Elég tiszta célok, semmi maszatolás. Szinte kormány programnak megfelel. Annál biztosan milliószor korrektebb, mint a “Folytatjuk” “Megpróbáltak engem kommunistának, Károlyi Mihálynak, jobbikosnak és fasisztának is beállítani. Az igazság pedig az, hogy katolikus, jobb oldali, konzervatív nézetű vagyok, aki kiáll a demokrácia, a jogállam, a piacgazdaság és az EU mellett. “Rendszerváltás kell és elszámoltatás!!! […]----Magyarország ne legyen egy következmények nélküli ország. Itt ne lehessen egy politikusnak szabadon lopni, rabolni, megfélemlíteni, ártatlan családokat tönkretenni. Egy olyan országban akarunk élni, ahol ezekért a bűnökért elszámoltatható minden politikus, pártállástól függetlenül. Az Orbán-rendszer után Újra meg kell próbálnunk egy európai, demokratikus jogállamot építeni. Nem egyszerűen Orbánt, vagy a Fideszt kell leváltani, hanem azt a politikai kultúrát, amit ők képviselnek Magyarországon. Ezt persze ma Orbán és a Fidesz testesíti meg, s bár erősnek és...

Forrás: olkt.net
Feltöltő: sgl
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ESCOBAR
30 éve is volt ilyen terv! Mi lett belőle?! GENGSZTER-VÁLTÁS!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Jozefina
Az elmúlt 10 év fidesz-kdnp-s uralkodás alatt sokszoros volt a kormánypártok lopása, hazugsága, félretájékoztatása, emberellene cselekedete, mint bármely más kormánynak!!!
Ezért kell a teljes ellenzéki összefogás a legkisebbtől a legnagyibbik pártig és ha tetszik, ha nem rájuk kell szavazni.
csak úgy....
a magyarok elégedjenek meg azokkal,akiket a rendszerváltás után maguk (folyamatosan) választgattak! rendesen (gondolkodás nélkül) kistafírungozták a bandát az adó forintjaikból...,és ennek 30 év után sincs vége.
Peller Anikó
Na, kezdődik a műszak, mais halpástétom lesz estére.
kereső
A kormány szerint a magyar emberek védelme miatt keletkezett több mint ötezermilliárdos költségvetés hiány
Sámannus
Választások kellenek teljes hatalmi rendszer lecserélésével, úgy hogy a hatalmi ágakat ne lehessen kisajátítani egyik pártnak sem. A fidesz vadbarom rendszerét teljesen el kell utasítani.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.