Hadházy Ákos néhány héttel ezelőtt szeretett volna információt kapni Müller Cecíliától azzal kapcsolatban, hogy egy adott kórházban melyik napon hány koronavírusos elhunyt volt. Az országos tisztifőorvos akkor azt válaszolta a független országgyűlési képviselőnek, nincsenek erre vonatkozó adataik.

Forrás: hirposzt.hu
Feltöltő: Bacskaikari
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cicamama55
Hazánkban nemcsak a Covid, de a hazudozás járványa is pusztít! Nagyítóval kell keresni az olyan közszereplőt, aki még hiteles. Összedőlni látszik a rendszer. :(
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Cicamama55
Hazánkban nemcsak a Covid, de a hazudozás járványa is pusztít! Nagyítóval kell keresni az olyan közszereplőt, aki még hiteles. Összedőlni látszik a rendszer. :(
Qqberci
Nyunyóka még nem tudja, hogy az összesített adatok a részadatok összegzéséből keletkeznek. Vagy csak megkérdezik: mennyi legyen?...
kissé felnőttem
: @Qqberci: @Cicamama55: akinek a statisztikához F... sincs attól mit várhatunk? na meg a úr az ürből mit akar hallani. nem kell ide más van elvárás
azt meg cunzurázi sem kell
Peller Anikó
Natessék, a nyunyóka is hazudik. De miért is kell kozmetikázni az adatokat? Ja, tudom, mert így szoktuk. Mindent kozmetikázunk, mert túlságosan ragyás már a rendszer. Meg különbenis ezt már jól elbaszta a nagyvezír még augusztusban, a fene a gusztusát.

Egyáltalán tud valaki olyat ami esetleg nem volt hazugság ebbe penészesnarancs érában?

A problémákat nem megoldani kell, hanem lehazudni, az eredmény ugyanaz. Majdnem.
Csizmás Kond
...hadháziszarakodás...úgy csinál mintha érdekelné...és ezért még fizetik is.
Rockxy
ki nem bukott még le?
egyébként érdemes lebukni, mer a bukottak kapják a sokmillás végkielégittéseket.
minden ódalon!
nezelodo
Cili nagyasszony is ugyanaz, mint az Idősügyi Tanács. Nem érdekes mit mond. Minden az Illetékes Elvtárshoz tartozik kis hazánkban. Ráadásul már jó régen "partra szállt" a politikai életünkben.
Namely
Szennyoldal, szennycikk, de fő, hogy a közönséget megtalálta a műveletlen, WC-szájú proli, @Szeparepa2: személyében.
Gyurka80
@Szeparepa2: Mi van marharépa ilyen ok van belőled? Pedig 1 h&le répa is sok.
Namely
@Szeparepa2: látom nem estél ki a szokásos ritmusból. Mondjuk ahhoz el kellene végezned az általánost, és abba kellene hagynod az ivást.
Rockxy
ha lebukott, emelkedni fog a fizetése.
ez így megy mostanában.
surdilloFUJT
@Namely: Ideböfenntél szarosfarok ikertesója?Agymosott agyrágott aljas szarrágó,neked is ajánlom,hogy a svábhegyi beteg szamárcsődör húzzon a himbilimbijére,majd jól taposson meg,csicska!!!
Namely
@surdilloFUJT: Látom jött egy másik, szintén rendkívül művelt személy, ezúttal "surdilloFUJT" nicknévvel, hasonló szókinccsel, kultúrával, stílussal.
karma1
@Namely: Hulyegyerek! @surdilloFUJT hosszu evek ota van itt, es ugyanazzal a nevvel! De te csak nemreg robbantal be ide, mint szarosbili az agy ala, szoval akinek itt kuss, az te vagy.!
Namely
@karma1: de látom a személyedben van még itt egy pár MTA állandó tag.
karma1
@Namely: Majd ha egyszer nagyfiu leszel, es vegre a pocsodet is rendeltetesszeruen tudod majd hasznalni, rajohetsz, hogy szeretnel te annyit tudni - ugy altalaban - mint en... De ez az ido sajna sohasem fog eljonni!...:o))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.