Szerintük ez várható 2021-ben.

A Fidesz szerint megszorításokkal készül Karácsony Gergely

A Fidesz-KDNP fővárosi képviselőcsoportja szerint megszorító intézkedésekkel készül 2021-re Karácsony Gergely, Budapest főpolgármestere.

A fővárosi Fidesz-KDNP-frakció hétfőn a Facebookon azt írta: a főpolgármester vasárnap az ATV-nek adott interjúban arról beszélt, hogy a spórolást a vezetésen kezdi és a városüzemeltetésen folytatja, "vagyis jövőre kátyúsak maradnak az utak és hagyják tönkremenni a víziközmű-hálózatot".

A koronavírus-járvány gazdasági hatásait mindenki érzi, ezért a halasztható beruházások átütemezéséről lehet gondolkodni, de az emberek mindennapjait érintő szolgáltatásokból nem lehet visszavenni – közölték.

Budapest normális működéséhez a szemétszállítást, a csatornaszolgáltatást és az utak állapotát a jelenlegi színvonalon megtartani, sőt fejleszteni kell. Budapestre nem térhet vissza a gazdasági stagnálás, a kátyúk és az eladósodás időszaka – hangsúlyozták a bejegyzésben.

"Azt üdvözöljük, hogy Karácsony Gergely a főváros vezetésén is akar spórolni. Van hova nyúlnia a főpolgármesternek: öt helyettese van komoly fizetésekkel, több mint 40 tanácsadó segíti a mindennapjait és a Facebook-oldalát is több mint 10 ember szerkeszti" – írták.

Forrás: MTI

Kép: Facebook

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
A fideSS má' megest hazudik. Az iparűzési adó elvétele, a többi önkormányzati adó befagyasztása- elvétele=központositás az igazi adóemelés. És nem mellesleg az önkormányzatiság kivégzése- a településeken élő emberek életminőségének, életkörülményeinek rosszabbá tétele, és mindezt orbán kicsinyes, pitiáner emberre valló bosszúvágya és aljas szándékai miatt.Ha ezt az országgyűlés napirendre tűzi- akkor ennek az országgyűlésnek a "munkájában" részt venni nem hiba, hanem bűn. Bűn az ország , az országban élő emberek ellen. És ez már most is igaz- amikor azt fogják "tárgyalni", hogy az alaptörvényükkel törvényesitsék az ország végleges kifosztását.
kereső
Parraghnak is kinéz egy jó kis cella, közvetlenül a kormány tagjainak szomszédságában.
kulabombaafityiszre
@Shikari: ma, 07:58
Véded a pár kiló fizetségként kapott krumplidat.
Shikari
@kulabombaafityiszre: El lesztek takarítva!
ómió
"Haladóék", bizony, jelentettek már be helyiadó emeléseket. Végre teljesül választóik hiányérzete!
Shikari
A dilettáns zsúrpubi ismét fürdős kurva sirámokba kezdett!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok