Kétszer is megerőszakol egy várandós nőt támadója Kistarcsán – tudta meg a 24.hu.

Brutálisan megerőszakoltak egy terhes nőt KistarcsánFotó: Pixabay

A nő nő gyalogosan közlekedett, amikor a férfi hátulról mögé lépett, átfogta a nyakát, majd elvonszolta egy mezőgazdasági területre.

Ott letépte róla a ruháit, majd megerőszakolta a nőt, aki annyira félt tőle, hogy eleinte még védekezni sem mert. Később, amikor megpróbált ellenállni a férfi meglökte, ezért az asszony a földre esett. Ekkor a férfi fojtogatni kezdte a nőt, majd ismét megerőszakolta.

A nő ezt követően születendő kislányára hivatkozva kérte támadóját, hogy hagyja békén. Miután a férfit letolta magáról, az többször megütötte a nőt, majd elhagyta a helyszínt.

A Gödöllői Rendőrkapitányság szexuális erőszak miatt indított nyomozást az ügyben, a férfit őrizetbe vették.

Forrás: 24.hu

Címlapkép: Pixabay

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Be kellene vinni a "puhítóba" is kis edzésre. Tekintettel arra, hogy kemény 25 év vár rá mindenféle eljárás ráér a vírus után elkezdődni.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Béla333
Most miért nem dübörög a nagy nemzeti sajtó hadsereg?
Tán csak nem lehet, hogy nem migráncs volt az elkövető?
justhpeter
Be kellene vinni a "puhítóba" is kis edzésre. Tekintettel arra, hogy kemény 25 év vár rá mindenféle eljárás ráér a vírus után elkezdődni.
1984
Tényleges életfogytiglan , feldugni a seggébe egy baseball ütőt és beletörni, hogy a haláláig beleragadjon az összes sz@r!
Namely
@Béla333: Gratulálok! Egy ilyen esetnél is csak a másik politikai oldalt tudod támadni. Miattad és a hozzád hasonló, minden politikai oldalon megtalálható, agy nélkül tengődő hulladékok miatt tart itt az ország. Szánalmas vagy és undorító.
Namely
Tanulság? Fegyvert kell hordani. Sajnos megtanulhattuk, hogy a túlzásba vitt emberi jogok miatt a rendőrség nem véd meg sehol, így magunkat kell megvédenünk. Sokkoló, gázspray zsebbe, és amikor már a földön van, hívni a rokonság férfitagjait.Távolabb ásni el, jó mélyre, nehogy kikaparja a kutya.
GeoCravker
@1984: Szadista és rosszindulatú vagy. Egy hét alatt meghalna bélcsavarodásban. Miközben alig van pénz állami gondozásra, és a szegények istápolására. Miközben a pasas még legalább tíz évig munkaképes állapotban tartható. Ha hozzá bilincselsz egy kötörő kalapácsot és a kalapácsfej elkopásáig dolgoztatnád, akkor sokkal több hasznot hajtana.
surdilloFUJT
Levágni neki,a szájába dugni és szamaras kordén mutogatni,percenként egy korbácsütés a fejére,hátára,a pofájába az aljas gané disznónak!!!Közben sokkolóval izgatni,kis paprikasprével""" megríkatni""olyan helyre lecsukni,ahol hiánycikk a ""köcsög""!!!
namihami
Fehér, keresztény, igazoltan hetero. És nem is migráncs.
Viktor--tagkönyvet neki.
1984
@GeoCravker: Téged olvasva, szerintem ezzel nem vagyok egyedül.
1984
@GeoCravker: Friss paradicsomot kapnak már akkor, amikor az egy egész életet végigdolgozó kis nyugdíjas még hónapokkal később leértékelve sem tudja megvenni!
1984
@Horizont: Régen másik néven totál bebaszva erre gondoltam, amikor azt írtam, hogy azért akarok börtönbe menni, hogy kinyírjam az összes gecit.

Akkor komolyan gondoltam. Képesnek tartottam magam rá. Azt akartam! Erőnek erejével!
De közben rájöttem, hogy nem vagyok hülye.
1984
Ki az a hülye, aki ártatlanul börtönbe akar menni, amikor a börtönök amúgy is tele vannak ártatlanokkal.
division
@1984: Jogos, elvégre sosem biztos hogy te jöttél volna ki onnan élve. A börtönbe nem az unatkozó iskolásokat zárják...
1984
@division: Amikor azt írtam, hogy egy állat vagyok az nem csak egy szókép volt.
Nem ismersz. Maradjunk ennyiben.
division
@1984: Az írásaid alapján nagyon is el tudlak képzelni, de inkább hagyjuk:-)) Mondjuk én vagyok az egyetlen, aki itt szóba áll veled, becsüld meg.
csipetke
Ezt a patkányt kikötném valahová,kicsit megvágnám itt-ott,épp csak annyira,hogy vérezzen,és ráengednék pár tucat kiéheztetett patkányt. Az ilyen tetvedéknek semmilyen büntetés nem elég nagy. Ez a szerencsétlen nő ezt soha nem fogja kiheverni.Remélem a babának nem esett baja.
jesz
és? Most mi lesz?
-ha megígéri, hogy ilyen csúnyaságot nem csinál többé, akkor elmehet..
-óóó...persze hogy megígérem...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.