Nettó hazugságnak nevezte Deutsch Tamás a HírTV Magyarország élőben című műsorának pénteki adásában Jávor Benedek azon kijelentését, miszerint az uniós átlagnál nagyobb mértékben érintette a koronavírus-járvány a magyar gazdaságot, vagyis az Orbán-kormánynak jobban szüksége van az EU-s forrásokra. A politikus arra is reagált, hogy Daniel Freund zöldpárti EP-képviselő mindenfajta felhatalmazás nélkül egyszemélyes vizsgálatot folytatott Magyarországon, majd hazánkat élesen kritizálta. "Nekünk jóérzésű magyaroknak elegünk van abból, ha a barnainges németek, vagy zöldinges németek bevonulnak Magyarországra, hiszen Freund mindenfajta európai parlamenti döntés nélkül eljött Budapestre és egyszemélyes vizsgálatot folytatott, tehát nem szeretjük, ha a németek bevonulnak és a saját hazánkban fenyegetnek minket, magyarokat. "– emelte ki Deutsch Tamás.

Forrás: hirtv.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Egy korsó hideg barna
Tompikának illene tudni, hogy zöld inget a magyar nyilasok hordtak.
Buta jogász!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pálinkás Pál
Nekünk meg belőled van elegünk narkós csíra gyerek!!!...
tudode
Ahelyett hogy leperkálnák a lopott holmit, még nekik áll feljebb!!!
.
Daniel Freund bizonyára nem magánemberként, hanem megbízatással érkezett Magyarországra, meggyőződni a kleptokrácia hadicseleiről, hasonlóan a Libe Bizottsághoz, a Tavares, és a Sargentini jelentéshez. amelyről a főcinkos tudta, hogy annak lesz következménye!!!
.
Tehát:
.
-----Daniel Freund: Magyarországon rendszerszinten lopák az uniós pénzt, nem csak néhány projektről van szó
.
varosikurir.hu/daniel-freund-magyarorszagon-rendszerszinten-lopjak-az-unios-penzt-nem-csak-nehany-projektrol-van-szo/
--------------------------
.
Bennük nincs szégyenérzet, de annak tudatában harácsolnak, hogy az EU nem készült fel az EU bacilusának az un. "munkamódszerére"! Innen is egy kicsit, Mr 20%-okkal, onnan sokat, aztán összejönnek a milliárdok ki tudja hova eldugva!
.
Az ország szégyene az, hogy szemet huny!
Egy korsó hideg barna
Tompikának illene tudni, hogy zöld inget a magyar nyilasok hordtak.
Buta jogász!
Gazella
Drógbáró! Te ostoba nem, hogy hallgattál volna.!
Béla333
Ducs. Kövér házmester. Orbán a Capo di tutti Capi - avagy a "Főnökök főnöke".
Ezek képviselik az országot.
Siralmas...
vitriol
Jobb neki, ha csendben marad. Valahányszor nyilatkozik, várom az elszámoltatását a beléptetőkapuk ügyében! /legalább nagy értékre elkövetett károkozás áll fenn/
csipetke
@Egy korsó hideg barna: 15:16 Mióta jogász dajcstompi? Bár attól hogy én nem tudok róla, még lehet
kereső
@csipetke: Amióta kinevezték sportminiszternek az első orbán kormányban.Addig amig nem államvizsgázott nem is volt betöltve a poszt, tehát :1998-2000 óta.Azután gyorsan levezényelte az akkori árakon a 4,5 milliárdos beléptető kapu üzletet.
kereső
És ez a drogos, züllött aljas képviseli az országot az Unióban. egyébként alakul ez- orbán az oroszoknál ássa el magát, ez a hülye meg lenácizza a német képviselőt. Csak igy tovább- működjön az a Hübrisz.
csak úgy....
@kereső: valakik odaküldták,magától nem mehetett oda,persze ott a környéken legálisan is lehet füvezni..
simmering73
@Egy korsó hideg barna: Nézd el neki. Csak többszöri nekifutásra sikerült lediplomáznia.
Giovanni Alba
@Szeparepa2: Bár a stílustól elhatárolódom, a mondandóval messzemenőkig egyetértek. Úgy látom, egy-két kivételtől eltekintve ennek a figurának minden megszólalása (beszólása) a legrosszabbat hozza ki az emberekből. Sajnos van olyan is, aki szívesen tartaná tincseit hajának, amíg ez a képződmény felszippantja a maga adagját. Mindegy, a lényeg az, hogy ma is volt vacsi.
lusta
Egyet el kell ismerni. Tompika felnőtt, megkomolyodott. Látszik a megszólalásaiból. hogy ma már csakis jó anyagot hasznáál. Nála is lemérhető a hazai és a külföldi anyag minőségi különbsége.
namihami
""Nekünk jóérzésű magyaroknak elegünk van abból, ha a barnainges németek, vagy zöldinges németek bevonulnak Magyarországra,""--- copyright by Drogostomi.,
Igaza van a Tominak. Ide ne vonuljanak be német nácik. Van nekünk saját, echte magyarokból álló különítményünk. A németek pénzére ugyan rászorulunk, de nyilas/hungaristából (ez a hazai megfelelője a nácinak) tényleg nem szorulunk behozatalra.
És már a Hír Tv-ben a karkötődivatot is kezdik meghonosítani. Élelmes szabók kezdhetnek a megfelelő egyenruha gyártására is ráállni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.