ki Deutsch Tamás.

(Forrás: hirtv.hu, Északi által)

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Egy korsó hideg barna
Tompikának illene tudni, hogy zöld inget a magyar nyilasok hordtak.
Buta jogász!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Szeparepa2
Mi, a valódi magyar nép, pedig nem szeretjük hogy létezel Tompika... basszad a kurva anyád...
Giovanni Alba
@Szeparepa2: Bár a stílustól elhatárolódom, a mondandóval messzemenőkig egyetértek. Úgy látom, egy-két kivételtől eltekintve ennek a figurának minden megszólalása (beszólása) a legrosszabbat hozza ki az emberekből. Sajnos van olyan is, aki szívesen tartaná tincseit hajának, amíg ez a képződmény felszippantja a maga adagját. Mindegy, a lényeg az, hogy ma is volt vacsi.
lusta
Egyet el kell ismerni. Tompika felnőtt, megkomolyodott. Látszik a megszólalásaiból. hogy ma már csakis jó anyagot hasznáál. Nála is lemérhető a hazai és a külföldi anyag minőségi különbsége.
Maria24s
Szeretne egy lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller
namihami
""Nekünk jóérzésű magyaroknak elegünk van abból, ha a barnainges németek, vagy zöldinges németek bevonulnak Magyarországra,""--- copyright by Drogostomi.,
Igaza van a Tominak. Ide ne vonuljanak be német nácik. Van nekünk saját, echte magyarokból álló különítményünk. A németek pénzére ugyan rászorulunk, de nyilas/hungaristából (ez a hazai megfelelője a nácinak) tényleg nem szorulunk behozatalra.
És már a Hír Tv-ben a karkötődivatot is kezdik meghonosítani. Élelmes szabók kezdhetnek a megfelelő egyenruha gyártására is ráállni.
Julliteria
❣️ F­­i­­­a­t­a­l­­­ p­­­u­n­c­­­i­­­m m­i­n­d­e­n ­n­e­d­v­e­­s­­! F­­­o­­t­­ó é­r­­t­­é­­k­­e­l­­é­s­e ­­­-­­ photo0453818.es17.club

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Sport - 2020. December 1., 14:39
Messi nem játszik a Fradi ellen