A család az család kampányban megszólalt a Nemzeti Színház volt igazgatója is.

A rendező Facebook bejegyzésben kérdezi a honfitársait a törvényről.

Alföldi Róbert a mélyen hívő keresztényeket vonja kérdőre az örökbefogadás kapcsán

Fotó: Facebook

"Megjelent a Magyar Közlöny, és most már a törvény rögzíti, hogy a kormány, azon belül is a családokért felelős tárca nélküli miniszter tudja engedélyezni és dönti el, hogy mi a szeretet, és hogy ki alkalmas arra, hogy szeressen, és azt is, hogy ki szerethet, segíthet, nevelhet olyan gyerekeket, akiknek nincs se családja, se szülője, se szeretet az életében. Szép! Tényleg, ez egy keresztény kormány! Most már igazán látszik! Újra megkérdezem, mélyen hívő, igazi keresztény magyar honfitársaim, hogy ez így rendben van? "

A nagy vitát kavart örökbefogással összegfüggő eljárásrendet szabályozó kormányrendelet szombaton jelent meg a Magyar Közlönyben.

#acsaládazcsalád Szivárványcsaládokért Alapítvány https://acsaladazcsalad.hu/ Megjelent a Magyar Közlöny, és most már a...

Posted by Alföldi Róbert on Sunday, February 28, 2021

Forrás: Blikk.hu

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
A kormányt támogató "mélyen hívő keresztények" csak megélhetési keresztények, akiknek a zsebe egyben az állam kihelyezett perselye.. A valódi mélyen hívő keresztény ember és a nem igazán hívő normális ember mélyen elítéli a kormányt és a megélhetési családbarát miniszter naccságát.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
jesz
miközben harcosan baszogatják egymást az érzékenyítős emberek, a nagy harc hevében senkit nem zavar, miért is van ennyi árva gyerek? Mert ha a gyerek érdekeit nézzük, akkor úgy kutyafuttában ejtsünk szót arról is, ki hagyja el a gyerekét, és miért?

Az örökbefogadás nagyon nemes gesztus, pláne, hogy egy életre szól... De mi van azzal, aki "elvesztette" a gyermekét?...

Tudom..tudom...ez bonyolult...de mégis..
NKF
Nem tehetek róla ,utálom az összes buzit!
justhpeter
A kormányt támogató "mélyen hívő keresztények" csak megélhetési keresztények, akiknek a zsebe egyben az állam kihelyezett perselye.. A valódi mélyen hívő keresztény ember és a nem igazán hívő normális ember mélyen elítéli a kormányt és a megélhetési családbarát miniszter naccságát.
Nessy
A mi státusz keresztényeink szerint sokkal jobb intézetben, vagy egyik nevelőszülőtől,a másikig vándorolva, ha problémás a gyerek, felnőni, mint akár egyedülálló, élettársi kapcsolatban élő, vagy Uram bocsá' azonos nemű párok szerető gondoskodásában! És mi van, ha az elvált anyukának a pl. húga segít a gyereknevelésben? Akkor is két nő neveli. Már elnézést, de a hálószobai dolgok nem a gyerek részvételével szoktak zajlani hetero családnál sem! Jó, van" kedves apuka", amelyik a saját gyerekét erőszakolja meg, de az már más kategória.
ómió
Az aberráltak meg "kirekesztve"? Azokkal "rendezzen" a Robi!
Csizmás Kond
Én hiszem hogy nem az ilyen ratyik a családpéldaképek.
kissé felnőttem
de remélem ezeket nem a KDMP tagjai közt keresed? mert ott hözzöngőkőn kivül más nagyon nincsen véresszáju orbánonc államtitkárok hazug hőzöngése
NKF
Örökké csak ezek a büdös buznyákok,kurvára elegem van belőlük!
Régen is voltak,de legalább kussoltak.Most meg róluk szól az ének.
Gazella
@NKF: egy norma szexualitású ember ki áll valamiért beszélni?? Szerintem a heterosok vannak legjobba kussban!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.