A pártcsalád alapszabály-módosítási terve keltett nagy felháborodást kormánypárti körökben.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Érdekes, amikor kormányunk módosítja rendszeresen a jogszabályokat, esetenként visszamenőleg, senkit nem kérdezve, az természetes számukra!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nessy
Érdekes, amikor kormányunk módosítja rendszeresen a jogszabályokat, esetenként visszamenőleg, senkit nem kérdezve, az természetes számukra!
kereső
Orbán előre "menekül"-...
"Korunk kihívásaival szemben közös összefogásra” szólította fel Orbán az Olasz Testvéreket (FdI) Giorgia Meloni pártelnöknek címzett levelében. Ezt a jobboldali olasz párt csütörtök este hozta nyilvánosságra.
Ha még mindig lennének valakinek kétségei - Orbán most coming outolt - ez az a párt, amelyik nyíltan élteti a fasizmust és Mussolinit.'
CsipkeRózsa
Orbán már többször belengette a kilépését, jó volna, ha végre lépne is.
Qqberci
Kuss legyen, nem zártak ki, mi így szoktunk kilépni!!!...
Csizmás Kond
...omladozik a zunió...a buzimentalitás rossz politikai tanácsadó.
Pálinkás Pál
@Csizmás Kond: és ti mit csináltok nyomi?? kibaccnak a Néppártból,utána Putyinnak annyit sem értek mint egy darab szar!!! Merkel nyanya nyugdíjba vonul... marad nektek a türk testvériség...,hová fogtok menekülni???
Csizmás Kond
@Pálinkás Pál: Nyomi az anyád picsája Pali. Amúgy én nem csinálok mást csak hüledezek az ilyen balfasz egyedeken mint te, aki nem lát az orrahegyénél tovább de folyton okoskodik.
Eladott Ország
Mr Orbán. "Ön bizonyára nem tudja, hogy nem a szar kéri, hogy dobják ki az istállóból." Guy Maurice Marie Louise Verhofstadt belga politikus, Belgium miniszterelnöke 1999–2008 között. 2009 óta az Európai Parlament tagjaként a Liberálisok és Demokraták Szövetsége frakcióvezetője, az Európai Parlament egyik interparlamentáris szövetségének, a Spinelli-csoportnak az egyik alapítója.
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/67299114_647454589067785_2386824651939512320_n.jpg?_nc_cat=110&ccb=3&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=kNUS_MiEONsAX-q9oRk&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=4570472b64add50576fb0b22b080b3f1&oe=6061EA4B
Pálinkás Pál
@Csizmás Kond: én okoskodom?? én amit leírok azt mind adatokkal alá lehet támasztani,ellentétben veled...
Csizmás Kond
@Pálinkás Pál: most sem tudod mit habogtál össze-vissza...a néppárt csak egyik párttagja a zuniónak nagyokos...
Pálinkás Pál
@Csizmás Kond: már hogyne tudnám...csak ha kiváltok, annak a pár félcédulásnak aki a frakciótokat alkotja,külön annyi súlya sem lesz.mint a lepkefingnak!!! érted, semmire nem lesz semmi befolyásotok...nem zsarolhatjátok tovább a néppártot...egyenesen átnéznek majd minden böfögéseteken...
RonaGyuri
no erre kellen azt mondani neki, hogy a felmondása elfogadva! =))
Csizmás Kond
@Pálinkás Pál: ...miaz hogy kiváltok...a fidesz nevében mondta nem az enyémbe Pali...miket zagyválsz itt ismét ?
Amúgy az egész néppárt a zunióval az élen egyre jobban megtagadja a kezdeti elveit...ott van pl az írd alá szervezkedés amit amikor megvolt az aláírás egyszerűen kihátráltak a kezdeményezés mögül, holott épp a néppárt az aki az európai nemzeti érdekeket kéne képviselje ugyanis ez a szlogenje " „azoknak a jobbközép politikai szervezeteknek a családja, melyek gyökerei mélyen visszanyúlnak az európai kontinens történelmébe és civilizációjába, ugyanakkor már a kezdetekben úttörő szerepet játszottak az európai projektekben”...szóval egy nagy rakás hazugság az egész egylet.
Pálinkás Pál
@Csizmás Kond: az egész politika az...ebben egyetértünk... utálom a politikusokat kivétel nélkül...de azokat jobban ,akik keresztbe tesznek nekem...
Nyírfa
Már megint levelet írt?... Szemtől szembe nem megy, igaz? Nem tudsz riposztozni, nincsenek érveid, nincs előtted előre gyártott szöveg - megértem. Pláne, hogy a mai napig nem épültél fel abból a bizonyos vitából.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.