Kétszer is megerőszakol egy várandós nőt támadója Kistarcsán – tudta meg a 24.hu.

Brutálisan megerőszakoltak egy terhes nőt KistarcsánFotó: Pixabay

A nő nő gyalogosan közlekedett, amikor a férfi hátulról mögé lépett, átfogta a nyakát, majd elvonszolta egy mezőgazdasági területre.

Ott letépte róla a ruháit, majd megerőszakolta a nőt, aki annyira félt tőle, hogy eleinte még védekezni sem mert. Később, amikor megpróbált ellenállni a férfi meglökte, ezért az asszony a földre esett. Ekkor a férfi fojtogatni kezdte a nőt, majd ismét megerőszakolta.

A nő ezt követően születendő kislányára hivatkozva kérte támadóját, hogy hagyja békén. Miután a férfit letolta magáról, az többször megütötte a nőt, majd elhagyta a helyszínt.

A Gödöllői Rendőrkapitányság szexuális erőszak miatt indított nyomozást az ügyben, a férfit őrizetbe vették.

Forrás: 24.hu

Címlapkép: Pixabay

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Be kellene vinni a "puhítóba" is kis edzésre. Tekintettel arra, hogy kemény 25 év vár rá mindenféle eljárás ráér a vírus után elkezdődni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
division
@1984: Az írásaid alapján nagyon is el tudlak képzelni, de inkább hagyjuk:-)) Mondjuk én vagyok az egyetlen, aki itt szóba áll veled, becsüld meg.
csipetke
Ezt a patkányt kikötném valahová,kicsit megvágnám itt-ott,épp csak annyira,hogy vérezzen,és ráengednék pár tucat kiéheztetett patkányt. Az ilyen tetvedéknek semmilyen büntetés nem elég nagy. Ez a szerencsétlen nő ezt soha nem fogja kiheverni.Remélem a babának nem esett baja.
jesz
és? Most mi lesz?
-ha megígéri, hogy ilyen csúnyaságot nem csinál többé, akkor elmehet..
-óóó...persze hogy megígérem...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.