Elég tiszta célok, semmi maszatolás. Szinte kormány programnak megfelel. Annál biztosan milliószor korrektebb, mint a “Folytatjuk” “Megpróbáltak engem kommunistának, Károlyi Mihálynak, jobbikosnak és fasisztának is beállítani. Az igazság pedig az, hogy katolikus, jobb oldali, konzervatív nézetű vagyok, aki kiáll a demokrácia, a jogállam, a piacgazdaság és az EU mellett. “Rendszerváltás kell és elszámoltatás!!! […]----Magyarország ne legyen egy következmények nélküli ország. Itt ne lehessen egy politikusnak szabadon lopni, rabolni, megfélemlíteni, ártatlan családokat tönkretenni. Egy olyan országban akarunk élni, ahol ezekért a bűnökért elszámoltatható minden politikus, pártállástól függetlenül. Az Orbán-rendszer után Újra meg kell próbálnunk egy európai, demokratikus jogállamot építeni. Nem egyszerűen Orbánt, vagy a Fideszt kell leváltani, hanem azt a politikai kultúrát, amit ők képviselnek Magyarországon. Ezt persze ma Orbán és a Fidesz testesíti meg, s bár erősnek és...

(Forrás: olkt.net, sgl által)

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ESCOBAR
30 éve is volt ilyen terv! Mi lett belőle?! GENGSZTER-VÁLTÁS!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
sgl
merce.hu/2021/01/18/paroczai-aniko-lemond-atlathatosagi-tanacsnoki-tisztsegerol-es-elindul-a-kepviseloi-posztert-kispesten/
..
Na ezért van baj, mert a szocibanda is korrupt, csak kicsi a lehetősége ezért nem 100 és 1000 milliárdokat lopnak hanem csak 100 milliós nagyságrendet.
Hogyan lehet hogy a szocik nem számoltatták le Kunczéval az élen a székházlopást, a szőlőbányászkodást, 2002 után 8 év alatt semmit sem léptek a fidesz gazemberségei után.
--
Mit várhatunk egy estelges fideszbukta után?
A szocibanda megint szsbadon hagyja futni a gazember hazug tolvajokat 2x megtették, harmadszor is megteszik!
Remélem olyan picire zsugorodnak hogy nagyító kell hozzá, és azok az erők győznek akik elszámoltatnak, mert ha nem MO végképp elveszett, semminek soha nem lenne következnménye a politikus azt lophatja el a néptől amit akar, ahogy a fidesz most teszi.
Ha nem lesz a választási igéretben az elszámoltatás akkor nem szsbad ezekre szavazni akkor otthon maradok, és köpök mindre!
sgl
@sgl: Továbbá arról is értekezett, hogyan tervezték a kispesti szocialisták „megmenteni” Kránitzot, miután kiszavazták az önkormányzati választás jelöltjei közül. Lackner Csaba a felvételen azt állította, hogy Gajda Péter MSZP-s polgármester ötlete alapján jártak végül el. Mint mondta: „A Péter meg egy hülye kijelentést tett, amit gyorsan lecsaptam. Újra gyorsan kinevezzük a Kránitzot 5 évre, dupla annyi fizetésért. Így is keres öt kiló bruttót, azt nem lehet a kétszeresére emelni”.

És így is lett: az önkormányzati választások után nem sokkal már arról szóltak a hírek, hogy a VAMÜSZ-t vezető Kránitz fizetését megduplázta az önkormányzat, így havonta egymillió forintot tehetett zsebre.
sgl
Bezzeg ha belengetnék MZP pöcsét egy ereszen biztos hír lenne!
Csizmás Kond
...uraim a politika a legnagyobb rejtély.
Zay Péter egyből rátappintott..na nem azért mert ő mint ahogy állítja mindig a amások jólétét tartotta volna szem előtt, hanem azért mert volt képessége és tehetsége a mindent megmászó és túlélő technikához. Ő nem politikus hanem ...akárki...közember...és okos, de nem országmeghatározó egyén hanem jó, nagyon jó túlélő. Az hogy minden lehetséges jó oldalát beveti a sikerért...hogy jó katolikus hogy jó családszerető hogy stb...én is az vagyok...csak taszít ez a mai politikai szar, őt viszont vonzza.
A semmiből került elé...valaki előrángatta...és mittudomén lehet hogy a vállalt funkciójában be is vált, de ez nem stratégia hanem egyfajta szélirányterelés...
Az aki követezményeknélküli Magyarországról elmélkedik az minden következmények ellenére nem pártalapon ítéljen, ne utaljon úgy hogy mert őt jobbikosnak nézték nem az stb...egy következmények nélküli Magyarországon legyen mindenki az ami akar a törvényes kereteket betartva.
...amúgy bármely suszter aki eladja a kaptafát az spekuláns és hatalomratörő...
kissé felnőttem
Öröké nem maradnak ezt tudják, ezért a hiszti a kővér meg már csak egy riógatos bányarém lett lassan csak 6 alom
kissé felnőttem
ne halogassátok napról napra csoróbb aki nem kormánypárti, ilyenek ne irányitsanak ebből elég volt elloptak tőlem 15 évet, a multra visszamerengve butitották le az országot miért,? hogy megmutassák milyen az ostobaság? hát ilyen lett a kultúra, oktatás, egészségügy , nyugdijak fejlődés haladás gazdaság élénkités Lózungok, családbarátság, modern városok programm, ÍGÉRET MARADT
( stadsionokkal tűzdelten) kórházi személyzetre nulla Ft. orvosbérre 3 év várakozás oktatók pedagógusok ? lassan nem lesz tanitó tanár csak divák meg divat nem jutsz el a Balatonra a Fertőre Velencére már minden az övéké. Az egyházakat fegyházakat is lassan uralják akkor költözzenek oda
Jozefina
Igen, ennek mindeenféleképpen meg kell történnie!!! Teljes vagyon elkobzással az összes le- és felmenőkkel együtt!!!
Nyírfa
Én politikai kultúrát nem látok, kulturálatlanságot viszont zsákszámra. Igen, új rendszer kell, új mentalitás, hogy ne kelljen új hazát keresni.
Béla333
@sgl: 15.23
Agy igaz!
Egymást soha el nem számoltatták csak olyan módon, hogy mondhassák, hogy na... De semmi.
Volt egy időszak, amikor gyakran feljött, hogy mennyit loptak a politikusaink, de végül semmi sem történt.:

"Magyarországról a nyolcvanas évek óta 242 milliárd dollárnyi magántőkét menekítettek ki a világ különböző adóparadicsomaiba. Ezzel hazánk a világon a 12. legtöbb pénzt vesztett állam, megelőzve nálunk sokkal nagyobb és korruptabb hírben álló országokat, például Ukrajnát, Törökországot és Kazahsztánt – állítja egy nemzetközi jelentés. A kutatást vezető közgazdász, John Christensen a Heteknek elmondta: szinte példátlan, hogy egy ország a teljes államadósságának két és félszeresét külföldre engedje úgy, hogy abból semmiféle bevétele nem származik. A megdöbbentő adatok arra utalnak, hogy az elmúlt 30 év sorozatos külföldi hitelfelvételei és megszorításai jórészt értelmetlenül történtek."
Ebből a szempontból új megvilágításba kerülhet a magyar adósságválság: valóban nem lett volna szükség IMF-re és uniós mentőövre – de Bokros-, Gyurcsány- és Orbán-csomagra sem –, ha a politikai elit az elmúlt 20-25 évben hatékonyan fellép az országkárosító jelenséggel szemben."
hetek.hu/hatter/201207/magyarorszag_elrablasa

És ez vagy 10 éves adat.
Béla333
Márky-Zay gondolkodása, elképzelése áll hozzám a legközelebb.
Nem lehet hagyni, hogy a Fideszes tolvajokat elzargassuk csak azért, hogy a másik oldal bűnözői kerüljenek a húsosfazék közelébe.
Márky-Zay úgy néz ki, hogy mindkét oldali korrupció ellen fel szeretne lépni, egy normális ország kialakítását szeretné.
Szurkolok neki!
Jozefina
@Jozefina: ezért van szükség a teljes ellenzéki összefogásra és összetartásra!!! Csak így lehet elzavarni őket és másnap már megkezdeni az elszámoltatást, aminek nagyon gyorsan kell megtörténni!!!
Nyírfa
Annyira tudtam '89-ben, hogy ez lesz. Bár ne lett volna igazam!
Horizont
Eltelt már 32 év és erősödött a közéleti szar. Ideje lenne gatyába rázni mindent. Ha most ez nem fog sikerülni akkor annyi lesz, ez a hajó elmegy és még az unokáim is ebben a lószarban fognak élni.
Rendszerváltás, kilökni maguk közül a férgeseket, elszámoltatni mindenkit! Jobb és baloldalon is. Visszaállítani ami jó volt, ami meg okádék kisöpörni.
Ennek levezénylésére jelenleg egy hiteles embert látok!
Márki Zay Péter.
Maga mellé kéne venni a maradék tisztességeseket akik szakmailag is a topon vannak.
Aki ezt vállalja kösse fel a gatyáját, mert nem lesz egy körmeneti séta. Üres kassza, orbán és a fidesz ellenzékben hűha...Brutál lesz. Én nagyon drukkolok. Ezerrel! Sikerülnie kell. Ezeknek menniük kell.
Béla333
@Horizont: 19.28
Ha komolyan gondolja Márky-Zay a rendszer és kormányváltást, akkor nemcsak a Fidesz maffia fogja támadni, hanem a másik oldal olyan politikusai is, akik haszonélvezői voltak az elmult 30 év politikusi korrupciójának, kéz-kezet mos összefonódásnak.
Még annál is nehezebb dolga lenne Márky-Zay-nak, mint amit gondoltál...
ESCOBAR
30 éve is volt ilyen terv! Mi lett belőle?! GENGSZTER-VÁLTÁS!
kissé felnőttem
@Béla333: ezért loptak hogy 600 évig uralhassák a jólétüket ebbe még az itteni blödségekre ami elment a fontosabbakkal nem foglalkoztaK az nekik pénzért itthon is és külföldön is pénzért megadatik pl aki emlékezik beteg lett a macska repült véle amerikáig orvoshoz vagy a mágnás az uj barátnéval indiai szigetekig? én meg jőpüjővel.?hajnalra ért vissza a gép? Örüljek ha tudok 5 liter téli ablakmosót venni itt tartunk?nyugdijasként évek óta ujságra se mert hazudnak .21 km tőlem Ausztria vásárolni kuirándulni 5-10 éve nem jutunk odáig mert az egy 2 -3- napra egy vagyon akkor ?
Béla333
@kissé felnőttem: 20.41
Az ország lecsúszását az elmúlt 32 évben kormányon levő, egymással összejátszó politikai "elit"-nek "köszönhetjük"!
Sikerült mindig rossz helyre behúzni azt az X-et!
Úgy gondolom, nincs újabb 32 évünk, ezért aztán végre gondolkozzunk is mielőtt x-elünk!
sgl
@Béla333: Jávor 190524:
„Ezért megy tönkre körülöttünk a világ, mert 30 éve ilyen politikusok és ilyen újságírók hülyét csinálnak a társadalomból” – mondta Jávor Benedek a Hír TV riporterének, aki Soros György szerepéről érdeklődött a klímatüntetések mögött
sgl
@sgl: Miért kussolnak a felcsuti sperma hatalmas gazemberségeiről??
a szégyenletes 2018 decemberi kormányinfó után írta Panyi Szabolcs:
"a Direkt36 oknyomozó újságírója egy másik tanulságról írt válaszában:
„jobban felkészült újságírókra van szükségünk, akik nem csak könnyű kérdéseket tesznek fel, és nem hagyják, hogy kikerülje a komoly válaszadást. Több magabiztos, vitakészséggel rendelkező, gyorsan riposztolni tudó, a valódi választ megtagadó mellébeszéléseket nem elfogadó, közbeszóló újságíróra van szükségünk.”
Jozefina
Az elmúlt 10 év fidesz-kdnp-s uralkodás alatt sokszoros volt a kormánypártok lopása, hazugsága, félretájékoztatása, emberellene cselekedete, mint bármely más kormánynak!!!
Ezért kell a teljes ellenzéki összefogás a legkisebbtől a legnagyibbik pártig és ha tetszik, ha nem rájuk kell szavazni.
sgl
@Jozefina: az, hogy ez megtörténhetett kellett a tesze-tosza impotens ellenzék!
Évekig ki sem merték mondani hogyí a fidesz lop, csal hazudik,
ehhelyett elköltségelést mondott, nem tartja be a törvényeket, és nem mond igazat.
.. Az ellenzéki kommunikáció tragédia immár 15 éve, 2006-tól.
Előtte sem volt húha, de Kovács és Lendvai tudta mit kell mondani, 2006 után elképesztően leromlott a fidesz meg kb annyira építetett ki a média birodalmának alapjait: rádió-tv, pappér média, és elindult a mindent ledaráló hazugságcunami.
Nu ezt kéne valahogy visszanyomni, de nem megy.
csak úgy....
a magyarok elégedjenek meg azokkal,akiket a rendszerváltás után maguk (folyamatosan) választgattak! rendesen (gondolkodás nélkül) kistafírungozták a bandát az adó forintjaikból...,és ennek 30 év után sincs vége.
Peller Anikó
Na, kezdődik a műszak, mais halpástétom lesz estére.
kereső
A kormány szerint a magyar emberek védelme miatt keletkezett több mint ötezermilliárdos költségvetés hiány
Sámannus
Választások kellenek teljes hatalmi rendszer lecserélésével, úgy hogy a hatalmi ágakat ne lehessen kisajátítani egyik pártnak sem. A fidesz vadbarom rendszerét teljesen el kell utasítani.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Itthon - 2021. April 18., 08:10
Esős idővel zárul a hét
Itthon - 2021. April 17., 23:50
Halálos baleset történt Baktalórántházánál