Az alaptörvény-módosítás, a választási tárgyú törvények módosítása, valamint több, kedden benyújtott módosító javaslat visszavonására szólították fel az ellenzéki pártok Orbán Viktor miniszterelnököt.

Az ellenzéki pártok azt követelik Orbántól, hogy vonja vissza törvényjavaslatait

A Jobbik, az MSZP, a DK, az LMP, a Párbeszéd és a Momentum az előterjesztéseket közös közleményben bírálta, amelyet a pártok az MTI-hez is eljuttattak.

"Orbán Viktor retteg attól, hogy 2022-ben elveszíti a választást, miközben továbbra is embertelen, aljas kormányzást folytat" – írták.

Az ellenzéki pártok szerint ezt üzenték a kormánypártok módosító javaslatai, amelyekben "a közpénzek ellopása, valamint a közpénzekkel kitömött cégek, alapítványok bebetonozása és elrejtése érdekében" tettek lépéseket.

Ahogy fogalmaznak, a miniszterelnök és csapata magyar emberek további adómilliárdjait játssza át a kastélyokkal, hajókkal, repülőkkel már "amúgy is kitömött oligarcháknak", bebiztosítva őket a 2022-es vereségre.

Tették mindezt a koronavírus-járvány kellős közepén, amikor a válság megfékezésére, a lehető legtöbb ember megmentésére és megvédésére kellene koncentrálni – írták.

Az ellenzéki pártok szerint a miniszterelnök "kétségbeesett lépéseinek" sorába illeszkedik az is, hogy "tökéletesen demokráciaellenes" módon egyeztetés nélkül, másfél évvel az országgyűlési választások előtt benyújtotta a választási törvény módosítását szolgáló javaslatot.

"Ez is csak azt mutatja, hogy Orbán már a saját maga által, saját magának írt választási rendszerben sem érzi biztonságban magát" – értékeltek.

Szerintük ezzel Orbán Viktor végképp méltatlanná vált hivatalára.

(MTI)

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
Hiszen ezért eresztette el a vírust, hogy legyen jogrend. És a legelső napon leszarja a vírust de alkotmánymódosítást azt akar mert már nem tetszik neki a sajátja se, most másik kell neki.

A választási förvényt meg át kell írni már az első napon mert rohadtul aggódik az összefogás miatt, pedig ezek a balfaszok nem fognak össze úgyse, mert mindegyiknek van pecsenyéje.

A vírus? Há azt meg kinem szarja le. Ne menj ki éjjel akkor nem fertőződsz meg és kész. Éjjel.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
rokker33
A nagy ellenzéki összefosást akik védik azok egy mocskos hazaárulók fel kell akasztani minden narancs birkát és a kampósorrú Gyurcsány támogatót!A fidesz megvásárolta dekára az egész ellenzéket aki innentől kezdve védeni próbálja az a szemembe egy büdös patkány!!! Viszont gratulálok Székely Sándornak hogy nem dőlt be a hazugságnak ő az egyetlen ember akinek lehet hinni!!!A többiek szégyelljék magukat van miért!!!
Oposit
@Peller Anikó: Pontosan úgy van, ahogy írod.
Szerintem most idén mindent beadnak éjjel, amit csak lehet, az ellenzék meg futhat a halovány jóhíre után. De pont ez volt a cél, hogy ezer legyet üt egy csapásra.
Ebből a cigányvajdából tényleg olyan lesz, mint a Csillagok háborúja 9. részben a császár már csak klón volt és a gonosz szelleme költözött át a sorvadó klónból egy újabba.
vacsi
Az ellenzék már megint keveri a szart!
Jozefina
orbán így is - úgy is a vasztébe rohan!!!
kereső
Ehhez képest mit mond Bárándy Péter ügyvéd/jogász-volt igazságügyminiszter? ( Csak azt nem értem, hogy ez tavasszal nem jutott eszébe?)
hirklikk.hu/kozelet/barandy-peter-a-rendkivuli-jogrendrol-ilyen-nincs/372392
ómió
Nem találták elég internacionalistának a tartalmat? Olyat majd a Böszme "prezentál"!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.