Elfogták a kemecsei rendőrök azt a közfeladatot ellátó személy elleni erőszakkal gyanúsított két fiatalt, akik megvertek egy kalauzt a nyíregyházi vonaton.

A 20 éves G. Lajos a 19 éves B. Viktória a demecseri vasútállomáson szálltak fel a Nyíregyháza irányába közlekedő vonatra.

A jegyvizsgáló az ellenőrzés során észlelte, hogy nem rendelkeznek menetjeggyel és felszólította őket, hogy a következő megállónál szálljanak le a vonatról.

A demecseri fiatalok ennek nem tettek eleget, szóváltásba keveredtek a jegyellenőrrel majd közösen bántalmazták. A bejelentést követően a rendőrök Kemecsén a vasútállomáson elfogták a bántalmazókat.

A feltételezett elkövetőket őrizetbe vették a gyanúsítotti kihallgatásuk után.

Forrás: 24.hu

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Tetvess gazemberek!!! A legszigorúbb büntetés járna nekik. És nem eltakart arccal engedni őket az esetleges bírósági tárgyalásra!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Jozefina
Tetvess gazemberek!!! A legszigorúbb büntetés járna nekik. És nem eltakart arccal engedni őket az esetleges bírósági tárgyalásra!!!
justhpeter
Javaslok egy öt évre szóló ajándékcsomagot.
simmering73
Demecseri mozdonyszőke fiatalok. Nagyon aktívak lettek ezek a fiatalok az utóbbi időben.
jesz
kíváncsi vagyok, hogy a MÁV mit is tesz a feljelentésen kívül a jegyvizsgáló testi-lelki fájdalmának enyhítésére? A jutalom helyett járhat majd kihallgatásra, tárgyalásokra, és retteghet hogy a pigmenttúltengéses ómigránsok mikor keresik egy újabbverés foganatosítása céljából...

És mi hangzik el a tárgyaláson?
-tisztelt bíróság! mi ott sem voltunk, a kalauz csak kitalálta az egészet.
nezelodo
Lehet, hogy így tör a felszínre az a rejtett erőforrás, amelyet a főni emlegetett, de csak választáskor ereszt szabadon?
csak úgy....
@simmering73: biztos vagy abba,hogy csak "származásilag" verik a kalauzokat ? szerintem a tettesek pofáját kellene mutogatni és nem az elbarnított dolgoat.
vacsi
Újabban az etnikumot fiataloknak nevezik?!
szép új világ
@simmering73: Az ingyen krumplitól erősödtek így meg...
Lepényleső
Ez ha vonaton történt,az elkövetőknek lehet köze a mozdonyszőke kifejezéshez?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.