Orbán Viktor a szokásos péntek reggeli Kossuth rádiós megnyilvánulásában úgy fogalmazott, „jól felkészültünk nyáron, megcsináltuk a konzultációt, lemértük, hogy az emberek körülbelül hogyan viszonyulnak a vírushoz, beszereztük a szükséges védőeszközöket, fölkészítettük az orvosokat, ápolónőket, úgyhogy én úgy látom, hogy az egészségügyi rendszer el tudja látni azt a nagy mennyiségű beteget, amit most a koronavírus állít elő”. De közvetlenül a nagy optimizmus előtt még azt mondta:„Nincsenek fölszabadító erejű jó híreim. Nem tudom azt mondani, hogy csökken, visszaszorul, ilyesmi. Miután az oltópontokról kérdezték, azt mondta, „az operatív törzs már hónapokkal ezelőtt megalkotta, hogy ha egy hétvége alatt kellene mindenkit beoltani, arra képesek lennének. Ma egy általános, országos, egy-két nap alatt történő, teljes átoltásnak a föltételei megvannak, az oltási tervünk rendelkezésre áll, az ehhez szükséges eszközökkel, számítógépes nyilvántartással, adatbázissal, helyszínkijelöléssel,...

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

solidedge
Orbán toronymagasan nyerte a Háry János díjat.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Egy korsó hideg barna
@kereső: Állítólag jogász
Biztosan fideszes
Ez a kettő bármilyen orbitális hazugsághoz elegendő.
Pálinkás Pál
"Putyin elnök egyelőre nem adatja be magának a Szputnyik vakcinát, mivel az 60 éves korig ajánlott, de ő már 68.
" tehát az oroszok csináltak egy vakcinát...amit a veszélyeztetettek 99%-a nem kaphat meg...és ezért lelkendeztek orbánék...?
kereső
@Pálinkás Pál: Hogyne lelkendeztek volna- javul a nyugdij kassza erőteljesen.
Nessy
@Málna: Lehet, hogy országosan akad, ennyi orvos. De mi lesz azokkal, akiket e miatt ellátás nélkül hagynak? Látjuk az "átvezénylés" eredményeit! Ahonnan "átvezénylik", ott hiány lesz, aminek aztán ellátási gondok, osztály bezárás a következménye! A megbetegedett személyzet miatti hiányról nem is beszélve.
Pálinkás Pál
@kereső: és ha a többi vakcina is ilyen?,,engem nem érdekel...de kin fog segíteni?
colibri
Lehet, hogy csak arra a 200 ezer emberre gondolt, aki Rogán Tóninál bejelentkezett a létező összes személyes adatával. Azt mondta: megyünk sorra jelentkezés sorrendjében. Ezeket akár meggyőzhetik egy hétvégén. De ha "mindenkire" gondolt, akkor még magánál is nagyobbat mondott, aki már szélesebb, mint amilyen magas. Könnyebb átugrani, mint megkerülni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.