Orbán Viktor a szokásos péntek reggeli Kossuth rádiós megnyilvánulásában úgy fogalmazott, „jól felkészültünk nyáron, megcsináltuk a konzultációt, lemértük, hogy az emberek körülbelül hogyan viszonyulnak a vírushoz, beszereztük a szükséges védőeszközöket, fölkészítettük az orvosokat, ápolónőket, úgyhogy én úgy látom, hogy az egészségügyi rendszer el tudja látni azt a nagy mennyiségű beteget, amit most a koronavírus állít elő”. De közvetlenül a nagy optimizmus előtt még azt mondta:„Nincsenek fölszabadító erejű jó híreim. Nem tudom azt mondani, hogy csökken, visszaszorul, ilyesmi. Miután az oltópontokról kérdezték, azt mondta, „az operatív törzs már hónapokkal ezelőtt megalkotta, hogy ha egy hétvége alatt kellene mindenkit beoltani, arra képesek lennének. Ma egy általános, országos, egy-két nap alatt történő, teljes átoltásnak a föltételei megvannak, az oltási tervünk rendelkezésre áll, az ehhez szükséges eszközökkel, számítógépes nyilvántartással, adatbázissal, helyszínkijelöléssel,...

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

solidedge
Orbán toronymagasan nyerte a Háry János díjat.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
gina
Kik és hol??? nem Magyarországról beszél ez a szemét !!! hányingerem van mert ugy hazudik hogy a szeme sem rebben,,ma egy kicsit örültem a hirnek hogy "Meghalt OV nagyanyja,", sajnos a végét addig nem olvastam---már olyan mélyre süllyedtem én is, hogy boldog lennék ha eltünne ez az elmebeteg Napóleon a világról / a nagyit sajnálom..+
kissé felnőttem
gondolkodni nem szoktál ? 6 perc alatt is? N e már te egymagad vagy beszélsz túlzásokban?aztán felébredtél és van felvétel 8,500,000 fő osztva 70,000 orvossal oltatva 121,428 / fő jut egyre egyre
Málna
@kissé felnőttem: Mi a gond, papa? Miért ne tudna egy orvos két nap alatt 121 embert beoltani?
Gazella
@Málna: nem 121 ember, hanem 200.000 embert amúgy te aki a román talpnyaló vagy ... mi a retkes faszért karatyolsz ide??
Gazella
Ez a kijelentés akkora baromság, mint ide jeruzsálem!!!
Málna
@Gazella: Karattyolsz. Így írjuk magyarul. Ezt hogy számoltátok ki, mi alapján?
kissé felnőttem
@Málna számtan 1 ORVOS 1 NAP 1000
10 1 10,000
100 1 100,000
1000 1 1.000,000
100,000 1 10.000,000 akkor ez ugye 24 óra van itthon 100,000 orvos?
aki 24 órában na gondolkodni ha nehéz is kéne
solidedge
Orbán toronymagasan nyerte a Háry János díjat.
simmering73
Csak a szokásos agymenés. Merjünk nagyot álmodni. Csak a híveknek üzent, hogy hétvégén könnyű orgazmusuk legyen.
gina
@Málna: Te tudsz irni 2 elemivel? a putriban Viktor mellett hogy birtad, te nulla tartottad a gyertyáját te seggnyaló ?
xanax
Orbán életében talán most mondott először igazat, csak érteni kell, amit mond: Szlengszótár: "oltogat" jelentése: átver, félrevezet, kamuzik. Magyarán azt mondta, hogy rövid idő alatt az ország teljes lakosságát képes átverni.
xanax
@xanax: Ée ezzel a mondattal gyakorlatilag meg is tette.
Clavigo
Hogy csodálkozna ez a teleszart zokni... ha valaki szájbarugdosná,,ott ,ahol van.
Málna
@kissé felnőttem: Szó sincs róla, hogy mindenkit be kell oltani, a védettséghez elég a lakosság felét. És hagyjunk rá két napot. Az 25 ezer orvos. Annyi van, az biztos.
Málna
@gina: Én tudok, de te nem. A második mondatod totál értelmetlen. Ez egy szép öngól volt - már megint.
verőce21
Az egy "hétvégén" kifejezésben benne van minimum a péntek-szombat-vasárnap!
De sokan már csütörtöktől is számítják. Azonkívül számos alkalommal elmondták már, hogy a felnőtt lakosság 60%-os oltottságát kell számítani...
kissé felnőttem
" nincsenek felszabaditó híreim " ( ápr. 04 törőlve ) megszálló ? esetleg akár egy had mér nök,
Hát nincs béke az olajfák alatt? fenébe már.
kereső
13000 oltópont. Orvos, asszitencia- +5 millió oltásra várakozó.Innen sziveskedjenek számolni - hétvége az két nap, azaz 48 óra. Szertném tudni, hogy orbán hol tanult meg számolni, ha képes ekkora baromságot mondani. Persze az 5, az nem öt millió- hanem inkább 6-7, hiszen annyi kell a védettséghez. Csak a nyugdijasok 2,5 millió létszám.Háry János az kér-és jelent orbánnak.Arról nem is beszélve, hogy az oltás után kb. félórát még ott kell tölteni az oltóponton megfigyelésre.
Egy korsó hideg barna
@kereső: Állítólag jogász
Biztosan fideszes
Ez a kettő bármilyen orbitális hazugsághoz elegendő.
Pálinkás Pál
"Putyin elnök egyelőre nem adatja be magának a Szputnyik vakcinát, mivel az 60 éves korig ajánlott, de ő már 68.
" tehát az oroszok csináltak egy vakcinát...amit a veszélyeztetettek 99%-a nem kaphat meg...és ezért lelkendeztek orbánék...?
kereső
@Pálinkás Pál: Hogyne lelkendeztek volna- javul a nyugdij kassza erőteljesen.
Nessy
@Málna: Lehet, hogy országosan akad, ennyi orvos. De mi lesz azokkal, akiket e miatt ellátás nélkül hagynak? Látjuk az "átvezénylés" eredményeit! Ahonnan "átvezénylik", ott hiány lesz, aminek aztán ellátási gondok, osztály bezárás a következménye! A megbetegedett személyzet miatti hiányról nem is beszélve.
Pálinkás Pál
@kereső: és ha a többi vakcina is ilyen?,,engem nem érdekel...de kin fog segíteni?
colibri
Lehet, hogy csak arra a 200 ezer emberre gondolt, aki Rogán Tóninál bejelentkezett a létező összes személyes adatával. Azt mondta: megyünk sorra jelentkezés sorrendjében. Ezeket akár meggyőzhetik egy hétvégén. De ha "mindenkire" gondolt, akkor még magánál is nagyobbat mondott, aki már szélesebb, mint amilyen magas. Könnyebb átugrani, mint megkerülni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.