Szájer József úgy döntött, visszaküldi diplomata-útlevelét.

Szájer visszaadja a diplomata-útlevelét

Ezt a Blikk kérdésére közölte a Külgazdasági és Külügyminisztérium. Azt nem írták, mikor, de válaszuk alapján vélhetően a közeljövőben. Ez azért fontos, mert amíg diplomáciai mentességet élvez, addig nem indulhat ellene büntetőeljárás a kábítószerrel való visszaélés gyanúja miatt – írja a 24.hu.

A volt fideszes képviselő miután lemondott mandátumáról eltűnt a nyilvánosság elől. Mostanra kiürítette irodáját, leadta a kulcsait, az igazolványát és a szavazókártyáját. Szájer József jogosultsága a diplomata-útlevélre képviselői megbízatása végével megszűnt.

(24.hu)

Cikk- és címlapkép: MTI/Komka Péter

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Béla333
Hát pedig ha az NB II-ben szédelgő Dzsudzsi-nak lehet diplomata útlevele, akkor szegény csatornaszerelőnek miért nem?
rokker33
Le a kalappal! Hibás döntést hozott lebukott és most vállalja a felelősséget azzal hogy lemondott minden pozíciójáról!A fidesznél ez nem történt meg az elmúlt 30 évben talán 1x!De példát most nem tudnék megemlíteni!
Eladott Ország
@rokker33: ma, 08:23 ◘ Döntött a fidesz-kdnp a pedofíliát és a gyermekpornót is felveszik a keresztény-demokrata értékrendek közé.
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/84735430_3360566987306632_583285137509187584_n.jpg?_nc_cat=111&ccb=2&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=SKbggg1OBVAAX8kfySO&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=292d6b133dac129b7d9296891f7a6cfb&oe=5FFBF1E5

Balassi Bálint - Egy katonaének

"Az jó hírért, névért s az szép tisztességért
ők mindent hátra hadnak,
Emberségről példát, vitézségről formát
mindeneknek ők adnak,"
jesz
sok ember átél hasonlót, amikor például (emelt fővel)nyugdíjba megy...leadni mindent, oszt jónapot?...borzasztó...

...hát még egy ilyen, jómódban tobzódó, pénzben fürdő, kiváltságokban élvezkedő hatalmasságnak milyen szar lehet?...
...ő kereste a bajt magának. Majd valahol Zanzibárban pihen egy cseppet, amíg elül a por...aztán valahol kap egy jól megérdemelt, vastagon megfizetett konzuli állást a világ másik felén...talán Thaiföldön?
ómió
Meg, ugyan, kifejezett kérésére se szondázták, de ez a "visszaélés", nyilván "efftársilag leküzdhetetlen"!
jesz
@Eladott Ország: 8.28...épp kávéztam...a családom nem értette, miért csapkodom a térdem a röhögéstől...ez a második kép ez beszarás...

Csak baj ne legyen, hogy röhögni mertem..
Eladott Ország
@Jozefina: A perverz pár:
papaigabor.files.wordpress.com/2019/10/2019.10.31.jpg?w=680
Ez a f @ sz felrakhatna még jó pár szemüveget, hogy kikristályosodjon a látása, de lehet, hogy egy obszervatórium kevés lenne. Mint egy bandavezér? Maffiózó? Rablógyilkos? Valami ilyesmi ezzel a külsővel . Talán le kéne venni azt a sötét szemüveget, hogy lásson rendesen! A jogállam a jog érvényesülését jelenti. De ez nálunk nem így van, itt az uram-bátyám, csókosom érvényesül! "Szájer József szerint olyanok beszélnek jogállamról, akiknek fogalmuk sincs, mit jelent." Olyanok. Például az alaptörvény tákoló haza szégyene, Szájer, vagy a labdazsonglőr Varga, a műkedvelő futsalista Szijjártó, a kiöregedett focialista Orbán. Egész Európa kéri rajtuk számon az általuk elsinkófált jogállami normákat. Megint egész Európával mennek szembe, megint hülye mindenki, csak ők a helikopterek. Pedig ők csak az EU és az ország Trabantjai, annak is a 601 Hycomat verziója.
Qqberci
És benevez egy OKJ-s tetőfedő tanfolyamra?...
terlasz
Visszadja, mert elveszik tőle. Mindig csak a megtévesztésen jár az eszük.
karma1
Huuuu, de izgi... Azert remelem, hogy azt a cuki kis lakkbo"r szuszpenzorat megtartja???...:o))))))
nezelodo
Szerencsétlen Józsi azért évtizedeken keresztül eljátszotta a minta narancsos családfő szerepét a feleségével együtt, példát állítva a kereszténnyé vált libsi párt átvert hívei elé. Ezzel együtt gusztustalan lenne olyan hosszú ideig mantrázni ezeket a keresztényi cselekedeteket mint a kifordított öszödi beszéddel tette a hívő keresztény ex KISZ titkárunk, (a közbülső titulusokat mellőzném).
Lám a gyatra ellenzék is megunta az asszonyverő Meggyes, a vakkomondoros, a példamutató püspök családfő, a párt Casanovájának, a négylábú lézeres, és a Borkai Széchenyi Díjas szexfilmjének stb. emlegetését. Remélem Orbán talán tanul ebből, és nem lesz közbeszéd tárgya újra egy szemöldökcsipesz, és megtanul tisztességesen beszélni a rivális pártok hölgy tagjairól, bár amikor pitizve felhívta a biológus kutatót, mégiscsak önmagát adta, és szertefoszlani látszik a jóindulattal megfogalmazott remény.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.